Лечебни ползи от котешкия нокът

Лечебни ползи от котешкия нокът

Доколкото едно възпаление често е смятано като неизменна част от хроничното заболявание, това, което все още не е открито от медицината, е истинската причина за това, защо се предизвиква възпалението. Много често причината се търси в бума на вируси, които ни заобикалят в съвременния свят. Причината за страданията на повечето хора са различни щамове и разновидности (повечето все още неоткрити от медицината) на вируса Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV-6 и други херпесни вируси, в комбинация с бактерии и паразити. За да се отървем от този широко разпространен проблем, както и от много други изтощителни симптоми на хроничното заболяване, преди всичко трябва да се справим с патогените.

Представяме ви Котешкият нокът, билката, известна и с испанското си име Uña de gato. Котешкият нокът е едно от най-мощните средства за справяне с епидемията от хронични и мистериозни заболявания на 21 век.

Мощен съюзник при всякакви заболявания и симптоми

Котешкият нокът е тропическа дървесна лоза, чиято кора се събира от стотици години за медицински цели. Котешкият нокът може да помогне за облекчаване на почти всеки симптом, от неврологичен до храносмилателен. Докато Котешкият нокът е привлякъл известно внимание заради своите лечебни свойства, все още не е известно на науката, че билката съдържа биоактивни фарма-съединения, които заместват синтетичните фармацевтични продукти. Твърде често се използват антибиотици срещу някои заболявания като лаймска болест, например. Светът би бил различно място, ако Котешкият нокът заеме мястото на антибиотиците; процентът на заболяванията ще намалее и възстановяването ще се ускори, независимо от диагнозата на заболяването. Разбира се, антибиотиците имат своето място и предназначение. Котешкият нокът е уникален по своята съшност, тъй като патогени като бактериите не могат да станат резистентни към него, както това се случва понякога с антибиотиците. В продължение на повече от три десетилетия изтъквам чудодейните лечебни ползи от Котешкия нокът, тъй като той е изключително важен помощник при толкова много състояния и симптоми.

Адаптогенно оръжие срещу вируси, бактерии и паразити

Паразити като Babesia и бактерии като Bartonella не могат да издържат на силата на Котешкия нокът. Билката елиминира тези и други бактерии без така наречената реакция на отпадане на Херксхаймер, толкова често срещана при антибиотиците, тъй като биоактивните фармацевтични съединения в билката регулират унищожаването на патогените в норми, които отделният човек може да понесе. Котешкият нокът също е невероятен в борбата с вируси като Epstein-Barr virus (почти всеки има поне един от над 60 разновидности на EBV). Когато медицината открие групата антивирусни адаптогени, учените ще разберат, че Котешкият нокът е на върха на този списък. Билката е най-доброто тайно оръжие за борба с PANDAS (педиатрични автоимунни невропсихиатрични заболявания, свързани със стрептококови инфекции), ALS (Амиотрофична латерална склероза), стрептокок в гърлото, MS (Множествена склероза), болки от неясен характер и други.

Котешкият нокът се отличава и със способността си да освобождава организма от прословутия стрептокок, който често се диагностицира погрешно като дрожди или Кандида. Милиони жени приемат антибиотици и противогъбични лекарства, които само влошават проблемите, тъй като бактерията Streptococcus, която причинява инфекциите на пикочните пътища, често е устойчива на антибиотици. Котешкият нокът понижава популацията на стрептококи без проблем, което го прави най-добрата билка за облекчаване на инфекциите на пикочните пътища и основно средство на нашето съвремие. Стрептококите са истинската причина и за много други симптоми и състояния, включително кистозно акне, бактериална вагиноза, SIBO (Бактериален свръхрастеж в тънките черва), болки и запушване на синусите, възпаление на средното ухо, чревни разстройства, възпалено гърло, стипца и др. Котешкият нокът също е фантастична билка за унищожаване на E.coli (Ешерихия коли), C. difficile (Клостридиум дифициле) и други бактерии.

Подкрепа за мозъка и черния дроб

Намерените в котешкия нокът гликозиди, проантоцианидини и бета-ситостерол оказват благоприятно въздействие върху паметта, което го прави отлична добавка за профилактика на болестта на Алцхаймер и други когнитивни/паметови нарушения. Той също така подпомага индивидуалната имунна система на черния дроб, като му дава възможност да възстанови силите си и да се подготви за следващата битка. Също така, помага на черния дроб да стабилизира състоянието си.

Противовъзпалителни, противоракови и противотуморни средства

Повечето видове рак и тумори се причиняват от вируси като EBV (Вирус на Епщайн-Бар). Котешкият нокът унищожава вирусите и същевременно укрепва имунната система, което го прави мощно средство за подпомагане борбата с рака и туморите. Той е и мощно противовъзпалително средство.

Имайте предвид, че ако сте бременна или се опитвате да забременеете, не включвайте котешкия нокът в лечебния си режим.

Състояния

Ако имате някое от следните състояния, опитайте да ползвате Котешки нокът:
Всеки вид рак; Лаймска болест; всички кофактори на болестта на Лайм (включително борелия, бартонела, бабезия и микоплазма); тънкочревен бактериален свръхрастеж (SIBO); амиотрофична странична склероза (ALS); ларингит; PANDAS (педиатрични автоимунни невропсихиатрични заболявания, свързани със стрептококови инфекции); стрептокок в гърлото; множествена склероза (МС); дискинезия; ревматоиден артрит (RA); инфекции на пикочните пътища (ИПП); бъбречни инфекции; лимфом (включително неходжкинов); Chlamydia pneumoniae; дрождена инфекция; мигрена; синдром на раздразнените черва (IBS); язви; Вирус на Epstein-Barr (EBV) / мононуклеоза; херпес зостер; HHV-6; HHV-7; HHV-8; HHV-9; неоткритите HHV-10, HHV-11 и HHV-12; възли; херпес симплекс 1 (HSV-1); херпес симплекс 2 (HSV-2); акне; възпалително заболяване на таза (PID); витилиго; нарушения на съня; преходна исхемична атака (TIA); плантарен фасциит; псориатичен артрит; Неврома на Мортън.

Симптоми

Ако имате някой от следните симптоми, опитайте да ползвате Котешки нокът:

Възпаление, болки, звънене или жужене в ушите, свръхрастеж на Candida, проблеми с темпоромандибуларната става (TMJ), гастрит, изтръпване и изтръпване, неврологично сърцебиене , главоболие, мозъчна мъгла, паразитна и бактериална инфекция, потрепвания, парализа на Бел, замръзнало рамо, спазми, тикове, слабост на крайниците, усещане за парене в или върху тялото, храносмилателни смущения, игли и трептене, треперене, проблеми с преглъщането, неясна реч , нервност, гърчове, обриви, синдром на неспокойни крака, световъртеж, проблеми с баланса, движеща се болка в тялото, мускулни крампи, мускулна стягане, мускулна слабост, болка във врата, ставни болки, болки в челюстта, възпаление. 

Емоционална подкрепа

Когато някой е склонен да съди или да обвинява, първата стъпка е да го накарате да осъзнае, че го прави. Следващата стъпка е да започнете да приемате Котешки нокът. Билката е изключително полезна за намаляване на чувството за спешност, така че вместо да реагирате спонтанно на дадена ситуация, да можете да отделите нужното време, за да помислите, да анализирате и хладнокръвно да се справите със ситуацията.

Духовен урок

Хората постоянно търсят Свещения граал за здраве. С появата на всяка нова тенденция се надяваме, че това е отговорът, защитата, която сме чакали, откритието, което ще промени живота ни. Междувременно чудодейното лекарство - Котешки нокът - стои на рафта в магазина за здравословни храни, а ние го подминаваме. Или пък го добавяме към билките вкъщи и забравяме да го използваме. Той произхожда от тропическите джунгли, така че всеки би си помислил, че екзотичният му произход ще предизвика по-голям интерес към неговата употреба. И все пак, сега той е на една ръка разстояние, напълно достъпен и може би смятаме, че това е твърде хубаво, за да е истина. Ако дадем истински шанс на Котешкия нокът, ще се убедим, че той наистина е вълшебен лечител.

През целия си живот игнорираме подобни лечебни билки. Котешкият нокът ни показва, че трябва да ги преоценим отново. Случвало ли ви се е да подцените човек, средство, предмет или възможност и след това да осъзнаете, че сте изпуснали "птичето на рамото си"? Кое е онова нещо, което е там в момента и би могло да ви помогне, ако само му позволите? Котешкият нокът ни учи, че понякога това, което търсим, е на една ръка разстояние. Просто трябва да имаме състоянието на духа, за да разпознаем тези ежедневни чудеса, които стигат до нас, за да можем да се възползваме от тях.

СЪВЕТИ

  • При избора на тинктура от Котешки нокът, уверете се, че не е в алкохолна основа. Алкохолът блокира благотворното въздействие на билката.
  • Когато пътувате, вземете със себе си шишенце тинктура от Котешки нокът като част от комплекта ви за спешни случаи. Когато се сетите, по време на пътуването, приемайте малки дози от тинктурата. Тя е чудесно средство за защита на имунитета ви и предпазва от малария и бактериални инфекции.
  • Независимо при какъв здравословен проблем използвате котешкия нокът, приемайте чая или тинктурата вечер, когато лечебните му свойства са най-силни.

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.