[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®

Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност! 

Кое прави този сироп от черен бъз толкова специален? Като начало, той е 100% органичен продукт, сертифициран от Министерството на земеделието на САЩ и е с изключително висока ефикасност. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е направен от екстракт от сок от черен бъз, а не просто от сварени плодове. Това означава, че сокът се извлича от целите пресни плодове на черния бъз (където се съдържат хранителните вещества) и след това се концентрира в екстракт 16:1. Това прави този сироп от черен бъз високоефикасен, с превъзходно качество и осигурява 15 040 мг билкова равностойност на органични пресни плодове от черен бъз с всеки прием от 1 ч.л.

Освен това сиропът от черен бъз на Vimergy® съдържа 100 мг буфериран витамин Ц (Микро-Ц) във всяка доза! Това дава допълнителен тласък на имунната система и е лесен начин да набавите допълнително витамин Ц за вас, вашето семейство и децата ви. Буферираният витамин Ц е нежен за стомаха и лесно смилаем, така че е чудесен избор дори и за най-чувствителните хора. Заедно с витамин Ц сиропът от черен бъз на Vimergy® съдържа и екстракт от органична черница, който е източник на антиоксиданти.

Много сиропи от черен бъз на пазара често са разредени с вода или са направени с тръстикова захар, високофруктозен царевичен сироп или агаве. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е направен с органичен суров мед и никога не включва преработени захари, ароматизатори, лимонена киселина, алкохол или други заместители или изкуствени добавки. Той също така не съдържа изкуствени или естествени аромати и е без глутен, без ГМО, без царевица и без соя!

Повече за лечебните свойства на черния бъз, прочетете в статията в блога ни: "ЧЕРЕН БЪЗ".

В това видео Антъни Уилям обяснява лично, защо сиропът от черен бъз на Vimergy® е най-предпочитаният от него продукт на пазара и кое го отличава толкова от другите.

Подобни публикации

[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още