Лечебни ползи от котешкия нокът

Лечебни ползи от котешкия нокът

Докато възпалението е определено като част от хроничните заболявания, това, което все още не е открито чрез медицински изследвания, е истинската причина за това, на първо място защо това възпаление е налице. Толкова често виновни са вирусите в съвременния ни свят. Различни щамове и разновидности (най-неоткрити от медицински изследвания и наука) на вируса Epstein-Barr, херпес зостер, HHV-6 и други херпесни вируси, заедно с бактерии и паразити, стоят зад страданията на много хора. За да се отървем от това широко разпространено възпаление и другите изтощителни симптоми на хронично заболяване, трябва да се отървем от патогените. Въведете котешки нокът, билката, известна и с испанското име uña de gato. Котешкият нокът е един от най-мощните ресурси за обръщане на епидемията от хронични и мистериозни заболявания през 21 век.

Мощен съюзник при всякакви заболявания и симптоми

Котешкият нокът е тропическа дървесна лоза, чиято кора се събира от стотици години за медицински цели. Котешкият нокът може да помогне за облекчаване на почти всеки симптом, от неврологичен до храносмилателен. Докато котешкият нокът е привлякъл известно внимание заради своите лечебни свойства, все още е неизвестно на науката, че билката съдържа биоактивни фарма-съединения, които заместват синтетичните фармацевтични продукти. Твърде често се използват антибиотици срещу някои заболявания като лаймска болест. Светът би бил различно място, ако котешкият нокът заеме мястото на антибиотиците; процентът на заболяванията ще намалее и възстановяването ще се ускори, независимо от диагнозата за дадено заболяване. Разбира се, фармацевтичните антибиотици имат своето място и предназначение. Котешкият нокът е уникален, тъй като патогени като бактерии не могат да станат резистентни към него, както понякога могат с антибиотици. Повече от три десетилетия отстоявам чудодейните лечебни ползи от котешкия нокът, тъй като е толкова важна подкрепа за толкова много състояния и симптоми.

Адаптогенно оръжие срещу вируси, бактерии и паразити

Паразити като Babesia и бактерии като Bartonella не могат да издържат на гнева на котешки нокът. Билката елиминира тези и други грешки без така наречената реакция на отпадане на Херксхаймер, толкова често срещана при антибиотиците, тъй като биоактивните фармацевтични съединения в билката регулират унищожаването на патогени, така че да е на ниво, което отделният човек може да понесе. Котешкият нокът също е невероятен в борбата с вируси като Epstein-Barr virus (почти всеки има поне един от над 60 разновидности на EBV. В крайна сметка медицински изследвания ще открият група антивирусни адаптогени и учените ще разберат, че котешкият нокът е на върха на този списък. Билката е най-доброто тайно оръжие за борба с PANDAS (педиатрични автоимунни невропсихиатрични заболявания, свързани със стрептококови инфекции), ALS, стрептокок в гърлото, MS, мистериозни болки и други.

Котешкият нокът е забележителен и със способността си да освобождава тялото от скандалния стрептокок, който често се диагностицира погрешно като дрожди или Candida. Милиони жени използват антибиотици и противогъбични средства, които в крайна сметка влошават проблемите, тъй като бактерията Streptococcus, причиняваща инфекции на пикочните пътища, е толкова често устойчива на антибиотици. Котешкият нокът без проблеми намалява стрептококката, което го прави най-добрата билка за облекчаване на UTI и основен инструмент на нашето време. Стрептококът също е истинската причина за много други симптоми и състояния, включително кистозно акне, бактериална вагиноза, SIBO, болки и задръствания в синусите, отит на средното ухо, чревни разстройства, възпалено гърло, млечна жлеза и др. Котешкият нокът също е фантастична билка за унищожаване на E.coli, C. difficile и други бактерии.

Поддръжка на мозъка и черния дроб

Намерените в котешките нокти гликозиди, проантоцианидини и бета ситостерол оказват благоприятен ефект върху паметта, което го прави отлична добавка за профилактика на болестта на Алцхаймер и други когнитивни / памет нарушения. Той също така подпомага персонализираната имунна система на черния дроб, като му дава шанс да възстанови силата си и да се възстанови за следващата битка. Той помага на черния дроб да стабилизира средата си.

Противовъзпалителни, противоракови и противотуморни заболявания

Повечето видове рак и тумори се причиняват от вируси като EBV. Котешкият нокът унищожава вирусите, като същевременно укрепва имунната система, което го прави мощна опора за рак и тумори. Освен това е мощно противовъзпалително средство.

Имайте предвид, че ако сте бременна или се опитвате да забременеете, пазете котешки нокът извън Вашия лекарствен режим.

Условия

Ако имате някое от следните състояния, опитайте да ползвате Котешки нокът:
Всеки вид рак; Лаймска болест; всички кофактори на болестта на Лайм (включително борелия, бартонела, бабезия и микоплазма); тънкочревен бактериален свръхрастеж (SIBO); амиотрофична странична склероза (ALS); ларингит; ПАНДАС; стрептокок в гърлото; множествена склероза (МС); дискинезия; ревматоиден артрит (RA); инфекции на пикочните пътища (ИПП); бъбречни инфекции; лимфом (включително неходжкинов); Chlamydia pneumoniae; дрожди инфекции; мигрена; синдром на раздразнените черва (IBS); язви; Вирус на Epstein-Barr (EBV) / мононуклеоза; херпес зостер; HHV-6; HHV-7; HHV-8; HHV-9; неоткритите HHV-10, HHV-11 и HHV-12; възли; херпес симплекс 1 (HSV-1); херпес симплекс 2 (HSV-2); акне; възпалително заболяване на таза (PID); витилиго; нарушения на съня; преходна исхемична атака (TIA); плантарен фасциит; псориатичен артрит; Неврома на Мортън.

Симптоми

Ако имате някой от следните симптоми, опитайте да внесете котешки нокът в живота си:

Възпаление, болки, звънене или жужене в ушите, свръхрастеж на Candida, проблеми с темпоромандибуларната става (TMJ), гастрит, изтръпване и изтръпване, неврологично сърцебиене , главоболие, мозъчна мъгла, паразитна и бактериална инфекция, потрепвания, парализа на Бел, замръзнало рамо, спазми, тикове, слабост на крайниците, усещане за парене в или върху тялото, храносмилателни смущения, игли и трептене, треперене, проблеми с преглъщането, неясна реч , нервност, гърчове, обриви, синдром на неспокойни крака, световъртеж, проблеми с баланса, движеща се болка в тялото, мускулни крампи, мускулна стягане, мускулна слабост, болка във врата, ставни болки, болки в челюстта, възпаление. 

Емоционална подкрепа

Когато някой бързо прецени или изиграе играта на вина, първата стъпка е този човек да осъзнае, че го прави. Следващата стъпка е да вземете котешки нокът. Билката е изключително полезна за намаляване на чувството за спешност, така че вместо да реагирате автоматично на дадена ситуация, можете да отделите малко време, за да помислите, да обработите и да решите възникналото с главата на нивото.

Духовен урок

Хората непрекъснато търсят Светия Граал на здравето. С настъпването на всяка нова тенденция се надяваме, че това е отговорът, защитата, която чакахме, откритието, което ще промени живота ни. Междувременно на рафта на магазина за здравословни храни седи чудодейно лекарство - котешки нокът и ние го подминаваме. Или го добавяме към нашия билков комплект инструменти и забравяме да го използваме. Той идва от тропическата джунгла, така че бихте си помислили, че екзотичният му произход би предизвикал по-голям интерес. И все пак е достъпен сега, постижим и затова смятаме, че е твърде достъпен, за да бъде истински. Ако дадем реален шанс на котешкият нокът, щяхме да видим, че той наистина е магически лечител.

През целия живот ние пренебрегваме подобни спестявания. Котешкият нокът ни учи да ги преоценяваме. Подценявали ли сте някога човек, ресурс, обект или възможност и след това осъзнавате отзад, че сте пропуснали дара на живота си? Какво има в момента, което може да помогне, ако го позволите? Котешкият нокът ни учи, че понякога това, което търсим, е достъпно. Просто трябва да имаме присъствие на ума, за да разпознаваме онези ежедневни чудеса, които са си проправили път към нас, за да можем да ги уловим.

СЪВЕТИ

  • При избора на тинктура от котешки нокът, уверете се, че не е в алкохолна основа. Алкохолът отменя благотворното въздействие на билката.
  • Вземете бутилка тинктура от котешки нокът със себе си като част от вашия спешен комплект, когато пътувате. По време на пътуването си, когато можете да си спомните, приемайте малки дози от тинктурата. Това е чудесно средство за защита на имунитета ви и предпазване от малария и бактериални инфекции.
  • Независимо за какъв здравословен проблем използвате котешки нокът, вземете чая или тинктурата вечер, когато лечебните му свойства действат най-ефективно.

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.