СЛАДОЛЕДЕНИ БЛИЗАЛКИ СЪС СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ

СЛАДОЛЕДЕНИ БЛИЗАЛКИ СЪС СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ

Сладоледените близалки са забавен и лесен начин да приемем и дадем на децата си повече лечебни храни! Стига да са сладки и вкусни, почти всяко дете ще ги хареса и с удоволствие ще погълне всички скрити в тях храни с лечебни свойства. 

Звездната съставка на тази рецепта е сиропът от черен бъз.

Черният бъз е едно от най-ефективните средства за лечение на вирусни и бактериални инфекции, като настинка и грип, и може значително да съкрати продължителността на заболяването, ако се разболеете. Рецептата със сироп от черен бъз, която искаме да споделим с вас, е чиста, лесна и лечебна, без консерванти и добавки, които може да откриете в някои продукти, закупени от магазина. Освен това сиропът от черен бъз е сладък и вкусен, едно фантастично средство за защита, което дори децата ще харесат и ще консумират с удоволствие.

Черният бъз съдържа специални протеини и биофлавоноиди, които имат способността при контакт да унищожават вирусите, които заразяват клетките в организма. Известно е също, че плодовете от бъз имат способността значително да подсилват имунната функция, като стимулират производството на цитокини в организма. Освен това плодовете от черен бъз са много полезни при бронхиални и дихателни проблеми и могат да помогнат за отхрачване и изхвърляне на задръстванията в белите дробове. 

Сладоледени близалки със сироп от черен бъз 

Съставки:

Начин на приготвяне:

Разбийте сиропа и портокаловия сок или кокосовата вода заедно в купа. Изсипете във формички за сладолед и поставете във фризера за една нощ. 

Порция за 4-6 души.

Можете да намерите много повече информация за други полезни храни и рецепти в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. То
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и авт
Прочети още