Синдромът на хроничната умора (СХУ) е известен още като миалгичен енцефаломиелит (ME), синдром на хронична умора и имунна дисфункция (СХУИД) и заболяване на системна непоносимост към усилие (ЗСНУ).

СХУ или което друго название предпочетете, е неврологична умора от продължаваща и хронична инфекция от вируса на Епщайн-Бар (ЕБВ) в четвърти стадий. Всяка от над 60-те разновидности на вируса на Епщайн-Бар, придружена от токсични тежки метали като живак и алуминий, създава вирусни невротоксини, които възпаляват и изтощават централната нервна система, създавайки изтощение, което е много по-изразено и ограничаващо от обикновената умора. В по-агресивните си форми невротоксините предизвикват лек енцефалит (неоткриваем чрез ЯМР или компютърна томография), който създава още по-тежка умора. Това невротоксинно възпаление на централната нервна система в крайна сметка може да отслаби надбъбречните жлези, черния дроб и храносмилателната система и да създаде усещането, че силите ви са изчерпани.

Ако преди сте чували термина неврологична умора, той произхожда от информацията на Лечителя Медиум. На този етап терминът е в по-широка употреба и не е цитиран обратно към първоначалния си източник. Това е терминът, който Антъни Уилям използва през последните три десетилетия, за да преподава на здравните специалисти за вирусните невротоксини, които затрудняват централната нервна система, което води до чувствителност на нервната система и алергична реакция към невротоксините, причинявайки леко до тежко възпаление на нервите. Неврологичната умора може да бъде част от много състояния, причинени от ЕБВ. Често хората имат повече от едно състояние или набор от симптоми, като в комбинация с тях се появява и тази неврологична умора.

Синдромът на хроничната умора е във възход. Това е заболяване, което засяга непропорционално голям брой жени. Започва да засяга и мъжете. Младите жени в колежа все по-често се връщат у дома в средата на семестъра с това заболяване, без да могат да правят нищо друго, освен да лежат в леглото. За съжаление хората с СХУ често чуват, че са лъжци, мързеливи, заблудени и/или луди. Но СХУ е съвсем реален.


ПРОТОКОЛ С ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

Истинска причина: Всяка от над 60-те разновидности на вируса на Епщайн-Бар, придружен от токсични тежки метали като живак и алуминий, може да доведе до състояние, което Антъни Уилям нарича неврологична умора, която е много по-изразена и ограничаваща от обикновената умора. Диета с високо съдържание на мазнини и белтъчини ускорява състоянието.

Разберете как да се излекувате, кои храни да ядете, храните, които да избягвате, хранителните добавки, които да приемате с техните дозировки и вкусни лечебни рецепти, в бестселъра на "Ню Йорк Таймс" – "Прочистване за здраве".

За по-задълбочен анализ на връзката на вируса на Епщайн-Бар (ЕБВ) със синдрома на хроничнанта умора (СХУ), прочетете двете статии в блога ни: 

Подобни публикации

[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.