ЗАСТОЯЛ ЧЕРЕН ДРОБ

ЗАСТОЯЛ ЧЕРЕН ДРОБ

Застоял черен дроб се развива с течение на времето в резултат на продължителна диета с твърде високо съдържание на мазнини/протеини, съчетано с натоварване на черния дроб с токсини като пестициди и хербициди; токсични тежки метали като живак, алуминий и мед; пластмаси и други продукти на нефтохимическата промишленост; стари фармацевтични продукти; хронични вирусни и бактериални инфекции с ниска степен на активност; одеколони, парфюми, освежители за въздух и ароматни свещи. Излишният адреналин също натоварва черния дроб. Проблемните храни като яйца, млечни продукти, глутен, царевица, соя, рапично масло и свинско месо влошават тези чернодробни състояния.

Освен това не става въпрос само за това, на което сме изложени през живота си. Можем също така да наследим патогени и токсини от нашите родители, които са ги получили от своите родители и т.н, което означава, че част от живака, ДДТ или ЕБВ, които черният ни дроб се бори да удържи, идват от миналото. Това е тежка работа и черният дроб се справя чудесно с нея.

В един момент обаче тази работа може да се окаже прекалено тежка. Не се научаваме как да даваме почивка на черния си дроб от време на време или поне да го улесняваме. Черният дроб се натоварва, тъй като всичко, на което сме изложени, се натрупва и увеличава. Всичко това води до състояние, което Антъни Уилям нарича застоял черен дроб, при което той вече не може да ви защитава толкова добре. В резултат на това болестите могат да се възползват от него.

Симптомите и състоянията, които са резултат от отслабен черен дроб, не са само тези, които бихте очаквали, или тези, които медицинските проучвания и науката са документирали. Противно на общоприетото схващане, например екземата и псориазисът всъщност възникват от определен тип претоварен черен дроб. Акнето – проблем, за който ни казват, че е само хормонален или свързан с кожата, също е признак за черен дроб, който е подложен на друг вид натоварване. Загадъчно високо кръвно налягане, загадъчно сърцебиене, диабет тип 2, сезонно афективно разстройство (SAD), тъмни кръгове под очите, хронична дехидратация, разширени вени, наддаване на тегло, чувствителност към химикали, подуване на корема, запек – не е известно, че тези и други проблеми произлизат от черния дроб. И преди да се превърнат в разпознаваеми здравословни проблеми, те започват от черния дроб, на който се налага да се справя с твърде много задачи и с твърде малко подкрепа. Те започват като застоял черен дроб.

Научете повече в книгите на Антъни Уилям " Прочистване за здраве" и “Помощ за черния дроб”.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още