[ВИДЕО] НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500

[ВИДЕО] НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500

Компанията Omega пусна на пазара новата хоризонтална нискооборотна сокоизстисквачка MM1500, която също като предшественика си MM900 притежава специален накрайник за извличане на максимално количество сок от всяко стъбло целина. Този нов модел сокоизстисквачка ви дава възможност да правите също и плодови сорбета, ядкови млека и ядкови тахани, бебешки храни и паста! Това е цялостна система за хранителни вещества, събрана в едно устройство!

Omega разработи тази сокоизстисквачка в отговор на вашите изисквания за сокоизстисквачка, която да изцежда стъблена целина толкова ефективно, колкото модела MM900, който толкова много от вас обичат да използват за ежедневния си сок от целина, но и да има възможността да приготвя и други видове храни като сорбета, ядкови млека, бебешки храни и др.

Omega MM1500 е специално проектирана и тествана, за да извлече възможно най-много сок конкретно от стъблена целина. Това означава, че ще ви е нужна по-малко целина, за да получите вашия половин литър или повече сок, отколкото необходимото количество целина, ако използвате друг модел сокоизстисквачка. Резултатът е, че харчите по-малко пари за стъблена целина. И тъй като цените на целината вероятно ще се покачат в близко бъдеще, като всичко останало, това ще ви позволи да спестите хиляди левове от целина през годините, като използвате тази сокоизстисквачка всеки ден в сравнение с друга.

Omega MM1500 изстисква стъблена целина с много малко генериране на топлина. Когато сокоизстисквачката генерира твърде много топлина в процеса на изстискване, тя окислява целината и намалява нейната хранителна стойност по-бързо. Сокоизтисквачката за стъблена целина Omega MM1500 произвежда висококачествен студено пресован сок. Тя използва ниска скорост от 80 оборота в минута, което води до минимално натрупване на топлина и окисляване и по-богат на хранителни вещества сок. Това е толкова добра сокоизстисквачка, че лично Антъни Уилям слага името си зад нея, като гарантира нейната ефективност. 

Този модел изцежда ефективно не само целина, но и плодове, зеленолистни зеленчуци, зеленчуци и други билки. Има специална капачка за сокоизстискване на стъблена целина и включва стандартна регулируема капачка за сокоизстискване на други продукти, така че да получите най-много сок от продуктите си.

Тази сокоизстисквачка е пълна хранителна система с шест дюзи. Тя е чудесен избор, ако искате не само да изцеждате сок, но и да приготвяте бебешка храна, тахани и млека от ядки и семена, паста, бананов сладолед, сорбета, ябълково пюре и др. Може би най-хубавото е, че тази сокоизстисквачка е много по-тиха от други сокоизстисквачки и се почиства лесно.

Уреди за поддържане и защита на живота, като сокоизстисквачките, са нужни повече от всякога в наши дни, за да ни помогнат да възстановим здравето си. Сокоизстисквачките са инструмент за производство на лечебни и богати на хранителни вещества пресни сокове, които могат да ни дадат шанс да се издигнем от пепелта на нашите здравословни състояния, болести и страдания и да се придвижим към надеждата, изцелението и свободата. 

Вижте и видеото на Антъни Уилям за OMEGA MM1500: "НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА".

Повече за лечебните свойства на стъблената целина и всички други въпроси свързани с нея можете да прочетете в следните статии от нашия блог:

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още