ТЕРАПИЯ С ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

ТЕРАПИЯ С ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

Докато работите за отстраняване на проблемите на по-дълбоко ниво в мозъка, нервната система и тялото си, терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум предлага незабавно облекчение. Мозъкът и тялото ви реагират бързо на лечебни средства, които са в течна форма – така наречения "шот". Проектирани така, че да се усвояват добре още в устата, ценните лечебни компоненти на тези шотове могат да достигнат бързо до мозъка. Специалната формула на тези шотове има способността да рестартира и пренастрои мозъка, шоково да го извади от моделите на здравословни състояния и същевременно да намали задействащите ги фактори.

Терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум е неизследвана територия. Това са специални конфигурации, синергично комбинирани точно така, че да разгадаят кода на това как плодовете, билките, зеленолистните зеленчуци, дивите храни и зеленчуците могат да действат като лекарство. Макар че рецептурните сокове имат своето място и човешкото творчество в кухнята трябва да бъде уважавано, тук няма да намерите това. Тези мозъчни шотове не са вкусни изкушения, приготвени за забавление и експериментиране.

Лечебните шотове от тази терапия на Лечителя Медиум са инструменти, които идват свише. Тези шотове за мозъка са съставени от специфични комбинации от съставки, които работят заедно систематично за специфични причини, които само източникът свише може да знае. Връзките между тези съставки са сложни и неизвестни за никого. Досега това божествено знание оставаше неизползвано.


СПИСЪК НА ТЕРАПЕВТИЧНИ ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА


Шотове при излагане на фактори на околоната среда

 1. Шот при излагане на патогени
 2. Шот при излагане на токсични аромати
 3. Шот при излагане на негативна енергия
 4. Шот при излагане на плесен (мухъл)
 5. Шот при излагане на електромагнитни полета и 5G
 6. Шот при излагане на радиация
 7. Шот при излагане на токсични тежки метали
 8. Шот при излагане на пестициди, хербициди и фунгициди
 9. Шот при излагане на фармацевтични продукти
 10. Шот при излагане на кемтрейлс  

Шотове, изменящи определени състояния

 1. Шот при обсесивни мисли
 2. Шот при емоционални проблеми
 3. Шот при неврологични проблеми
 4. Шот при липса на енергия
 5. Шот при страх от определени храни
 6. Шот при патологичен глад
 7. Шот при проблеми с гнева
 8. Шот при чувство на вина и срам
 9. Шот при проблеми с егото
 10. Шот за сънища

Стабилизиращи шотове

 1. Шот за стабилизиране на нервната система и червата
 2. Шот при травма, шок и загуба
 3. Шот за стабилизиране на надбъбречните жлези
 4. Шот при прегаряне (бърнаут)
 5. Шот при предателство и загуба на доверие 
 6. Шот при болезнена раздяла       
 7. Шот за стабилизиране на съня и презареждане
 8. Шот за връзка с твоята истина
 9. Шот за намиране на своята цел 
 10. Шот за стабилизиране на мъдростта и интуицията

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТЕРАПИЯТА С ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

Терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум е изключително адаптивна към вашите нужди. Имате две основни възможности: 

 • Използвайте тези шотове като самостоятелна терапия на Лечителя Медиум. Прилагайте шотовете за мозъка според нуждите или желанието си, в зависимост от конкретната форма на лечение, която търсите. Подобно на останалите терапии на Антъни Уилям е препоръчително да включите и други протоколи на Лечителя Медиум като част от вашия персонализиран лечебен протокол. 
 • Използвайте тези шотове в рамките на прочистваща терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум. Системно преминавайте през шотовете за мозъка като част от 10, 20 или 30-дневно прочистване. Повече подробности как да направите това ще намерите в специалната глава "Прочистваща терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум" в книгата “Brain saver protocols” (все още не преведена на български език). 

Избор на вашите терапевтични инструменти

Ако използвате самостоятелно терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, може да разберете кои шотове за мозъка бихте искали да опитате като се ориентирате само по имената им. Друг вариант е да направите своя избор, след като прочетете предложените начини на приготвяне. Ако и това не ви помогне, най-лесният вариант да изберете кои шотове ви допадат най-много е като опитате всички. 

Имайте предвид, че описанията на шотовете за мозъка са само примери. Възможно е да се сблъсквате с проблем, който не е включен в списъка. Не позволявайте това да ви обезкуражи, тези шотовете за подходящи и за вас. Например, може да изберете шот от името му - "Шот при емоционални проблеми" или "Шот при прегаряне (бърнаут)", или "Шот при излагане на токсични аромати" и да решите, че тези шотове са благоприятни за вашето състояние, след което да не намерите точно вашата ситуация в обясненията. Тези шотове за мозъка са също толкова полезни и лечебни, и за вас. 

Когато става въпрос за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, е важно те да се изпробват. Всеки шот за мозъка може да се приложи за всеки. Чувствайте се свободни да експериментирате с това, кои шотове да изберете. Използвайте ги като терапевтични инструменти, независимо дали се насочвате към конкретна нужда или не, защото независимо дали осъзнавате или не, вероятно имате причина и основание да се нуждаете от тези шотове за мозъка. Например, може да не знаете, че имате проблем с доверието, но когато опитате "Шот при предателство и загуба на доверие", да почувствате положителния му ефект.

Много хора не знаят какви проблемни състояния крият в себе си и не са наясно какво не е наред с тях. При терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум не е необходимо да знаете какво не е наред, за да ви помогнат. Дори и да не вярвате, че имате нужда от тях, тези шотове ще намерят начин да ви помогнат. Това е една от причините, поради които прочистващите терапии на Лечителя Медиум с шотове за мозъка, някои от които методично ви превеждат през различните шотове за мозъка, могат да бъдат такова откритие.

Решите ли да опитате терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, както и да я използвате, вие навлизате в неизследвана територия от вашето лечение.

Кога да приемате шотовете си

Ако провеждате самостоятелна терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, можете да приемате шотовете по всяко време на деня, стига да спазвате това златно правило: пийте шотовете за мозъка поне 15 до 30 минути преди или след сок от целина. С други думи, пийте шотовете си отделно от сока от стъблена целина, като изчакате поне 15 до 30 минути между пиенето на шота и сока от целина. Не искате да нарушавате ефикасността на чистия сок от целина, докато той върши своята работа в мозъка и тялото ви.

В идеалния случай пийте шотовете за мозъка 15 до 30 минути след всякаква друга храна и напитки. Тоест, изчакайте минимум 15 до 30 минути след като сте консумирали нещо друго, преди да изпиете шота, а след това изчакайте минимум 15 до 30 минути след консумацията на шота, преди да консумирате нещо друго. Искате да си дадете време да резонирате с всеки мозъчен шот, като позволите на терапията да навлезе в кръвообращението и си дадете време да възприемете честотата на шота метафизически и физически.

Ако провеждате прочистваща терапия с шотове за мозъка на Лечителя медиум, ще намерите конкретни указания за това, кога да приемате шотовете, в специалната глава на книгата "Brain saver protocols" (все още не преведена на български език).

Честота на приемане

При самостоятелната терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум вие решавате колко често да приемате тези шотове. Може да решите да приемате шотовете ежедневно. Ако нуждата ви от защита при излагане, изменяне на състояние или стабилизиране на такова, е голяма или се борите с агресивна ситуация, можете да приемате шотовете няколко пъти дневно.

Можете също така да опитате различни шотове в рамките на един ден или различни шотове в различните дни.

За прочистващата терапия с шотове за мозъка на Лечителя медиум, има конкретна информация за честота на приема, в специалната за това глава в книгата "Brain saver protocols" (все още не преведена на български език).

Приготвяне и съхранение

Можете да приготвяте шотовете за мозъка пресни на момента или предварително. Ако ги приготвяте предварително, може да решите да ги направите предната вечер или да изцедите няколко шота сутринта за предстоящия ден. Ако няма да изпиете шотовете си веднага, съхранявайте ги в херметически затворен контейнер в хладилника или в хладилна или изолираща чанта за обяд, ако сте в движение. Консумирайте в рамките на 24 часа след изцеждането на сока.

Важни стъпки при изцеждането на сок

Въпреки че можете да използвате всякаква сокоизстисквачка за тези рецепти, нискооборотната студено-пресоваща сокоизстисквачка ще бъде по-ефективна при извличането на всички хранителни вещества от сока, особено от билките и зелените листа. Ако използвате центробежна сокоизстисквачка, може да се наложи да увеличите малко количествата на съставките, за да получите пълни шотове.

Антъни Уилям използва и препоръчва хоризонталните пресоващи сокоизстисквачки Omega MM900 и новата Omega MM1500.

При изцеждане на сок от билки и зеленчуци в центробежна сокоизстисквачка може да имате най-голям успех, ако увиете листните зеленчуци и билките около някои от по-твърдите съставки, като например ябълки, вместо да пускате зеленолистните и билките в улея на сокоизстисквачката поотделно.

Ако сокоизстисквачката ви не изцеди пълната доза, можете да опитате да пуснете малко вода или кокосова вода през сокоизстисквачката, след другите съставки, за да допълните количеството. Това не е идеалният вариант, но също става. Ако можете, по-добре е да опитате да увеличите малко количествата на съставките, ако сокоизстисквачката ви не изцежда достатъчно, когато следвате тези рецепти.

Най-добре е да следвате посочените рецепти, ако това е възможно. Ако не можете да използвате или нямате достъп до някоя от съставките, използвайте изброените съставки, с които разполагате, или се съсредоточете върху шотове за мозъка, за които всички съставки са ви достъпни. Ако ви липсва определена съставка, защото не можете да си я набавите в момента, може да я срещнете друг път или да решите да я отгледате сами. Когато в крайна сметка успеете да направите пълната рецепта за шота, този шот за мозъка ще бъде още по-ценен.

Адаптиране на количеството при деца

В зависимост от възрастта и размера на детето сервирайте малка порция от даден шот за мозъка, независимо дали това означава да намалите порцията до 30 мл или дори до една чаена лъжичка.

Подобни публикации

[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон помага на невротрансмитерите и глиалните клетки, което го прави полезен за хора, живеещи с проблеми с психичното здраве като депресия, тревожност, биполярно разстройство, деперсонализация, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), необяснима дълбока тъга, чувство на изгубеност, мозъчна мъгла, проблеми с паметта, пристъпи на паника, нервност, лека умора и др. Мелатонинът може също така да спре свиването и атрофията на мозъка и да помогне за намаляване на туморите и кистите, както и за предотвратяване на техния растеж.
Прочети още