Продукти

 • B12 с аденозилкобаламин и метилкобаламин

  Днес почти всички имат недостиг на витамин В12. Дори ако получите кръвен тест, който показва, че нивата на витамин В12 са нормални, това не означава, че използваемият В12 абсорбира там, където е необходимо, в тялото ви. Вашата централна нервна система, черен дроб или други органи все още могат да имат сериозен дефицит и дефицитът на правилния вид B12, който е B12, който е комбинация както от метилкобаламин, така и от аденозилкобаламин, поставя началото на развитието на всякакви симптоми и състояния или се влошава. Липсата на B12 е съвсем реален дефицит за хора с диети, вариращи от диети на растителна основа до диети на животинска основа и има реални последици за здравето от този дефицит. Тялото разчита на B12 за десетки хиляди ежедневни функции и когато изпитвате някакъв вид заболяване, тялото ви използва B12 бързо.
  Витамин В12, като аденозилкобаламин с метилкобаламин, може да помогне да защитите цялото си тяло от увреждане на невротоксините от вируси. Той също така възстановява и укрепва областите на нервната система и други части на тялото, които са били повредени от вируси. Този тип B12 помага и за укрепване на невротрансмитерните химикали в мозъка, за да може да остане силен срещу вируси. B12 с аденозилкобаламин и метилкобаламин укрепва и защитава мозъка и централната нервна система. Този конкретен тип B12 помага да се противодейства на емоционална буря, която се случва в мозъка, когато някой е под стрес. В12 помага и за защита и възстановяване на мозъчната тъкан, особено ако някой се занимава със симптоми или състояния, свързани с централната нервна система. Правилният B12 ви подсилва психически и емоционално. И накрая, когато някой се опитва да се възстанови от висока температура с грип или грипоподобен вирус, B12 е от решаващо значение за по-бързо възстановяване. Помислете дали да не приемате алкохол B12 с метилкобаламин и аденозилкобаламин.
 • Течен цинков сулфат

  Цинкът захранва имунната система, като й осигурява един от най-важните микроелементи, за да функционира имунната система оптимално. Повечето хора имат недостиг на цинк. Предполага се, че цинкът е защитата номер едно на нашата собствена имунна система и тъй като имаме дефицит, имаме остра нужда от него. Ако нямаме достатъчно цинк в тялото, имунната ни система може да реагира прекомерно или да реагира недостатъчно на нашественик като вирус. Когато нашата имунна система е добре снабдена с обилно количество цинк, тази свръхреакция или недостатъчна реакция рядко се случва. Когато агресивен чужд вирусен нашественик навлезе в тялото и човека
  има малко или никакви резерви от цинк, може да се получи свръхреакция както с имунната ви система, така и с вируса. Вашите бели кръвни клетки осъзнават, че трябва бързо да унищожат нашественика, което може да е добре, ако в тялото има достатъчно цинк. Цинкът прави агресивните вируси послушни, бавни и мързеливи и това позволява на имунната ви система да атакува вируса и да го унищожи без много отблъскване. Ако няма цинк, тогава вирусното отблъскване срещу имунната ви система може да бъде агресивно и да настъпи война, която да обземе тялото. Това създава повече симптоми и дискомфорт и болестта може да се удължи. Изследванията и науката не знаят за тази роля, която цинкът играе, когато се заразите с вирус. Цинкът също забавя вирусите сам по себе си. Вирусите са алергични към цинк; минералът ги отблъсква и отслабва, дори прави патогените послушни, което позволява на имунната система да убива и елиминира патогените по-бързо. Течният цинков сулфат е специална форма на цинк в това как поддържа здравето.
 • Маточина

  Маточината е невероятна антивирусна билка, която се бори с всякакви вируси. Плюс това, ако се сдобиете с вирус, който разстройва стомаха ви, маточината помага да се успокоят нервите и обвивките на стомаха и червата. Маточината предлага дори повече от това; това е подарък от Бог и Майката Природа за справяне с нашия разтърсващ свят и за подпомагане на стреса. Когато страхът и безпокойството са високи, например когато има вирусна епидемия, успокояващите свойства и способността на маточина да поддържат надбъбречните жлези предлагат безценна подкрепа. Помислете за приемане на лимонов балсам без алкохол всеки ден.
 • Котешки нокът

  Котешкият нокът е един от най-мощните антивирусни средства на планетата. Неговите антивирусни съединения са много сложни и патогени като вируси не могат да станат имунизирани срещу тези фитохимични съединения. Котешкият нокът е един от най-добрите ни инструменти срещу всички вируси, инфекции на синусите, възпалено гърло, болки в ушите, инфекции на пикочните пътища (ИПП), подуване на корема, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), синдром на раздразнените черва (IBS), мигрена, белодробни инфекции и други. Помислете за ежедневно приемане на котешки нокът без алкохол.
 • L-лизин

  L-лизинът възпрепятства и забавя вирусите, което е от решаващо значение, тъй като почти всеки има вируси в тялото си, които или вече причиняват симптоми или състояния, или ще се справят в бъдеще, ако не бъдат унищожени. Също така е жизненоважно да помогнете за предотвратяването на нови вируси, които може да вземете. L-лизинът уврежда способността на вирусните клетки да се движат и размножават. Помислете за приемане на L-лизин ежедневно. Ако имате работа с хроничен симптом или заболяване или искате да се предпазите от силен вирус, приемането на само 500 mg L-лизин (както обикновено се препоръчва) може да не е достатъчно. Може да се наложи по-висока доза L-лизин. Като се има предвид това, важно е да обсъдите точната доза, която планирате да приемате с практикуващ, за да можете най-добре да подкрепите специфичните си здравословни проблеми. Ако не се борите със симптом или състояние, но искате да се предпазите от събиране на повече вируси, приемането на по-малка доза лизин може да бъде защитна стъпка.