ЧАЙ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

ЧАЙ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

Чайовете са чудесен начин да внесем малко спокойствие в забързаното ежедневие. Този чай за лечение на щитовидната жлеза (рецептата е от книгата на Антъни Уилям "Изцеление на щитовидната жлеза") ще направи това за духа ви, както и за щитовидната жлеза и останалата част от тялото ви. Спрете за малко и си дайте кратък момент на почивка и докато пиете чая, успокойте сърцето и ума си. Тези лечебни храни са истинско Божие чудо!

Мащерка: невероятно антивирусно средство, което е неразделна част от изчистването на всяко заболяване на щитовидната жлеза. Нейните хранителни съединения навлизат в щитовидната жлеза, като убиват там вируса на Епщайн-Бар (ЕБВ) и позволяват на щитовидната жлеза да възстанови контрола над себе си, а също така тази ценна храна понижава вирусния товар в целия организъм, като помага за облекчаване на множество симптоми.

Семена от копър: семената от копър съдържат подобно на аспирина съединение, което действа противовъзпалително на щитовидната жлеза, инфектирана от ЕБВ. Това успокояване на щитовидната жлеза спомага за подобряване на производството на хормони.

Маточина: тази приятна и мека на вкус билка е мощно средство срещу ЕБВ и неговия кофактор – стрептококите. Тя убива и отблъсква вирусните и бактериалните клетки в щитовидната жлеза, черния дроб и далака, благодарение на своите алкалоиди и други ключови фитохимикали. Същевременно помага за укрепване на лимфоцитите, за да може имунната система да се пребори с вируса. Невероятно полезна е при първата поява на симптомите на ЕБВ в моно фазата на вируса (инфекциозна мононуклеоза), но също така маточината ще ви даде положителен тласък при лечение на ЕБВ, независимо от фазата му. Полезна е и за отслабване на растежа на възлите.

Суров мед: най-доброто гориво за подхранване, възстановяване и съживяване на щитовидната жлеза. Глюкозата и другите хранителни вещества в суровия мед на практика се насочват към щитовидната жлеза, за да я подхранят. Модерната медицина все още не познава симбиотичната връзка между меда и щитовидната жлеза. Също така е антивирусно средство, което благодарение на съдържанието си на цинк помага в борбата с ЕБВ.

Съставки:

  • 2 чаши вода; 
  • 1 ч.л. мащерка (най-добре е да използвате прясна мащерка, но може да използвате и сушена);
  • 1 ч.л. семена от копър;
  • 1 ч.л. маточина (също като при мащерката, препоръчително е да използвате прясна маточина, но може да използвате и сушена);
  • 2 с.л. суров мед (по избор).

Начин на приготвяне:

Сложете двете чаши вода да заврат в малка тенджера. Добавете мащерката, семената от копър и маточината. Изключете котлона и оставете чая да се запари за 15 или повече минути. Прецедете чая и го изсипете в чаша. Разбъркайте с мед по желание и се насладете!

Съвети:

* Когато не разполагате с насипен чай, можете да използвате и пакетчета чай. Използвайте по едно пакетче чай от мащерка, семена от копър и маточина. 

Можете да намерите много повече информация за други полезни храни и рецепти в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), които създават хронично възпаление на централната нервна система и нервите в цялото тяло. Това може да доведе до леки пукнатини, разкъсвания и оголени коренови власинки, които създават чувствителни места по нервите. Някои агресивни разновидности на ЕБВ стигат дотам, че се свързват с тези слаби места, като създават още по-силно възпаление и болка. Невротоксините на ЕБВ се създават, когато патогенът се храни с любимите си храни, а в случая на фибромиалгия това често са токсични тежки метали като живак. Диетата с високо съдържание на мазнини и белтъчини обикновено влошава състоянието.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като прониква в тъканта на щитовидната жлеза и бавно произвежда вторични продукти и други токсични отпадъци. Изгледайте това видео, за да чуете лично от Лечителя Медиум обяснението за това състояние. За по-подробна информация за тиреоидит на Хашимото прочетете книгата на Антъни Уилям “Лечителят медиум: Изцеление на щитовидната жлеза”, от която ще научите как да се излекувате.
Прочети още
[ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. Адреналинът излиза от надбъбречните ни жлези в специфични смеси, за да помогне на мозъка и тялото ни да преодолеят стреса. Но този адреналин също така е разяждащ за тялото ни и може да предизвика и влоши симптомите. Електрическите импулси преминават през мозъка ни с по-висока интензивност и скорост, защото адреналинът едновременно увеличава сърдечната честота и навлиза в мозъка, повишавайки нивата на топлина в мозъка. Съществуват здравословни нива на щадящи тялото, ежедневни смеси от адреналин. По-агресивните смеси от адреналин се произвеждат по време на стрес и трудности. Имунната система може да се срине и вирусите, които стоят зад толкова много хронични заболявания, да се развият, размножат и нараснат, което води до пристъпи на мозъчно възпаление и неврологични симптоми.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.