МАСЛИНОВ ЛИСТ

МАСЛИНОВ ЛИСТ

Маслиновият лист е мощно и ефективно средство за лечение, което притежава огромни лечебни свойства за имунната, сърдечно-съдовата, кръвоносната, дихателната, храносмилателната и лимфната системи. Особено полезен е в борбата с вируси и бактерии в организма като херпес зостер, херпес симплекс, ешерихия коли, салмонела, стафилококи и клебсиела пневмония и може да помогне за отстраняването на вирусите на настинка и грип по-бързо от повечето лекарства. 

Маслиновият лист също така има способността значително да понижава кръвното налягане и да го поддържа в здравословните му нива. Той съдържа съединение, наречено олеуропеин, което помага да се предотврати свиването на артериите, да се увеличи притока на кръв и да се подобри работата на сърцето. То също така помага за понижаване на лошия LDL-холестерол и предотвратява риска от инсулти и сърдечни заболявания. 

Известно е, че маслиновият лист помага на хора, страдащи от диабет, висок холестерол, бронхит, гастрит и автоимунни заболявания като синдром на хроничната умора, фибромиалгия, болест на Адисон, синдром на Гилен-Баре, артрит, колит, лупус, цьолиакия, екзема, склеродермия, псориазис, кардиомиопатия, болест на Грейвс и вируса на ХИВ. 

Маслиновият лист има мощни противовъзпалителни свойства, които помагат за подобряване на кръвообращението, намаляване на отоците и увеличаване на енергията и подвижността на тялото. Той също така е чудесно средство за подпомагане на храносмилането и помага за отстраняване на излишната киселинност от организма. 

Екстрактът от маслинов лист може да бъде намерен онлайн в магазина на Природник или маслинов лист под различна форма в местния магазин за здравословни храни. Сухите маслинови листа могат да се намерят под формата на чай и капсули. Помислете дали да не добавите маслиновия лист в аптечката си, за да получите мощно естествено средство за защита и невероятен метод за подсилване на имунната ви система.

Лечителят Медиум – Антъни Уилям използва и препоръчва безалкохолен екстракт от маслинов лист на Vimergy.

Научете повече за лечебните сили на маслиновия лист, както и за други лечебни билки, плодове и зеленчуци в книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още