Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум

Лечителят Медиум Антъни Уилям, експерт по хронични болести, създател на световното движение за сок от стъблена целина и автор на редица бестселъри на "Ню Йорк Таймс" наскоро издаде последната си книга с революционна и изпреварила времето си информация в две части: "Brain Saver" и "Brain Saver Protocols", в които ни запознава с новата си терпания с шотове за мозъка.

Докато сме в очакване, тези безценни книги с лечебна медицинска информация да бъдат преведени и издадени в България, ние от ПРИРОДНИК решихме да ви запознаем с терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум и да ви предоставим на български език всички рецепти за шотове към този лечебен протокол.

Създадохме тази страница специално за вас, за да можете по-лесно и удобно да следите всички рецепти на едно място и цялата информация за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум. В следващите седмици ще публикуваме всеки ден на български език по една от рецептите за шотове. Следете тази специална страница, блога на ПРИРОДНИК и каналите ни в социалните мрежи, за да не пропуснете полезни материали и важна информация за вас.

Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Шот при излагане на патогени

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на токсични аромати

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на негативна енергия

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на плесен

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на електромагнитни полета и 5G

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на радиация

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на токсични тежки метали

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на пестициди, хербициди и фунгициди

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на фармацевтични продукти

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при излагане на кемтрейлс

ВИЖ РЕЦЕПТАТА
Към рецепти за шотове, изменящи определени състояния

За приготвянето на всеки от тези шотове Антъни Уилям използва и препоръчва хоризонталните пресоващи сокоизстисквачки Omega MM900 и новата Omega MM1500.