Много хора се борят с болки в стомашно-чревния тракт, които се разпространяват по целия корем и торс, без да осъзнават, че произлизат от стомаха или чревния тракт. Алое вера има химични съединения, които неутрализират киселините и успокояват нервите в лигавицата на чревния тракт, като забавят и спират чревните спазми. Алоето неутрализира киселините и потиска развитието на бактерии и вируси, както и развитието на дрожди, непродуктивни гъбички и плесени. Алое вера също така успокоява лигавиците на чревния тракт, като успокоява възпалените нерви на чревния тракт, потиска спазмите на стомашните нерви и облекчава натиска върху блуждаещите нерви.

Съвети за приложение на шоковата терапия с алое вера на Лечителя Медиум


При болки в стомаха, стомашно-чревни болки, болки в червата и стомаха, които се издигат в гръдния кош или преминават през гърба и стигат до врата и раменете, колит, синдром на раздразнените черва (IBS), болест на Крон, целиакия, киселинен рефлукс, язви, парене в стомаха, хеликобактер пилови, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), болки в стомаха непосредствено след хранене, стомашни и чревни спазми, гастрит, силно и болезнено подуване на корема, запек, киселинни атаки, гастропареза.


Указания за шокова терапия с алое вера на Лечителя Медиум

 • За възрастен, консумирайте 5 до 10 см пресен гел от алое вера (с отстранена кора) на всеки 2 до 4 часа.
 • Продължете тази терапия в продължение на 1 до 7 дни.
 • След 3 или повече дни прекъсване на шоковата терапия с алое вера можете отново да преминете през цикъл от 1 до 7 дни на терапията. Между циклите на шоковата терапия с алое вера, можете да приемате по 5 или повече см пресен гел от алое вера дневно или 2 пъти дневно.
 • За да приготвите гела от алое, внимателно разрежете 5 до 10 см парче лист от алое вера, като го филетирате като риба и отрежете зелената кора и шиповете. Изгребете прозрачния гел.
 • Уверете се, че не използвате кората. Докато изгребвате гела от алое, се старайте да не остъргвате кората. Химическото съединение в зелената кора може да бъде дразнещо за някои хора.
 • Също така отрежете 2 см от самия край на основата на листата на алоето и го изхвърлете; то е твърде горчиво.
 • Ако е възможно, яжте гела направо, за да постигнете най-добри резултати. Ако ви е трудно да ядете гела от алое, можете да го смесите с вода. (Все пак се уверете, че не използвате зелената кора.)
 • Тази рецепта се основава на използването на голямо, закупено от магазина листо алое вера, което можете да намерите в раздела за продукти в много хранителни магазини. Ако използвате домашно отгледано растение алое вера, уверете се, че то е от ядлив сорт.
 • Можете да приготвите целия си гел от алое вера за деня наведнъж. Съхранявайте порциите си гел от алое за по-късно през деня в херметически затворен съд в хладилника.
 • Ако съхранявате част от листото, увийте отрязания край във влажна кърпа или найлоново фолио и го поставете в хладилника.
 • Избягвайте листа от алое, при които гелът е силно зачервен отвътре и изключително воднист. Тези листа не са пресни и са започнали да се разлагат.
 • Както и при другите шокови терапии, винаги можете да изберете да използвате по-малко от посоченото количество. Използвайте количеството гел от алое, което ви е понася.

Ето какви са адаптираните количества за деца с пресен гел за тази терапия:

 • 1-2 години: 1 ч.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • 3-4 години: 2 ч.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • 5-8 години: 1 с.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • 9-12 години: 2 с.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • Над 12 години: 5 см пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно.
За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.