[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО

[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО

Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.

Основният проблем са живакът и диоксините, които се съдържат в повечето риби, използвани за производството на тези хранителни добавки. Когато ядете риба с живак в месото, живакът има склонност да се задържа предимно в чревния тракт, черния дроб и областта на стомаха. Съвсем друг и по-опасен е случаят, когато консумирате хранителни добавки с рибено масло. Въпреки че производителите твърдят, че физическият живак е отстранен от техните хранителни добавки, това е невъзможно и нереалистично твърдение.

В рибата живакът се концентрира най-вече в летливите омега масла. Така че, когато милиони риби се преработват за тяхното масло, нивата на живак са на несравнимо по-високо ниво. Процесът, който производителите на хранителни добавки след това използват, за да се опитат да намалят съдържанието на живак, всъщност дестабилизира токсичния тежък метал. Той се превръща в силно усвояема, хомеопатична версия на самия себе си. (За тези, които се интересуват от хомеопатия: колкото повече се разрежда веществото, толкова повече се увеличава неговата честота и толкова по-голяма сила и влияние има върху организма).

Хранителните добавки с рибено масло съдържат хомеопатична версия на живака - есенцията на живака, останала след премахването на живака от много рибни масла, което позволява на метилживака да навлезе в мозъка, ускорявайки лесно мозъчните заболявания. Повечето рибени масла се произвеждат с нежелани странични продукти и отпадъци от различни видове риба, донесени в преработвателните центрове и смесени по време на процеса на извличане и производството на маслото. Една капсула с рибено масло може да съдържа рибено масло, получено от десетки риби.

Когато рибата умре, живакът и другите токсични тежки метали се окисляват и разширяват по-бързо в маслото на умиращата риба, поради газовете, които се отделят при разлагането на рибата. Ето защо е много по-безопасно да се яде риба, отколкото да се приема хранителна добавка с рибено масло. Никога не бихте изяли толкова много масло, ако изядете парче риба, колкото е концентрирано в капсула с рибено масло.

Концентрираният живак, който се съдържа в хранителните добавки с рибено масло, има способността да преминава кръвно-мозъчната бариера и лесно да навлиза в чувствителни органи, заобикаляйки и нарушавайки функционирането на системите на организма. Той може също така да укрепва и да подхранва вируси и бактерии. Хранителните добавки с рибено масло ускоряват развитието на Алцхаймер, деменция и хронични възпалителни заболявания на мозъка.

Модната тенденция за хранителни добавки с рибено масло се разраства все повече, подхранвана от дезинформация. Тя е все по-мощна, по-популярна и вредна. Направете всичко възможно да не бъдете част от нея. Вместо хранителни добавки с рибено масло, потърсете омега-3 хранителни добавки без риба, на растителна основа, получени от водорасли. Антъни Уилям препоръчва Веган Омега-3 на Vimergy®!

В това видео Антъни Уилям се опитва да хвърли повече светлина над истината за това какъв капан всъщност е модерната мания за хранителни добавки с рибено масло. Той ни насърчава да бъдем предпазливи, не просто опитвайки се да разбуни духовете, като застане стрещу общоприетото мнение, а разкривайки ни дезинформацията, която всъщност прави тази тенденция толкова популярна.  

Видеото е част от предаване на живо на Антъни Уилям от 13-ти октомври 2022 г, в което той говори за хранителните добавки, които са вредни за мозъка.
Линк към оригиналното видео на английски език: https://www.facebook.com/medicalmedium/videos/5566548070070151

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още