КОРЕН ОТ ЖЕНСКО БИЛЕ – МОЩНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ПАТОГЕНИТЕ

КОРЕН ОТ ЖЕНСКО БИЛЕ – МОЩНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ПАТОГЕНИТЕ
  • Мощно оръжие срещу Епщайн-бар вирус, човешки херпесен вирус тип 6 и 7 (HHV-6, HHV-7), цитомегаловирус, херпес зостер и други херпесни вируси и патогени
  • Помага при фибромиалгия, синдром на хроничната умора, лаймска болест, различни заболявания на щитовидната жлеза, колит, болест на Крон, СРЧ и др.
  • Важен при борбата с автоимунни заболявания
  • Помага за изчистването на патогени от тялото
  • Невероятен помощник при ниско кръвно налягане
  • Най-важното средство за възстановяване на надбъбречните жлези, с което разполагаме днес
  • Жизненоважна билка за съвременните предизвикателства за здравето
  • Помага за спиране размножаването на патогените

Коренът от женско биле е най-доброто оръжие срещу разпространението на патогени. Херпесните вируси (включително Епщайн-Бар, HHV-6, цитомегаловирус и херпес зостер) толкова често стоят зад мистериозни заболявания като фибромиалгия, синдром на хроничната умора, лаймска болест, болест на Мениер и надбъбречна умора, както и симптоми като вертиго, световъртеж, болки в различни части на тялото и неврологични болки в челюстта, шията, рамото и не на последно място – автоимунните заболявания. Тялото не атакува само себе си! Различните щамове и мутациите на тези херпесни вируси го правят – ето защо се нуждаем от мощно оръжие на наша страна в борбата срещу тях.

Фитохимикалите и антипатогенните свойства на женското биле спират размножаването на патогените и в същото време ги изтласкват от тялото, правейки организма ви възможно най-негостоприемен за патогени, които искат да се заселят там.

Коренът от женско биле е невероятен за хора с ниско кръвно налягане и помага за успокояване на черния дроб, като намалява топлината му.

Женското биле е най-важното възстановяващо средство за надбъбречните жлези, с което разполагаме днес. Коренът от женско биле действа като зарядно устройство за тях, като ги извежда от състояние на умора и увеличава капацитета им да функционират във ваша полза.

Имайте предвид, че има противоречиви мнения за женското биле, включително и много заблуждаваща информация. Опитайте се да отсеете предоставената информация и да не се подведете от негативните мнения, за да не се отклоните от правилният път на изцеление. 

Начин на употреба:

Можете да използвате корен от женско биле като безалкохолен екстракт или като билков чай. В книгата "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве" ще откриете протоколи с конкретни хранителни добавки и препоръки за дозиране за над 200 симптома и състояния, много от които включват количества за безалкохолен екстракт и/или чай от корен от женско биле. Конкретните висококачествени хранителни добавки, които Антъни Уилям препоръчва, можете да видите като посетите директорията за хранителни добавки в неговата страница: https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements 

В магазина на Природник можете да намерите голяма част от хранителните добавки, които Лечителят Медиум препоръчва, включително Органично женско биле, безалкохолен екстракт 10:1 на Vimergy®.

Научете повече за лечебните сили на корен от женско биле, както и за други билки, плодове и зеленчуци в книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните периоди от живота ни могат да понижат имунната ни система, което позволява на истинската причина за акнето – стрептококите – да вземат надмощие. В това видео ще разберете как тази бактерия причинява акне и кои храни трябва да избягвате, ако имате акне или искате да си помогнете за предотвратяването му.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още