СОК ОТ ЕЧЕМИЧЕНА ТРЕВА НА ПРАХ – ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ

СОК ОТ ЕЧЕМИЧЕНА ТРЕВА НА ПРАХ – ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ

Ечемичената трева е една от най-богатите на хранителни вещества храни в природата и се използва от древни времена за медицински и лечебни цели. Сокът от ечемичена трева на прах (да не се бърка с ечемичена трева на прах) е един от най-добрите начини за консумация на тази храна, тъй като концентрира хранителните свойства и е най-лесният начин за храносмилане, асимилиране и използване на хранителните вещества от организма. 

Сокът от ечемичена трева на прах е богат на витамини А, Ц, Б и минералите желязо, калций, калий, магнезий и фосфор. Също така е с много високо съдържание на усвояеми протеини и съдържа 20 аминокиселини, включително 8 от незаменимите аминокиселини, които организмът не може да произведе сам. Сокът от ечемичена трева на прах съдържа ензимите оксидаза на мастните киселини, цитохром оксидаза, пероксидаза, каталаза и трансхидрогеназа, които спомагат за гладкото разграждане на мазнините в организма, като спомагат за балансиране на телесното тегло. 

Освен това е с особено високо съдържание на хлорофил, който помага за потискане развитието на болестотворни бактерии, както и за балансиране на PH на организма, за да се насърчи отличното здраве и имунитет. Доказано е, че сокът от ечемичена трева на прах укрепва имунната система, алкализира организма, повишава енергията, подпомага храносмилането, облекчава запека и подобрява здравето на кожата, косата и ноктите. Приписва му се и полезност при лечението на артрит, мигрена, астма, умора, стомашно-чревни и кожни проблеми, рак и диабет. 

Сокът от ечемичена трева на прах е отличен и за подпомагане циркулацията на лимфната система чрез подхранване и насищане с кислород на съдовата система, както и за заздравяване и успокояване на лигавиците. Сокът от ечемичена трева на прах се получава от нежната млада трева, отгледана от ечемичени семена, събрана, когато е в пика на концентрацията си на хлорофил, протеини и витамини, преди тревата да произведе зърно. 

Следователно сокът от ечемичена трева на прах не съдържа глутен и е подходящ за всеки с цьолиакия или непоносимост към глутен. 

Премахване на тежки метали и токсини

Сокът от ечемичена трева на прах, който не съдържа глутен, извлича тежките метали като живак от черния дроб, далака, чревния тракт, панкреаса и репродуктивната система. Той е една от петте ключови храни в протокола за детоксикация от тежки метали на Лечителя Медиум и работи в тандем с другите четири съставки за отстраняване на токсичните тежки метали от организма. Токсичните тежки метали причиняват или допринасят за синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), зависимости, екзема, псориазис, тревожност, депресия, биполярно разстройство, проблеми с паметта, проблеми с концентрацията, мозъчна мъгла, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), разстройства на настроението, множествена склероза (МС), болест на Паркинсон и много други симптоми и състояния.

Сокът от ечемичена трева на прах съдържа фитонутриенти, които подхранват недохранения черен дроб, като същевременно му позволяват да детоксикира десетки токсини и отрови, които сте наследили от миналото и на които сте изложени в настоящия момент. Това е отговорен детоксикатор с интегритет на приемане и даване, който замества причинителите на проблеми, които отстранява от тялото, с жизненоважни хранителни вещества. В него се съдържат и специфични алкалоиди, които помагат за предотвратяване атрофията на щитовидната жлеза.

Сокът от ечемичена трева на прах блокира патогени като Епщайн-Бар вирус, херпес зостер и други, за да не се хранят с любимите си храни като токсичните тежки метали. Това означава, че всички симптоми и състояния, причинени от патогени, включително автоимунни заболявания, екзема, лаймска болест, лупус, множествена склероза, синдром на хроничната умора и много други, могат да бъдат подпомогнати от този сок на прах.

Начин на употреба:

Важно е да си набавите сок от ечемичена трева на прах, а не просто ечемичена трева на прах. Той може да се приема под формата на сок от ечемичена трева на прах или на капсули. Може да се добавя към Смутито за детоксикация от тежки метали на Лечителя Медиум или да се разбърква или смесва в кокосова вода, сокове, други смутита или вода. Можете също така да поръсите сок от ечемичена трева на прах върху плодови салати и пъпеши.

В книгата “Прочистване за здраве” можете да намерите повече информация как да използвате сок от ечемичена трева на прах и други добавки, включително предложени дози.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още