Колекция: Нови продукти

78 продукта
 • 100% кокосова вода, 1.25 л.
  Доставчик
  Koh Libre
  Обичайна цена
  8.70 лв.
  Промоционална цена
  8.70 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био паста за зъби Sudanta, 100 гр.
  Доставчик
  Sri Sri Ayurveda
  Обичайна цена
  10.69 лв.
  Промоционална цена
  10.69 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Самардала, солница, 50 гр.
  Доставчик
  Гурме Класа
  Обичайна цена
  2.39 лв.
  Промоционална цена
  2.39 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био мини курабийки, солени карамелизирани бадеми, 100 гр.
  Доставчик
  Kookie Cat
  Обичайна цена
  4.19 лв.
  Промоционална цена
  4.19 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • 100% кокосова вода, 300 мл.
  Доставчик
  Koh Libre
  Обичайна цена
  3.30 лв.
  Промоционална цена
  3.30 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Перга (пчелен хляб), 100 гр.
  Доставчик
  Пчелинъ
  Обичайна цена
  22.39 лв.
  Промоционална цена
  22.39 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био сок от бъз, 750 мл.
  Доставчик
  Voelkel
  Обичайна цена
  13.49 лв.
  Промоционална цена
  13.49 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био печени кестени, белени, 80 гр.
  Доставчик
  TWE
  Обичайна цена
  4.69 лв.
  Промоционална цена
  4.69 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • 100% сок от манго с парченца плод, 1.25 л.
  Доставчик
  Koh Libre
  Обичайна цена
  9.99 лв.
  Промоционална цена
  9.99 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Чипс батат , 50 гр.
  Доставчик
  Syrnice
  Обичайна цена
  8.80 лв.
  Промоционална цена
  8.80 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био серум за лице Anti age Immortelle, 30 мл.
  Доставчик
  Wooden Spoon
  Обичайна цена
  34.95 лв.
  Промоционална цена
  34.95 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био серум за коса Cayenne pepper, 30 мл.
  Доставчик
  Wooden Spoon
  Обичайна цена
  24.95 лв.
  Промоционална цена
  24.95 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Почистващ гел с био лавандулово масло, 40/100 мл.
  Доставчик
  Perfect Pure
  Обичайна цена
  2.19 лв.
  Промоционална цена
  2.19 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био сироп от фурми, 400 гр.
  Доставчик
  Dragon Superfoods
  Обичайна цена
  8.29 лв.
  Промоционална цена
  8.29 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Френска морска сол, фина, 500 гр.
  Доставчик
  Dragon Superfoods
  Обичайна цена
  5.99 лв.
  Промоционална цена
  5.99 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био белен боб мунг, 500 гр.
  Доставчик
  Био класа
  Обичайна цена
  8.29 лв.
  Промоционална цена
  8.29 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • 100% сок от ябълка и роза, 300 мл.
  Доставчик
  Koh Libre
  Обичайна цена
  2.99 лв.
  Промоционална цена
  2.99 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Чипс Портокал, 50 гр.
  Доставчик
  Syrnice
  Обичайна цена
  6.60 лв.
  Промоционална цена
  6.60 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Чипс батат с куркума и риган, 50 гр.
  Доставчик
  Syrnice
  Обичайна цена
  9.00 лв.
  Промоционална цена
  9.00 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Сапунче за петна
  Доставчик
  Сапунена работилница
  Обичайна цена
  3.45 лв.
  Промоционална цена
  3.45 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан