• Смарт Органик

 • Създават продуктите които обичаш - онези които те карат да се чувстваш добре и да правиш добро.

Смарт Органик

Създават продуктите които обичаш - онези които те карат да се чувстваш добре и да правиш добро. Виж всички продукти

За Смарт Органик

Ценности

Хората на първо място

Да, те работят за печалба, но не и на цената на здравето. Затова подбират висококачествени био съставки и подхождат с изключително внимание към работните условия в техните фабрики и складове.

Автентичност

Автентичността е тяхното вдъхновение да са полезни на тези, на които могат да помогнем най-много. Вярват искрено в продуктите, които произвеждат, защото ги създават и за самите тях, за техните семейства и деца.

Дългосрочни решения

Управляват бизнеса си по начин, който е икономически, социално и екологично устойчив на местно и глобално ниво, защото искат да отговорят на нуждите както на настоящите, така и на бъдещите поколения. Това и усилията, които полагат, за да постигнат високото качество на продуктите си е техният най-голям приоритет.

Взаимна полза

Могат да стигнат далеч, само когато са заедно. Докато държат фокуса им върху голямата картина, те не пропускат грижата и за техните служители, клиенти, доставчици и производители. Подходът им се основава на взаимно доверие и е в синхрон с отговорността им като компания да допринасят за ефективна полза и растеж за всички участници по веригата.

Фокус върху иновациите

Тяхното основно предизвикателство е да отговарят на нуждите на клиентите си и да предвиждат бъдещите им такива – както в техните продукти, така и в начина, по който те достигат до потребителите. Ето защо иновациите са неразделна част от тяхната ежедневна работа. Следят консуматорските трендове и фокусът им е върху разработването на здравословни и вкусни реплики на вече съществуващи любими на потребителите продукти, като премахват вредните съставки от тях.

Позитивно отношение

Въпреки техните усилия, не винаги всичко се случва според очакванията им. И все пак поддържането на позитивно отношение и усмивката им помагат да се справят по-ефективно с трудностите и да продължават да следват мисията си. Положителното отношение е един от основните принципи в тяхната фирмена култура. Вярват, че силата му е безценна, за да живеем по-щастлив, ползотворен и пълноценен живот.

Смелост

Правят смели стъпки в стремежа им да отговорят адекватно и бързо на постоянно променящите се нужди за по-щастлив и здравословен начин на живот. Имат куража да променят статуквото в бизнеса към по-добри практики, като правят вкусната и чиста храна достъпна за всеки.

Гордеят се,

Производство

Производство на барове

Тук всеки месец произвеждат повече от 1 милион енергийни и протеинови барчета от плодове и ядки, на растителна основа, без добавена захар, за деца, възрастни, спортисти и активни хора. Най-новата им придобивка е линията за тункване с шоколад,  където покриват баровете с вкусен веган шоколад, направен от перуанско какао. Тяхната марка барове е Roobar.

Пекарна

Тук произвеждат Kookie Cat – вкусни веган курабийки без глутен. Без палмова мазнина, без пшенично брашно, без яйца, без млечни продукти, без тръстикова захар,  но с вкуса и текстурата на чудесна курабийка. Тук пекат и тяхната безглутенова гранола,  кокосовия и ябълков чипс, всички под марката Bett’r. Също и курибийките без добавена захар, наречени Rookies, които са подсладени само със сушени плодове.

Пакетиращи линии

При тях пакетират голям набор от висококачествени био суровини в опаковки за потребление на дребно. Сред тях са основни храни – био зърнени храни, варива, семена, ядки и сушени плодове; суперхрани от цял свят, сурови какаови продукти, спирулина, мака и много други; кокосово масло, какаово масло, био гхи. Техните марки за основни храни са Smart Organic, а за функционални храни Dragon Superfoods.

Качество

Препоръчани продукти

 • Сода бикарбонат, 300 гр.
  Доставчик
  Smart Organic
  Обичайна цена
  2.59 лв.
  Промоционална цена
  2.59 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био кленов сироп градус А, Smart Organic, 250 мл.
  Доставчик
  Smart Organic
  Обичайна цена
  14.99 лв.
  Промоционална цена
  14.99 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био чай Мащерка, 20 гр.
  Доставчик
  Smart Organic
  Обичайна цена
  4.09 лв.
  Промоционална цена
  4.09 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био чай Шипка, 20 гр.
  Доставчик
  Smart Organic
  Обичайна цена
  4.09 лв.
  Промоционална цена
  4.09 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан
 • Био чай Мента, 20 гр.
  Доставчик
  Smart Organic
  Обичайна цена
  4.09 лв.
  Промоционална цена
  4.09 лв.
  Обичайна цена
  Единична цена
  за 
  Изчерпан