ШОКОВИ ТЕРАПИИ НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

ШОКОВИ ТЕРАПИИ НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

В някои от лечебните протоколи с хранителни добавки от новата книга на Лечителя Медиум “Brain Saver Protocols” ще откриете:

Тези терапии са мощни лечебни инструменти за възстановяване на имунната система, като я захранват с необходимото, за да се бори с инфекции, подкрепят мозъка и тялото при емоционални предизвикателства, успокояват и възстановяват нервната система, укрепват и заздравяват храносмилателната система и/или прочистват, възстановяват и укрепват лимфната система. Шоковите терапии на Лечителя Медиум ще ви бъдат полезни, независимо дали се сблъсквате със състояние, което се появява за първи път или преживявате рецидив.

Шоковите терапии на Лечителя Медиум са доказали, че помагат на хората да преодоляват здравословни проблеми. Тези терапии с хранителни добавки могат да бъдат полезни за почти всичко, от което сте болни. Шоковите терапии са мощно лечебно средство, независимо дали сте изправени срещу силен стрес или се нуждаете от промяна в борбата с дългогодишно хронично заболяване.

Шоковите терапии на Лечителя Медиум са от изключително значение в наши дни. Докато тъмнината се опитва да унищожи всичко добро, ние се изправяме срещу нея, използвайки създадените от светлината оръжия за здраве, за да си възвърнем силата. Докато променящите се времена ни носят допълнителен стрес, човечеството изпада в по-дълбок дефицит на здраве, отколкото когато и да било преди. Болестите вече доминират в живота на милиарди хора. Шоковите терапии на Лечителя Медиум са тук, за да помогнат за изравняване на шансовете в тази безмилостна война, където химическата и медицинската промишлености играят нечисто срещу човечеството.

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ВСИЧКИ ШОКОВИ ТЕРАПИИ

  • Във всеки протокол за шокова терапия ще намерите съвети за най-добрите приложения за различни заболявания. Това са примери, а не изчерпателни списъци със симптоми и състояния. Ако искате да използвате дадена шокова терапия за симптом, състояние или обстоятелство, които не са изброени, въпреки това можете да си я приложите успешно. 
  • Ако изпитвате необходимост да използвате повече от една шокова терапия в един и същи ден (дни), избягвайте да ги смесвате директно в един прием. Разпределете терапиите на период от поне 15 минути, една от друга.
  • Можете да намалите дозата на която и да е шокова терапия. Намалете я до количеството, което желаете.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още