[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ

[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ

Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните проблеми и автоимунните заболявания. Патогените, особено тези от семейството на херпесните вируси като Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV-6, HHV-7 и неоткритите HHV-10, HHV-11, HHV-12, HHV13, HHV-14, HHV-15 и HHV-16 ненавиждат лизина. Той е като сместа, която излиза от пожарогасителя – инхибитор, който възпира размножаването на тези микроби.

Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други патогени.

Л-лизинът укрепва имунната система и подпомага някои от най-важните функции на черния дроб. Помага при автоимунни нарушения, чернодробни заболявания, парализа на Бел, ишиас, лаймска болест, фибромиалгия, екзема, умора, шум в ушите, проблеми с равновесието, мигрена, проблеми с щитовидната жлеза, възли, кисти, ендометриоза, ревматоиден артрит, лупус, множествена склероза, херпес зостер, херпеси, невропатия, мътнитни в очите, фиброми, афти, рани и язви в устата и езика и др.


Когато приемате L-лизин целогодишно, вероятността да се разболеете от грип или да се размножи патоген, като например ЕБВ или херпес зостер – независимо дали вече имате такъв или е нов щам, който сте прихванали – и да предизвика нови симптоми или влошаване на съществуващите симптоми, е по-малка.

Повече за Л-лизинът можете да научите от статията в блога ни: "ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ ОТ L-ЛИЗИН".

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за всички тези неща, както и защо предпочита и препоръчва капсулите L-лизин на Vimergy®.

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още