ВАШИЯТ ЛЕЧЕБЕН ПРОЦЕС

ВАШИЯТ ЛЕЧЕБЕН ПРОЦЕС

Част I, глава 1 от книгата “Brain Saver Protocols” (част първа)

Всеки е различен. Не по начина, по който обикновено си мислим. Макар душите ни да са различни, физическите ни тела като хора трябва да функционират по един и същ начин. Ние ядем храна, пием вода, уринираме и дефекираме, сърцето ни бие и кръвта ни се изпомпва, ходим на крака, виждаме с очите си, чуваме с ушите си, стомахът ни е предназначен да храносмила... докато нещо не се обърка и не можем. Ние не можем да ходим, не можем да говорим, не чуваме, не виждаме, кръвта ни се запушва или сърцето ни не бие правилно. Различните вътрешни проблеми с физическите ни тела могат да създадат безкрайни различия. Нашите наранявания, патогени, стрес, токсични тежки метали, травми, взаимоотношения, околна среда, ресурси, подкрепа, фармацевтични продукти, опит, дефицити, количества взета кръв, брой промивки, които сме имали, на какво сме били изложени преди да се появим на бял свят - всичко това ни прави различни. Нашите различия правят процесите на оздравяване и техните срокове различни.

Ако четете тази книга, най-вероятно имате здравословен проблем. Здравословен проблем, който е постоянен в живота ви, докато изцелението не е толкова постоянно. Може би имате сериозно заболяване, такова, което пречи на живота ви по някакъв начин или под някаква форма. Във втората част на тази книга, "Brain Saver" (все още не преведена на български език) можете да откриете как сте се разболели изобщо и какви са физическите причини, които пречат на способността ви да се излекувате. Както в "Brain Saver", така и в тази книга можете да откриете какво да избягвате и какви инструменти да използвате, за да си върнете нормалния начин на живот.

Вашият график за излекуване никога няма да бъде точно същият като този на някой друг, защото той може да има различен набор от проблеми в тялото си от вашите. Ако навлизате в тази информация за изцеление с намерението да се занимавате с това повърхностно, пак сте добре дошли. Избирайки половин литър сок от целина и висококачествен Б12, както и да стоите далеч от глутена, това е повърхностно. Това е мощен метод! Но все пак е повърхностен. Някой друг, който се бори с постоянни симптоми и състояния, може да се нуждае от 1 литър сок от целина, смути за детокс от тежки метали, пълен протокол с хранителни добавки, пречистваща терапия с монохранене на Лечителя Медиум, както и да избягва яйца, млечни продукти и оцет. Друг, който има много сериозно състояние, може дори да сметне и това за повърхностно, тъй като се нуждае от допълнителни лечебни протоколи от Лечителя Медиум. И все пак, ако всичко, което можете да направите, е едно определено нещо, то пак е напредък. Тялото ви ще го приеме като небесна светлина отгоре.

Процесът на изцеление не е просто пасивен процес на изчакване на тялото да се излекува. Оздравителният процес са стъпките, които предприемате, за да може тялото ви да се излекува. Излекуването е активна комбинация от силата на волята ви, научаването на информацията, способността на тялото ви да се лекува самостоятелно, инструментите, които използвате, това, което давате на тялото си, за да може да се излекува, и подробностите към всичко това.

Процесът на изцелението ви зависи и от това, което сте правили в миналото. Игрите на догатки може да ви върнат назад в процеса на оздравяване. И това е нормално. Сега вървите в другата посока. Оставяте това, което сте опитали в миналото зад гърба си.

Дори и да нямате вяра, че това, което правите, ще ви излекува, можете да да се излекувате, когато давате на тялото си това, от което се нуждае, отстранявате от него това, което му пречи, знаете защо сте се разболели наистина и знаете какво да направите, за да да се възстановите. Тези стъпки все пак ще ви позволят да се излекувате, дори ако не вярвате, че можете да се излекувате или вярвате, че някога ще се излекувате. Когато хората са на пътя на изцелението и не използват правилните инструменти, и не знаят истинските причини, поради които са се разболели, те губят вярата си там, където някога са я имали. Тя угасва. Ако сте човек, който е опитал всичко, преминал е през толкова много неща по време на процеса на изцеление, през всички месеци и години, и се озовете тук с много малко вяра или изобщо не ви е останала, защото сте я загубили по пътя на безкрайните опити и грешки, основани на дезинформация, все още има надежда да се излекувате. Вашата вяра ще се възстанови, докато се лекувате и виждате светлината.

Ако сте човек, който си поставя цели, добре е да си поставяте два вида цели: цели за лечебните стъпки, които искате да предприемете, като например да направите прочистваща терапия или да вземете различни хранителни добавки за вашето състояние, и цели за това къде се виждате в бъдеще. Ако е имало момент, в който сте се чувствали добре или поне по-добре в живота си, мислете за него. Не губете връзка с това как сте се чувствали, когато сте живели живота си с по-малко здравословни проблеми или дори изобщо не сте боледували. Дръжте се за тези моменти. Можете да добавите това усещане към целта си да се подобрите, да се върнете там, където някога сте били.

Информацията на Лечителя Медиум не е универсална за всички. Можете да персонализирате това, което е подходящо за вас и вашето състояние, и да доведете изцелението си дотам, докъдето е необходимо да стигне. Тя е безкрайно приспособима. Когато имате симптом, който не отшумява, или множество постоянни симптоми, е изключително важно да научите подробностите. Подробностите са от значение, когато сте хронично болни. Детайлите са от значение, когато става въпрос за излекуване.


Статията е цитат от най-новата книга на Антъни Уилям - “Brain Saver Protocols” (все още не преведена на български език).

За да прочетете останалата част от главата за “Вашият лечебен процес”, вижте статиите в нашия блог: 

 • “3 основни стъпки в лечебния процес”
 • “Развенчайте стереотипите, за да освободите съзнанието си към изцеление”
 • “Какво наистина означава да сте умерени”

 • Вижте видеото на Антъни Уилям: "ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ"

  Подобни публикации

  [ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
  [ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
  В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
  Прочети още
  [ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
  [ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
  Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
  Прочети още
  [ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
  [ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
  Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
  Прочети още