“Ако все още не сте били възпрепятствани от симптом или здравословно състояние, значи не сте се сблъскали с истинската реалност, в която милиони хора страдат ежедневно и често са лишени от възможността да функционират и да живеят пълноценно. Такава е реалността за хронично болните, които се борят да намерят отговор на въпроса защо са болни. Невъзможно е да знаете, ако не сте били на тяхно място и няма да разберете, докато не го преживеете сами.

Когато не разбирате какво ви се случва, това може да ви накара да се съмнявате в себе си. Често болният остава неразбран от тези, които не са болни. Дори хората около вас и близките ви могат да се усъмнят дали наистина изпитвате това, което изпитвате, дали сте болни или всичко е само в главата ви. Могат да ви кажат, че сте слаби и да се почувствате така, сякаш проблемът сте вие. Това може да ви накара да се почувствате така, сякаш губите разсъдъка си, но това не е така.

Искам да знаете, че можете да се излекувате. Борбата ви е истинска и вие не сте луди. Има реални причини, поради които се разболяваме. Да знаете какво не е наред и как да се излекувате, е наполовина спечелена битка. Хиляди хора от цял свят са се излекували благодарение на информацията на Лечителя Медиум. Когато нищо друго не е помогнало, тази информация е помагала отново и отново и е позволила на безброй хора да върнат живота си. С правилните лечебни средства можете да намерите облекчение на здравословните си състояния. Когато знаете какво да правите, изцелението е възможно.”

Антъни УилямАнтъни Уилям разглежда по-подробно темата за пътя на изцеление в специална глава в новата си книга "Brain Save Protocols" (все още не преведена на български език), която ние преведохме за вас в четири статии в нашия блог:

"ВАШИЯТ ЛЕЧЕБЕН ПРОЦЕС";
"ТРИ ОСНОВНИ СТЪПКИ В ЛЕЧЕБНИЯ ПРОЦЕС";
"РАЗВЕНЧАЙТЕ СТЕРЕОТИПИТЕ, ЗА ДА ОСВОБОДИТЕ СЪЗНАНИЕТО СИ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕ";
"КАКВО НАИСТИНА ОЗНАЧАВА ДА СТЕ УМЕРЕНИ".

Подобни публикации

[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.