[ВИДЕО] НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

[ВИДЕО] НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Това помага да се запазят възможно най-много хранителни вещества в сока от стъблена целина и да се сведе до минимум окисляването. 

Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - толкова е добра, че той е лицензирал името си за използването на този модел. Тази сокоизстисквачка е проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки. Това означава, че ще използвате по-малко целина, за да получите своя половин литър или повече сок от целина, отколкото ако използвате друг модел сокоизстисквачка. Резултатът е, че харчите по-малко пари за стъблена целина. 

Нискооборотните студено пресоващи сокоизстисквачки като тази също така изцеждат сок от целина с много малко отделена топлина. Когато сокоизстисквачката генерира твърде много топлина в процеса на изцеждане, тя окислява целината и намалява хранителната ѝ стойност по-бързо. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS произвежда висококачествен студено пресован сок. Тя използва ниска скорост от 80 оборота в минута, което води до минимално натрупване на топлина и окисляване и по-богат на хранителни вещества сок. 

Тази сокоизстисквачка е двустепенна, което означава, че сокът първо се извлича чрез смачкване на плода или зеленчука. След това, преди пулпата да бъде изхвърлена, тя се изстисква по време на втория етап на пресоване. Това води до по-голям добив на сок и много суха пулпа. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS с ниска скорост има регулируема приставка за стъблена целина за извличане на максимално количество сок, а също така включва стандартна регулируема приставка за сокоизстискване на други продукти. Всяка от тях има 3 регулируеми степени за налягане.

Друго предимство на хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е, че тя е тиха. Това я прави идеалната сокоизстисквачка за приготвяне на сок от целина рано сутрин, защото сокът от стъблена целина е най-добре да се консумира сутрин на гладно, без да събуждате никого в дома си. 

Центробежните сокоизстисквачки също ще изцедят сок от целина, но просто няма да извлекат толкова много сок и да запазят толкова много хранителни вещества. Сокът от стъблена целина, приготвен в центробежна сокоизстисквачка и консумиран веднага, е все така лечебен. Ако обаче успеете да използвате нискоскоростната хоризонтална сокоизстисквачка за стъблена целина Omega MM900HDS, произведеният сок ще бъде с по-високо качество, по-богат на хранителни вещества, ще получите повече сок от по-малко целина.

Както вече стана дума, хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е създадена, за да извлече максимално количество сок от целина, но също така изцежда сокове от плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и пшенична трева, така че можете да я използвате за всеки сок, който желаете. Можете да научите повече за хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS на уебсайта ни prirodnik.com.

Вижте и видеото на Антъни Уилям за OMEGA MM1500: "НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500"

Повече за лечебните свойства на стъблената целина и всички други въпроси свързани с нея можете да прочетете в следните статии от нашия блог:

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за това как се образуват дерматоксините и какво въздействие имат върху организма ни. Антъни посочва два от основните варианта за прочистване от хроничните обриви, също така споделя кои хранителни добавки препоръчва за лечение на тези здравословни състояния.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните периоди от живота ни могат да понижат имунната ни система, което позволява на истинската причина за акнето – стрептококите – да вземат надмощие. В това видео ще разберете как тази бактерия причинява акне и кои храни трябва да избягвате, ако имате акне или искате да си помогнете за предотвратяването му.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.