Съвети за здраве

 • Примерно меню за Интензивното прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум

  Интензивното прочистване e изцяло нова версия на Прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум, предназначена за хора, които чувстват, че здравето им е в критично състояние. То предлага възможност за по-дълбоко прочистване, което да облекчи страданията ви.
 • Примерно меню за опростеното прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум

  В тази статия ще ви представим подбрано от Антъни Уилям примерно меню, съобразено с всяка фаза на Опростеното прочистване 3:6:9, така че да подкрепи естествената способност на тялото да се лекува и прочиства. От освежаващите сокове до обилни супи и жизнени салати – всяка рецепта е внимателно разработена, за да подпомогне процеса на детоксикация на тялото ви и същевременно да му осигури важни хранителни вещества.
 • Примерно меню за оригинално прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум

  В тази статия ще ви представим подбрано от Антъни Уилям примерно меню, съобразено с всяка фаза на Оригиналното прочистване 3:6:9, така че да подкрепи естествената способност на тялото да се лекува и процъфтява. От освежаващите сокове до обилни супи и жизнени салати – всяка рецепта е внимателно разработена, за да подпомогне процеса на детоксикация на тялото ви и същевременно да му осигури важни хранителни вещества.
 • Проблемните храни

  Тази информация е изцяло базирана на книгите на Лечителя Медиум и единствените думи “анти", които ще намерите тук са антивирусни и антибактериални – което е изцяло в името на вашето изцеление. Антъни Уилям и ние като негови последователи сме изцяло за истината, за това какво се случва в тялото ни и как най-накрая можем да се излекуваме.
  В тази статия ще намерите списък с храни, на които сте се наслаждавали и дори са ви казвали, че някои от тези храни са здравословни, но всъщност е възможно да стоят в дъното на всичките ви проблеми.
 • Адаптации и заместители при прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

  По време на прочистванията 3:6:9 се опитайте да се придържате към посочените храни. Това е особено важно при Оригиналното и Интензивното прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум, където храните са изрично посочени за всяко ядене. Важно е да следвате указанията на прочистването, а не да ги променяте, като например да пиете повече сок от препоръчаното или да ядете банани след вечеря или да хапнете зеленчуци на пара преди лягане.
 • Прочистване с монохранене на Лечителя Медиум (част 2)

  Въпреки че монохраненето е режимът с най-успокояващо въздействие върху червата, хората с чувствителен стомашно-чревен тракт все пак могат да усетят движението на храната и да се изплашат, че нещо не е наред. Ако изпитвате някакъв дискомфорт и следвате докрай някой от тези планове, не се оставяйте да ви завладее безпокойството. Когато стените и лигавицата на червата ви са възпалени, те могат да бъдат свръхчувствителни, когато храната преминава покрай тях. Деликатни храни като банан, папая, маруля или приготвени на пара картофи, грах, тиква, зелен фасул, брюкселско зеле или аспержи не ви вредят.
 • Прочистване с монохранене на Лечителя Медиум (част 1)

  Монохраненето може да бъде невероятен метод за възстановяване от определени здравословни проблеми. То има няколко приложения, най-вече за лечение на червата и хранителни алергии. Монохраненето спасява живота и на Антъни Уилям, когато е бил дете и е пострадал от хранително отравяне.
 • Период на излизане от прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

  Тъй като всяка версия на Прочистването 3:6:9 защитава надбъбречните ви жлези, можете да се върнете към нормалния си начин на живот без да се чувствате сякаш сте останали без сили. Всъщност е възможно да се чувствате толкова добре, че изобщо да не помислите, че тялото все още обича да получава специални грижи. Ако имате възможност, направете няколко допълнителни стъпки, за да уважите всичко, което органите ви са направили за вас през последните дни.
 • Повторение на прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

  Повторение на прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

  Черният ви дроб знае кое е най-добро за вас. Той няма да освободи натрупваните цял живот токсини и мазнини в един цикъл на Прочистването 3:6:9, защото това би било твърде голямо натоварване за организма ви. Вместо това черният дроб освобождава определено безопасно количество токсини и запазва останалите за следващ път, когато решите да повторите цикъла. Ето защо има смисъл да правите Прочистването 3:6:9 повече от веднъж, независимо дали последователно или на интервали от дни, седмици или месеци. Така ще продължите да прочиствате организма си и ще можете да продължите напред.
 • Интензивно прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 2)

  Интензивно прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 2)

  Придържайте се към плодовете, зеленчуците, зеленолистните зеленчуци и пресните билки – по-конкретно към храните, споменати в тази статия и в модификациите и рецептите от книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”.
 • Интензивно прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 1)

  Интензивно прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 1)

  Интензивното прочистване e изцяло нова версия на Прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум, предназначена за хора, които чувстват, че здравето им е в критично състояние. Вие най-добре знаете дали попадате в тази категория, дали страдате от хронични проблеми и дали симптомите пречат на нормалния ви начин на живот. Интензивното прочистване 3:6:9 предлага възможност за по-дълбоко прочистване, което да облекчи страданията ви.
 • Опростено прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 2)

  Опростено прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 2)

  Ето го и моментът, който черният ви дроб е чакал през цялото време. Когато преминете през етапите на Тройката и Шестицата, организмът ви е започнал да се разтоварва и ще се удивите от положителното влияние, което това може да окаже, както върху тялото, така и върху настроението ви. Освен че сте започнали да помагате на себе си, това несъмнено ще вдъхнови и тези около вас, които забелязват тези положителни резултати да предприемат мерки към промяна. 
 • Опростено прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 1)

  Опростено прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум (част 1)

  Опростеното прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум е полезно и мощно както за начинаещите, които са нови в прочистванията, така и за опитните прочистващи се, които искат да се излекуват от хронични симптоми, докато балансират с натоварения си график.