ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА, ИЗМЕНЯЩИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗДРАВОСЛОВНИ СЪСТОЯНИЯ

Продължаваме да ви запознаваме с новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, като сега ще обърнем внимание на втората основна група шотове от лечебния протокол на Антъни Уилям, а именно – шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния. На тази страница ще намерите всички рецепти за шотове от тази група.

Светът става все по-сложен в много отношения и ни тласка в толкова различни посоки, че е лесно да се объркаме или да зациклим в модел, който не е полезен за процеса на лечение. Шотовете за мозъка, изменящи определени здравословни състояния, са предназначени да ни помогнат да променим посоката си, така че тялото ни да може да се промени и да се излекува, а емоционалната ни нагласа да може да разчупи модела или ограниченията, които усложненията на този свят са породили.

За да прочетете рецептите от първата група –шотове при излагане на фактори на околоната среда, както и цялостна информация за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, посетете страницата тук:

Към рецепти за шотове при излагане на фактори на околната среда

За приготвянето на всеки от тези шотове Антъни Уилям използва и препоръчва хоризонталните пресоващи сокоизстисквачки Omega MM900 и новата Omega MM1500.

Шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Шот при обсесивни мисли

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при емоционални проблеми

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при неврологични проблеми

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при липса на енергия

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при страх от определени храни

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при патологичен глад

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при проблеми с гнева

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при чувство на вина и срам

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот при проблеми с егото

ВИЖ РЕЦЕПТАТА

Шот за сънища

ВИЖ РЕЦЕПТАТА
Към рецепти за стабилизиращи шотове