ТРИ ОСНОВНИ СТЪПКИ В ЛЕЧЕБНИЯ ПРОЦЕС

ТРИ ОСНОВНИ СТЪПКИ В ЛЕЧЕБНИЯ ПРОЦЕС

Част I, глава 1 от книгата “Brain Saver Protocols” (част втора)


ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ

Много хора, които за пръв път започват да използват протоколите на Лечителя Медиум, намират незабавно облекчение на един до десет или повече симптоми. По-дълбокото изцеление и облекчение от допълнителни симптоми може да отнеме малко повече време. Пълното излекуване не настъпва веднага. Всеки е с различен график, освен това има прекъсвания. Никой не може да направи всичко "перфектно", без да прескочи нито за миг.

Докато преминавате през процеса на изцеление, сами следете и проучвайте своя напредък. Ако не получавате желаните резултати, обърнете внимание на подробностите на това, което правите. Много хора избират прочистваща терапия на Лечителя Медиум, опитват я веднъж, получават някакви резултати и не осъзнават, че могат да повторят терапията или да се впуснат в протоколи с хранителни добавки и други лечебни инструменти, за да продължат излекуването си.

Също така проучете къде може би сте консумирали неправилните продукти, хранителни добавки, храни и напитки, които биха могли да забавят процеса на изцелението ви. Много хора се придържат към стари навици или се връщат към тях, без дори да го осъзнават. Докато се впускат в нещо ново, те продължават старите навици, без да осъзнават ефекта, който тези навици оказват. Придържането към старите навици променя сроковете на излекуване. Какъв е вашият прием на кофеин? Колко шоколад консумирате? Какви кафе напитки предпочитате? Матча чайове? Консумирате ли оцет? Ядете ли вегански сирена? Хранителна мая? Колко кокос сладолед? Натурални аромати? Тези навици могат да наклонят везната в непродуктивна посока, когато става въпрос за това, да се почувствате по-добре.

Ако не се борите със сериозен симптом или състояние, тези навици може да не са достатъчни, за да ви извадят от равновесие. От друга страна, ако сте болни и имате симптом или състояние, те могат да наклонят везната в отрицателна посока и тя вече не е балансирана. Колко още тази везна ще се накланя към лошото здраве зависи от това колко и какви непродуктивни неща правите, за които дори не подозирате, че са такива.

Ако толкова много искате да се придържате към пороците и вредните си навици, знайте, че това може да забави вашето оздравяване. Ако нямате търпение да се излекувате от нещо и да го оставите зад гърба си възможно най-бързо, тези подробности наистина ще имат значение за вас.

ДАЙТЕ СИ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ

Друга причина, поради която лечението може да отнеме известно време, е, че имате множество вирусни инфекции, а не само една, или ако имате множество разновидности на токсични тежки метали, или по-големи отлагания на метали.

Освен това сме подложени на постоянни излагания, които не винаги можем да контролираме, или сме изложени на нови неща, за които не знаем. Например, може да сте били в скорошна връзка и да сте се заразили с нов вирус. Хората са постоянно изложени на нови неща. Не е необичайно да се излекувате от даден патоген с информацията от Лечителя Медиум, да се почувствате на върха на силите си, а след това да прихванете нов вирус или бактерия (или дори няколко щама) от нова връзка. Да започнете отново да изпитвате умора и мозъчна мъгла, решавайки, че цялото ви лечение се е провалило, а всъщност всички инструменти и знанията, които сте използвали, за да се излекувате първия път, да могат да ви измъкнат от проблема, в който се намирате и сега.

Много хора могат да видят бързо резултати, като намаляващи симптоми, тъй като се отървават от проблемите си, като убиват патогените и премахват токсичните тежки метали, изчистват се от стари фармацевтични продукти, токсични химикали и токсични храни. Това зависи от това колко много е имало, от това, което е трябвало да излезе и да се излекува. Някои хора се нуждаят от повече време, за да усетят резултати, защото централната нервна система и нервите в цялото тяло се нуждаят от известно време за възстановяване.

(Някои хора се нуждаят от повече време, за да усетят резултатите, защото прекомерната сексуална активност или редовната мастурбация изчерпват резервите им от цинк, други микроелементи и жизненоважни хранителни вещества, както и адреналин, което понижава имунната система. Когато оздравителният процес при мъжете отнема повече време от очакваното, това е често срещана причина за това, особено ако имунната им система се бори с нискостепенна или високостепенна вирусна инфекция.)

Самият мозък също може да се нуждае от време, за да се възстанови физически. Когато се отрови, токсини и дори мастни натрупвания се настаняват в мозъка, те пречат на здравата мозъчна тъкан. Тези и други мозъчни вредители могат бавно да разядат мозъка, като създават вдлъбнатини и кухини. Когато премахнете това, което не трябва да бъде в мозъка и го храните с това, от което се нуждае, мозъчните клетки се развиват, запълвайки тези неравности.


СРАВНЯВАЙТЕ НАПРЕДЪКА СИ С ДРУГИТЕ

Лесно е да оценявате себе си и своя процес на изцеление спрямо този на някой друг.

Много жени сравняват своето изцеление с оздравителния процес на мъжете в живота си, независимо дали става дума за партньор, съпруг, гадже или приятел. "Джеф губи тегло и се лекува по-бързо. Как така на мен ми отнема повече време?"

Традиционно сме свикнали с образа на мъжете, които стават и започват, ходят, правят и нямат твърде много колебания със здравето си. Ако хванат настинка я изкарват на крак. След това може да умрат от сърдечен удар (което означава, че нещо се е случвало през цялото време, дори и да не е предизвиквало забележими симптоми или симптоми които някой да знае как да тълкува). Традиционно жените са склонни да развиват безброй мистериозни симптоми, които често ги измъчват периодично през живота. Тези роли могат да бъдат и обърнати, когато мъжът изглежда се лекува по-бавно или сякаш изобщо не се лекува, докато той се сравнява с жената, която се възстановява много бързо и се връща към нормалния живот. Така или иначе, лесно е да правите сравнения на напредъка си.

Никога не се знае, от човек до човек, кой има повече или по-малко за лекуване. Например, ако сте преминали през бременност и раждане, вашите надбъбречни жлези са били подложени на огромно натоварване. Това може да означава, че е необходимо допълнително време за оздравителния процес. Употребата на кофеин за преодоляване на последиците от натоварването на надбъбречните жлези може допълнително да усложни ситуацията.

Ако ви се струва, че не се подобрявате толкова бързо, колкото някой друг, имайте предвид, че това не означава, че тялото ви се възстановява по-бавно от това на партньора ви, съпруг/съпруга, член на семейството, приятел или човек, когото следвате в социалните мрежи. Просто означава, че има още какво да се лекува.

Статията е цитат от най-новата книга на Антъни Уилям - “Brain Saver Protocols” (все още не преведена на български език).

За да прочетете останалата част от главата за “Вашият лечебен процес”, вижте статиите в нашия блог: 

 • “Вашият лечебен процес”
 • “Развенчайте стереотипите, за да освободите съзнанието си към изцеление”
 • “Какво наистина означава да сте умерени”

  Вижте видеото на Антъни Уилям: "ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ"
 • Подобни публикации

  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
  Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
  Прочети още
  [ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
  [ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
  Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
  Прочети още
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
  В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
  Прочети още