Съвети за здраве

 • Съвети при настинка и грип

  Кога за последен път сте имали симптоми на настинка или грип? Някои хора се заразяват с грипен вирус всяка година или няколко пъти годишно. Независимо дали става въпрос за възпалено гърло, инфекция на синусите, бронхит или пневмония, грипният вирус може да предизвика множество нежелани и дори животозастрашаващи симптоми и състояния. В тази статия ще научите как да си помогнете за предотвратяването на грипа, кои хранителни добавки и храни да включите в диетата си и какви мерки можете да предприемете, за да се излекувате ако сте се разболели от грип.
 • Световъртеж и болест на Мениер - истински причини и лечебен план с хранителни добавки

  Световъртежът се причинява от една или повече от 60-те разновидности на вируса на Епщайн-Бар, които отделят невротоксини, прилепващи се към блуждаещия нерв, възпаляват го и го дразнят. Това предизвиква редица симптоми, включително замаяност или усещане, че се намирате на движеща се лодка, тъй като блуждаещият нерв отговаря основно за равновесието. Медицинската наука и проучванията все още не са наясно, че това е истинската причина за това неврологично състояние.
 • Застоял черен дроб

  Застоял черен дроб се развива с течение на времето в резултат на продължителна диета с твърде високо съдържание на мазнини/протеини, съчетано с натоварване на черния дроб с токсини като пестициди и хербициди; токсични тежки метали като живак, алуминий и мед; пластмаси и други продукти на нефтохимическата промишленост; стари фармацевтични продукти; хронични вирусни и бактериални инфекции с ниска степен на активност; одеколони, парфюми, освежители за въздух и ароматни свещи. Излишният адреналин също натоварва черния дроб. Проблемните храни като яйца, млечни продукти, глутен, царевица, соя, рапично масло и свинско месо влошават тези чернодробни състояния.
 • Какво наистина означава да сте умерени

  За да разберете значението на понятието "умереност" се изисква мислене на високо ниво. Вашият личен подход към умереността се свежда до това дали искате да се лекувате по-бързо, по-бавно или изобщо да не се лекувате. Малко еспресо или да речем малко вино - всичко това звучи много разумно, балансирано и уравновесено. Но какво всъщност е умереността, когато погледнем по-мащабно?

 • Развенчайте стереотипите, за да освободите съзнанието си към изцеление

  Бил съм свидетел на много тенденции в миналото, които не са успявали да възстановят здравето на хората от симптомите и състоянията, изброени в тази книга. Или пък, когато е започвала една много полезна тенденция, съм бил свидетел как накрая тя е била изкривявана така, че се е превръщала в нещо друго и вече не е помагала на хората. 

 • Три основни стъпки в лечебния процес

  Много хора, които за пръв път започват да използват протоколите на Лечителя Медиум, намират незабавно облекчение на един до десет или повече симптоми. По-дълбокото изцеление и облекчение от допълнителни симптоми може да отнеме малко повече време. Пълното излекуване не настъпва веднага. Всеки е с различен график, освен това има прекъсвания. Никой не може да направи всичко "перфектно", без да прескочи нито за миг.
 • Вашият лечебен процес

  Всеки е различен. Не по начина, по който обикновено си мислим. Макар душите ни да са различни, физическите ни тела като хора трябва да функционират по един и същ начин. Ние ядем храна, пием вода, уринираме и дефекираме, сърцето ни бие и кръвта ни се изпомпва, ходим на крака, виждаме с очите си, чуваме с ушите си, стомахът ни е предназначен да храносмила... докато нещо не се обърка и не можем. Ние не можем да ходим, не можем да говорим, не чуваме, не виждаме, кръвта ни се запушва или сърцето ни не бие правилно. Различните вътрешни проблеми с физическите ни тела могат да създадат безкрайни различия. Нашите наранявания, патогени, стрес, токсични тежки метали, травми, взаимоотношения, околна среда, ресурси, подкрепа, фармацевтични продукти, опит, дефицити, количества взета кръв, брой промивки, които сме имали, на какво сме били изложени преди да се появим на бял свят - всичко това ни прави различни. Нашите различия правят процесите на оздравяване и техните срокове различни.
 • Как да получите помощ от ангелите

  Трябва да ги помолите за помощ на глас. Не може просто да се молите мислено. Това е изключително важно. Ангелите са заети да изчистват огромно количество негативност на планетата - насилие, епидемии, корупция, - затова трябва активно (и дейно, когато е възможно) да призовем вниманието им. Нашите умове са като лабиринти от мисли и емоции: натрапчиви идеи, страхове, гняв, несигурност, вина, тревога, болка, телевизионни реклами и музика, въображаеми разговори с хора, от които сме обсебени, щастливи мисли…, а ангелите не искат да затъват във всичко това. На тях им е прекалено трудно да различат истинските молби за помощ сред всички тези сигнали.
 • Истината за ангелите

  Относно 27-те основни ангела. Числото 27 е символ на силна основа. То означава дом, намиране на дом, установяване. Означава, че виждате нещата такива, каквито са в действителност. То означава финализиране, особено що се отнася до личните ангажименти. Числото 27 е свързано с поддържането на дългосрочен мир след трудности, конфликти и духовни войни. То е свързано с това да предявите претенции над живота си. То е свързано със светлината – издигане на светлината, изсветляване на светлината. За осъществяването на пророчеството за светлината, която ще унищожи тъмнината.
 • Как да помолим ангелите за помощ

  Вие имате право, дадено ви от Бога, да се обръщате за помощ към ангелите винаги, когато пожелаете. Те са свидетели на всички ваши физически и емоционални страдания и искат да ви помогнат да получите душевен покой, да излекувате и възстановите духа и тялото си. Ангелите искат да ви насочат да тръгнете по най-правилния път. Откакто свят светува, те съществуват, за да ни помагат да се адаптираме и оцеляваме тук, на Земята.
 • Шокови терапии на Лечителя Медиум

  Тези терапии са мощни лечебни инструменти за възстановяване на имунната система, като я захранват с необходимото, за да се бори с инфекции, подкрепят мозъка и тялото при емоционални предизвикателства, успокояват и възстановяват нервната система, укрепват и заздравяват храносмилателната система и/или прочистват, възстановяват и укрепват лимфната система. Шоковите терапии на Лечителя Медиум ще ви бъдат полезни, независимо дали се сблъсквате със състояние, което се появява за първи път или преживявате рецидив.
 • Прочистващи терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум

  Тези прочистващи терапии са задължителни за това, което предстои в наши дни. Настъплението на войната с битовите химикали в домовете ни, в училищата ни, в институциите ни, в обществото ни днес е достигнало катастрофални размери. Когато се впуснете в тези варианти на прочистващи терапии, вие използвате свободната си воля и намерението си да прочистите и защитите органа, който съхранява знанието за миналото, настоящето и скорошното бъдеще на вашия живот и приютява душата ви. Прочистващите терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум са отвъд просто физическото. Премахването на отровите от мозъка отваря вратите на съзнанието и подсъзнанието ви да се пречистят, което ви позволява да постигнете просветление в света на токсичната поквара, която ни пречи да се просветлим.
 • Шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния

  Светът става все по-сложен в много отношения и ни тласка в толкова различни посоки, че е лесно да се объркаме или да зациклим в модел, който не е полезен за процеса на лечение. Шотовете за мозъка, изменящи определени здравословни състояния, са предназначени да ни помогнат да променим посоката си, така че тялото ни да може да се промени и да се излекува, а емоционалната ни нагласа да може да разчупи модела или ограниченията, които усложненията на този свят са породили.