Как да си направим сок от стъблена целина

Как да си направим сок от стъблена целина

Обикновеният пресен сок от стъблена целина е един от най-мощните лечебни сокове, с които разполагаме. Тази чиста зелена напитка е най-добрият начин да започнете деня си. Направете този сок част от ежедневието си и скоро няма да искате да изкарате и ден без него!

Съставки:

1-2 големи връзки стъблена целина

Начин на приготвяне:

Изплакнете добре стъблата целина и изцедете сока им със сокоизстисквачка. Изпийте веднага за най-добри резултати.

Като алтернатива можете да нарежете целината и да я пасирате във високоскоростен блендер до гладка смес. За най-големи лечебни ползи не добавяйте вода или лед, използвайте само стъбла целина. Прецедете добре пасираната целина през фина мрежеста цедка, тензух или торбичка за ядково мляко и изпийте веднага.

СЪВЕТИ

Ако искате да се излекувате и да подобрите здравето си бързо и ефективно, следвайте тази процедура:

* Всяка сутрин пийте на гладно половин – един литър сок от стъблена целина. Уверете се, че е пресен, чист сок от стъбла целина без други съставки. Сокът от стъблена целина е лечебна, а не калорична напитка, така че след това все още ще имате нужда от закуска, която да ви зареди със сили за сутринта. Просто изчакайте поне 15 до 30 минути след изпиването на сока от целина, преди да консумирате нещо друго.

* Ако сте чувствителни и половин литър е твърде много за вас, започнете с по-малко количество и го увеличавайте постепенно. Можете да пиете и повече от половин литър. Много хора обичат да пият по 1 литър дневно.

* Използвайте органична стъблена целина, когато е възможно. Ако използвате конвенционално отгледана целина, не забравяйте да я измиете особено добре преди да изцедите сока й. 

* Ако смятате, че вкусът на чистия сок от стъблена целина е твърде силен за вас, можете да изцедите една краставица и/или една ябълка заедно с целината. Това е чудесен вариант докато свикнете с вкуса. Постепенно докато свикнете, продължавайте да увеличавате съотношението на целината, докато сокът ви стане чист, само от стъбла целина. Най-големите ползи идват, когато сокът от целина се консумира самостоятелно.

Съветваме ви възможно най-скоро да въведете сока от стъблена целина в ежедневието си – това ще ви помогне да се излекувате.

Научете повече за чудодейните лечебни сили на сока от стъблена целина от книгите на Антъни Уилям.

Вижте видеата на Антъни Уилям: 

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.