[ВИДЕО] ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ

[ВИДЕО] ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ

“Ако все още не сте били възпрепятствани от симптом или здравословно състояние, значи не сте се сблъскали с истинската реалност, в която милиони хора страдат ежедневно и често са лишени от възможността да функционират и да живеят пълноценно. Такава е реалността за хронично болните, които се борят да намерят отговор на въпроса защо са болни. Невъзможно е да знаете, ако не сте били на тяхно място и няма да разберете, докато не го преживеете сами.

Когато не разбирате какво ви се случва, това може да ви накара да се съмнявате в себе си. Често болният остава неразбран от тези, които не са болни. Дори хората около вас и близките ви могат да се усъмнят дали наистина изпитвате това, което изпитвате, дали сте болни или всичко е само в главата ви. Могат да ви кажат, че сте слаби и да се почувствате така, сякаш проблемът сте вие. Това може да ви накара да се почувствате така, сякаш губите разсъдъка си, но това не е така.

Искам да знаете, че можете да се излекувате. Борбата ви е истинска и вие не сте луди. Има реални причини, поради които се разболяваме. Да знаете какво не е наред и как да се излекувате, е наполовина спечелена битка. Хиляди хора от цял свят са се излекували благодарение на информацията на Лечителя Медиум. Когато нищо друго не е помогнало, тази информация е помагала отново и отново и е позволила на безброй хора да върнат живота си. С правилните лечебни средства можете да намерите облекчение на здравословните си състояния. Когато знаете какво да правите, изцелението е възможно.”

Антъни Уилям

Антъни Уилям разглежда по-подробно темата за пътя на изцеление в специална глава в новата си книга "Brain Save Protocols" (все още не преведена на български език), която ние преведохме за вас в четири статии в нашия блог: "ВАШИЯТ ЛЕЧЕБЕН ПРОЦЕС"; "ТРИ ОСНОВНИ СТЪПКИ В ЛЕЧЕБНИЯ ПРОЦЕС"; "РАЗВЕНЧАЙТЕ СТЕРЕОТИПИТЕ, ЗА ДА ОСВОБОДИТЕ СЪЗНАНИЕТО СИ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕ"; "КАКВО НАИСТИНА ОЗНАЧАВА ДА СТЕ УМЕРЕНИ".

Подобни публикации

[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още