L-лизинът е незаменима аминокиселина*, която е най-известна като градивен елемент на протеина и като полезна хранителна добавка за предотвратяване и справяне с появата на херпеси. Но L-лизинът предлага много повече от това.

Незаменимите аминокиселини са тези аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани в организма. По тази причина е необходимо да бъдат набавяни чрез храната.

Мощно оръжие срещу вируси

L-лизинът не се бори само с вируса херпес симплекс, който причинява херпес. Той възпрепятства и спира всички вируси от херпесната група, което е от решаващо значение, тъй като това семейство вируси е отговорно за стотици различни хронични заболявания и симптоми, от които страдат милиони хора по света. Съвременната медицина и учените все още не знаят това, което е една от основните причини толкова много хора все още да страдат. Ако истинската причина за толкова много заболявания и симптоми все още е неизвестна на научните среди, как някой може да получи от своя лекар или здравен специалист отговорите, които са му нужни, за да се излекува и да сложи край на страданията си? За щастие информацията на Лечителя Медиум достига до все повече лекари и здравни специалисти, които я използват, за да помогнат на своите пациенти да възстановят здравето си.

Има много вируси, които попадат в семейството на херпесните вируси, като всички те имат множество неоткрити щамове. Понастоящем Епщайн-Бар вирусът (ЕБВ) има над 60 щама, херпес зостер има 31 (както причиняващи, така и не причиняващи обриви), херпес симплекс тип 1 (HSV-1) има близо 10 щама, херпес симплекс тип 2 (HSV-2) има около 15 щама, както допълнително и други разновидности на херпес симплекс. Освен това има 20 щама на цитомегаловирус, които причиняват здравословни проблеми, и много неоткрити щамове на човешкия херпесен вирус (HHV). Тези вируси са отговорни за повече симптоми и състояния, отколкото можете да си представите.

Ако вие или някой ваш близък страдате от афти, рани, херпеси, други ранички в устата и езика, хронична умора, рак, екзема, множествена склероза, мигрена, колит, автоимунни заболявания, безсъние, горещи вълни, проблеми с щитовидната жлеза, болки, ревматоиден артрит, проблеми с теглото, мътнини в очите, мравучкане, изтръпване, световъртеж, пареща болка, синдром на замръзналото рамо, сърцебиене, фибромиалгия, лаймска болест, гуша, гърчове, мускулни спазми, синдром на Рейно, псориазис, саркоидоза, намалено зрение, болест на Паркинсон, амиотрофична латерална склероза (АЛС), невропатия, болки в ставите или стотици други състояния, това означава, че в тялото ви има вирус, който причинява здравословните ви проблеми. За да се излекувате и да предотвратите бъдещо влошаване на симптомите или появата на други заболявания и симптоми, е изключително важно да знаете как да намалите вирусния товар в организма си. L-лизинът е една от най-важните хранителни добавки, които могат да ви помогнат да направите това. Той нарушава способността на вирусните клетки да се движат и възпроизвеждат.

L-лизинът е мощно оръжие срещу ракови заболявания, чернодробни заболявания, възпаления и всички симптоми и състояния, причинени от вируси, което означава всичко изброено по-горе, както и още други симптоми и състояния.

Подкрепа за черния дроб и имунната система

Както Антъни Уилям описва в “Помощ за черния дроб” : “L-лизинът прониква в черния дроб и действа като димна завеса за всички вируси, причиняващи чернодробните и автоимунните болести. Вирусите ненавиждат лизина. Той им пречи да се размножават. Укрепва имунната система на черния дроб и подпомага някои от най-важните му функции.”

Противовъзпалително действие

L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и диафрагмалния нерв. Това е така, защото L-лизинът потиска и намалява вирусния товар, което означава, че се произвеждат по-малко вирусни невротоксини, които възпаляват нервната система. За повече информация относно това как вирусите създават невротоксини и заболяванията, до които води това, можете да прочетете в книгата на Антъни Уилям "Изцеление на щитовидната жлеза".

Допълнителен прием на L-лизин

Ако имате хронично заболяване или симптом, приемът само на 500 милиграма L-лизин дневно (както обикновено се препоръчва) може да не е достатъчен. Ако се борите с Епщайн-Бар или друг неприятен вирус от херпесната група, включително тези, които причиняват херпеси и афти, може да е необходима по-висока доза L-лизин. В такъв случай е важно да обсъдите точната доза, която планирате да приемате, с лекар или специалист, за да можете най-добре да подпомогнете специфичните си здравословни нужди. Ако не се борите с даден симптом или състояние, но искате да се предпазите от реактивирането на някой от стотиците възможни щамове на херпесните вируси, приемането на по-малка доза лизин може да бъде добра превантивна мярка. За повече информация относно конкретни дози хранителни добавки за различни симптоми и състояния, много от които включват L-лизин, прочетете в книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”, а предпочитаната от него хранителна добавка с L-лизин на Vimergy®, може да намерите в нашия магазин prirodnik.com

Храни, богати на L-лизин

Има някои храни, които също съдържат L-лизин, въпреки че ако се борите с вирусни симптоми или заболявания, е препоръчително да приемате и хранителна добавка с L-лизин, освен храните богати на L-лизин.

Картофите са пълни с хранителни вещества, включително L-лизин. Скромният картоф е един от най-добрите убийци на вируси и на ЕБВ и е чудесно да го включите в диетата си, въпреки че е атакуван от много диетични тенденции в днешно време. Тези диети и експертите, които стоят зад тях, не разбират колко често вирусите стоят зад хроничните заболявания и симптоми, нито разбират от какво се нуждае тялото, за да се излекува от тях. Картофите, приготвени на пара, без никакво сирене, сметана, масло, парченца бекон и други проблемни храни, поднесени с тях, са изключително лечебна храна. Кивито, ябълките, черешите и крушите също съдържат L-лизин и е полезно да ги включвате редовно в диетата си.

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за L-лизина като инхибитор на патогени: виж видео тук!

Продукти от статията

L-Лизин, 270 капсули, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
89.75 лв.
Промоционална цена
89.75 лв.
Обичайна цена
105.59 лв.
Translation missing: bg-BG.products.product.discount_percent
Единична цена
за 
Изчерпан
L-Лизин, 90 капсули, Vimergy®
За път
Изчерпан
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
52.79 лв.
Промоционална цена
52.79 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб
Обичайна цена
19.95 лв.
Промоционална цена
19.95 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Лечителят Медиум: Прочистване за здраве
Обичайна цена
19.95 лв.
Промоционална цена
19.95 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.