[ВИДЕО] НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

[ВИДЕО] НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Това помага да се запазят възможно най-много хранителни вещества в сока от стъблена целина и да се сведе до минимум окисляването. 

Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - толкова е добра, че той е лицензирал името си за използването на този модел. Тази сокоизстисквачка е проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки. Това означава, че ще използвате по-малко целина, за да получите своя половин литър или повече сок от целина, отколкото ако използвате друг модел сокоизстисквачка. Резултатът е, че харчите по-малко пари за стъблена целина. 

Нискооборотните студено пресоващи сокоизстисквачки като тази също така изцеждат сок от целина с много малко отделена топлина. Когато сокоизстисквачката генерира твърде много топлина в процеса на изцеждане, тя окислява целината и намалява хранителната ѝ стойност по-бързо. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS произвежда висококачествен студено пресован сок. Тя използва ниска скорост от 80 оборота в минута, което води до минимално натрупване на топлина и окисляване и по-богат на хранителни вещества сок. 

Тази сокоизстисквачка е двустепенна, което означава, че сокът първо се извлича чрез смачкване на плода или зеленчука. След това, преди пулпата да бъде изхвърлена, тя се изстисква по време на втория етап на пресоване. Това води до по-голям добив на сок и много суха пулпа. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS с ниска скорост има регулируема приставка за стъблена целина за извличане на максимално количество сок, а също така включва стандартна регулируема приставка за сокоизстискване на други продукти. Всяка от тях има 3 регулируеми степени за налягане.

Друго предимство на хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е, че тя е тиха. Това я прави идеалната сокоизстисквачка за приготвяне на сок от целина рано сутрин, защото сокът от стъблена целина е най-добре да се консумира сутрин на гладно, без да събуждате никого в дома си. 

Центробежните сокоизстисквачки също ще изцедят сок от целина, но просто няма да извлекат толкова много сок и да запазят толкова много хранителни вещества. Сокът от стъблена целина, приготвен в центробежна сокоизстисквачка и консумиран веднага, е все така лечебен. Ако обаче успеете да използвате нискоскоростната хоризонтална сокоизстисквачка за стъблена целина Omega MM900HDS, произведеният сок ще бъде с по-високо качество, по-богат на хранителни вещества, ще получите повече сок от по-малко целина.

Както вече стана дума, хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е създадена, за да извлече максимално количество сок от целина, но също така изцежда сокове от плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и пшенична трева, така че можете да я използвате за всеки сок, който желаете. Можете да научите повече за хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS на уебсайта ни prirodnik.com.

Вижте и видеото на Антъни Уилям за OMEGA MM1500: "НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500"

Повече за лечебните свойства на стъблената целина и всички други въпроси свързани с нея можете да прочетете в следните статии от нашия блог:

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още