[ВИДЕО] НОВИЯТ ЧИСТ ПРОПОЛИС Е РЕВОЛЮЦИОННА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ

[ВИДЕО] НОВИЯТ ЧИСТ ПРОПОЛИС Е РЕВОЛЮЦИОННА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ

“За мен е истинска чест след всички тези години да видя в ръцете си изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Много хора се борят с неврологични симптоми като болки в челюстите, болки в ушите, болки във врата, изтръпване, скованост, мозъчна мъгла, умора, парене на венците, замаяност, световъртеж, проблеми с равновесието, мътнини в очите, също и шум, пукане, свистене, бучене и остри болки в ушите, както и много други.

Прополисът прави истинска революция в света на хронично болните. От години обучавам доктори относно всички приложения на прополиса за заболявания като споменатите и други, като възпалено гърло, стрептококова инфекция на гърлото, инфекции на пикочния мехур, хроничен синузит, афти, херпеси и херпес симплекс тип 1. В свят, в който става все по-трудно да се ориентирате, когато преживявате хронично заболяване, е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.”


Повече за приложенията на чистият прополис на Vimergy® можете на научите в статиите в блога ни: "ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ПРОПОЛИС" и "СЪВЕТИ ПРИ НАСТИНКА И ГРИП".


Подобни публикации

[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон помага на невротрансмитерите и глиалните клетки, което го прави полезен за хора, живеещи с проблеми с психичното здраве като депресия, тревожност, биполярно разстройство, деперсонализация, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), необяснима дълбока тъга, чувство на изгубеност, мозъчна мъгла, проблеми с паметта, пристъпи на паника, нервност, лека умора и др. Мелатонинът може също така да спре свиването и атрофията на мозъка и да помогне за намаляване на туморите и кистите, както и за предотвратяване на техния растеж.
Прочети още