[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО

[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО

Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.

Основният проблем са живакът и диоксините, които се съдържат в повечето риби, използвани за производството на тези хранителни добавки. Когато ядете риба с живак в месото, живакът има склонност да се задържа предимно в чревния тракт, черния дроб и областта на стомаха. Съвсем друг и по-опасен е случаят, когато консумирате хранителни добавки с рибено масло. Въпреки че производителите твърдят, че физическият живак е отстранен от техните хранителни добавки, това е невъзможно и нереалистично твърдение.

В рибата живакът се концентрира най-вече в летливите омега масла. Така че, когато милиони риби се преработват за тяхното масло, нивата на живак са на несравнимо по-високо ниво. Процесът, който производителите на хранителни добавки след това използват, за да се опитат да намалят съдържанието на живак, всъщност дестабилизира токсичния тежък метал. Той се превръща в силно усвояема, хомеопатична версия на самия себе си. (За тези, които се интересуват от хомеопатия: колкото повече се разрежда веществото, толкова повече се увеличава неговата честота и толкова по-голяма сила и влияние има върху организма).

Хранителните добавки с рибено масло съдържат хомеопатична версия на живака - есенцията на живака, останала след премахването на живака от много рибни масла, което позволява на метилживака да навлезе в мозъка, ускорявайки лесно мозъчните заболявания. Повечето рибени масла се произвеждат с нежелани странични продукти и отпадъци от различни видове риба, донесени в преработвателните центрове и смесени по време на процеса на извличане и производството на маслото. Една капсула с рибено масло може да съдържа рибено масло, получено от десетки риби.

Когато рибата умре, живакът и другите токсични тежки метали се окисляват и разширяват по-бързо в маслото на умиращата риба, поради газовете, които се отделят при разлагането на рибата. Ето защо е много по-безопасно да се яде риба, отколкото да се приема хранителна добавка с рибено масло. Никога не бихте изяли толкова много масло, ако изядете парче риба, колкото е концентрирано в капсула с рибено масло.

Концентрираният живак, който се съдържа в хранителните добавки с рибено масло, има способността да преминава кръвно-мозъчната бариера и лесно да навлиза в чувствителни органи, заобикаляйки и нарушавайки функционирането на системите на организма. Той може също така да укрепва и да подхранва вируси и бактерии. Хранителните добавки с рибено масло ускоряват развитието на Алцхаймер, деменция и хронични възпалителни заболявания на мозъка.

Модната тенденция за хранителни добавки с рибено масло се разраства все повече, подхранвана от дезинформация. Тя е все по-мощна, по-популярна и вредна. Направете всичко възможно да не бъдете част от нея. Вместо хранителни добавки с рибено масло, потърсете омега-3 хранителни добавки без риба, на растителна основа, получени от водорасли. Антъни Уилям препоръчва Веган Омега-3 на Vimergy®!

В това видео Антъни Уилям се опитва да хвърли повече светлина над истината за това какъв капан всъщност е модерната мания за хранителни добавки с рибено масло. Той ни насърчава да бъдем предпазливи, не просто опитвайки се да разбуни духовете, като застане стрещу общоприетото мнение, а разкривайки ни дезинформацията, която всъщност прави тази тенденция толкова популярна.  

Видеото е част от предаване на живо на Антъни Уилям от 13-ти октомври 2022 г, в което той говори за хранителните добавки, които са вредни за мозъка.
Линк към оригиналното видео на английски език: https://www.facebook.com/medicalmedium/videos/5566548070070151

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.