ЧЕРЕН БЪЗ

ЧЕРЕН БЪЗ

Лечебни ползи

Плодовете на черния бъз (Sambucus nigra) са едно от най-ефективните средства за лечение на вирусни и бактериални инфекции като настинка и грип и могат значително да съкратят продължителността на заболяването, ако се разболеете. Те съдържат специални протеини и биофлавоноиди, които имат способността при контакт да унищожават вирусите, които заразяват клетките в организма. Известно е също, че черният бъз има способността значително да подсилва имунната функция, като стимулира производството на цитокини в организма. 

Освен това плодовете от черен бъз са много полезни при бронхиални и дихателни проблеми и могат да помогнат за отделяне и изхвърляне на задръстванията в белите дробове. Известно е, че сокът от черен бъз облекчава неврологични спазми и тикове на лицето и тялото, както и облекчава болката при неврологични състояния като ишиас. Екстрактът от черен бъз има мощни антиоксидантни способности и доказано увеличава производството на лимфоцити или имунни клетки, които са необходими за борба с инфекциите и са особено ползотворни при херпес зостер, хепатит, ХИВ, астма, ревматоиден артрит и сърдечни и сърдечно-съдови заболявания. 

Укрепете имунната система на вашите деца

Ако вие или някой, когото познавате, имате деца, знаете, че те редовно са изложени на патогени от други деца или възрастни – почти невъзможно е да се избегнат! Развиващата се имунна система на децата може да се изправи срещу много неща на тази планета. Въпреки че е съвсем нормално децата да се разболяват, може да бъде много полезно да подсилвате имунната им система, така че да могат да се възстановяват възможно най-добре! 

Сиропът от черен бъз е фантастичен начин за деца и възрастни да поддържат имунната си система! В сезона на настинките и грипа или когато децата се връщат на училище, или дори просто в ежедневието, сиропът от черен бъз може да бъде много добър съюзник, за да поддържате децата си здрави.

Начини за консумация

Съществуват няколко начина за консумиране на черен бъз. Изсушените плодове на черния бъз могат да се запарят в гореща вода, за да се приготви лечебен и имуностимулиращ чай за ежедневна профилактика. Сиропът от черен бъз е популярно средство за лечение на настинка и грип, което обикновено се приготвя на основата на мед или глицерин. Това сладко лекарство се харесва дори от децата, които му се наслаждават и приемат с охота.

Тинктурите и капсулите от черен бъз са друг удобен начин за използване на този мощен плод в здравословния ви режим. Продукти от черен бъз можете да намерите онлайн или в местния магазин за здравословни храни.

И все пак най-препоръчваната форма за консумация на черен бъз от Антъни Уилям е безалкохолният екстракт от органичен сироп от черен бъз на Vimergy®

Органичен сироп от черен бъз, безалкохолен екстракт 16:1, 240 мл. Vimergy®

Едно от най-новите попълнения в хранителните добавки на Vimergy® e Органичният сироп от черен бъз, безалкохолен екстракт 16:1, 240 мл! Компанията посвещава цели три години на усъвършенстването на този продукт и в крайна сметка, невероятният резултат от усилията им е вече факт!

Във всяка доза от този уникален по рода си сироп от черен бъз се съдържат 15 040 мг. билков еквивалент на органични пресни плодове от черен бъз, допълнителни 100 мг. буфериран витамин Ц, който е щадящ за стомаха, и 1 000 мг. билков еквивалент на органични пресни плодове от черница! Направен с органичен необработен мед, сиропът от черен бъз на Vimergy® няма еквивалент на пазара! Освен това има добър вкус, което го прави изключително подходящ за деца или възрастни.

Сиропът от черен бъз е известен със своите имуноподдържащи свойства, но не всеки сироп от черен бъз предлага триединството от ефикасност, качество и чистота на съставките, а много от тях имат добавени съставки като захар, лимонена киселина, алкохол или естествени или изкуствени аромати, които не са препоръчителни. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е подсладен само с органичен необработен мед и органичен екстракт от черница. В продуктите на Vimergy® никога няма да откриете изкуствени аромати, лимонена киселина или алкохол. А за още по-добър ефект, всяка доза ви дава и 100 мг. добавен буфериран витамин Ц, което издига този сироп от черен бъз на ново ниво за подкрепа на здравето ви! Това е чудесен начин да набавите на децата си този толкова важен витамин Ц.

Сиропът от черен бъз на Vimergy®  помага за поддържане на имунната система, сърдечно-съдовата система, здравето на кожата и е отличен източник на антиоксидантния витамин Ц. Приемът му е изключително лесен – просто изсипете в една чаена лъжичка сироп от черен бъз и приемайте 1-2 пъти дневно (деца от 2 до 12 години – 1 ч.л дневно). Можете да го консумирате директно или да го добавите към вода, сок или смути.

Характеристики на органичния сироп от черен бъз на Vimergy:

  • Екстрактът от органичен сок от черен бъз 16:1 осигурява 15,040 мг. билкова равностойност на пресни органични плодове от черен бъз във всяка доза
  • Екстракт от органична черница 4:1 осигурява 1 000 мг. билкова равностойност на пресни органични черници във всяка доза
  • 100 мг. буфериран витамин Ц от магнезиев аскорбат и калциев аскорбат във всяка доза - това е невероятно предимство, което прави този продукт напълно уникален!
  • Този продукт съдържа буферирани форми на витамин Ц, които са по-нежни за стомаха от традиционната форма на витамин Ц
  • Поддържа здрава имунна система при възрастни и деца
  • Витамин Ц поддържа здрава сърдечно-съдовата система
  • Витамин Ц подпомага здравето на кожата
  • Създаден с органичен необработен мед 
  • Органичен продукт на USDA, без алкохол, без глутен, без ГМО, без царевица, без соя, вегетариански, кашер, палео.
  • Без лимонена киселина, пълнители, добавки, изкуствени или естествени аромати.

Можете да закупите онлайн всички продукти на Vimergy® от prirodnik.com 

ПРИРОДНИК е официалният и ексклузивен представител на Vimergy® за територията на България и ви предлага пълната гама продукти на американската компания за висококачествени хранителни добавки.

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за лечебните свойства на сиропа от черен бъз, както и защо той предпочита най-много хранителната добавка на Vimergy®: виж видео тук!

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още