Шокова терапия с цинк - лечебна практика за възрастни и деца

Шокова терапия с цинк - лечебна практика за възрастни и деца

Шоковата терапия с цинк на Лечителя Медиум е полезна техника, тъй като почти всички страдаме от дефицит на този минерал. Той отдавна е изчезнал от почвите, включително тези на биостопанствата, поради наличието на токсични тежки метали. На този етап цинкът се открива в храната в нищожни количества и присъства все по-рядко, докато вещества, замърсяващи околната среда (пестициди, хербициди, отходни газове, стар азбест от автомобилни спирачки през изминалите десетилетия, ДДТ и токсични тежки метали, съдържащи се в атмосферата), продължават да насищат почвата и да я изтощават.

Ако почувствате, че се разболявате от настинка или грип, можете да използвате тази лечебна практика, наречена от Антъни Уилям “Шокова терапия с цинк”. Важно е да я започнете възможно най-скоро, след като получите първите симптоми на настинка или грип като гъделичкане или болка в гърлото, чувство на отпадналост, умора, треска или различни болки. Добре е винаги да имате под ръка шишенце с висококачествен течен цинков сулфат, за да сте готови с него веднага щом усетите, че симптомите се появяват.

Много случаи на безплодие се дължат на недостиг на цинк, тъй като зачеването изисква оптимално ниво на цинк. Прекомерната сексуална активност може да доведе до изчерпване на запасите от цинк.


Съвети за приложение на шоковата терапия с цинк на Лечителя Медиум

При настинка, грип, ковид, мононуклеоза, тонзилит, възпалено гърло, стрептококова инфекция, алергии, инфекции на пикочния мехур, бъбречни инфекции, инфекции с дрожди, пристъпи на неврологични симптоми, парализа на Бел, остри неврологични болки, болки в тялото, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2, пристъпи на мозъчно възпаление, обриви от херпес зостер, остри огнища на херпес зостер, травмиращи емоционални събития, излагане на вирус от всякакъв вид, след полет със самолет или излагане на въздействието на летищата, автоимунни пристъпи, остри епизоди на шум в ушите, пристъпи на световъртеж и др.

Указания за шокова терапия с цинк на Лечителя Медиум

  • За възрастни, капнете 2 капкомера висококачествен цинков сулфат на всеки 3 часа докато сте будни. Ако вкусът на цинка ви идва твърде силен, можете да го приемате разреден в 50 мл вода - ефектът ще бъде същият. Поставете съдържанието в устата и задръжте 1 минута преди да преглътнете или изплюйте и не преглъщайте, ако стомахът ви е чувствителен. Можете да изпиете веднага след цинка вода или сок, за да намалите силния вкус.
  • Ако не изпитвате гадене и можете да понесете вкуса на цинка, правете това до 5-6 пъти дневно (тоест по 2 капкомера на всеки 3 часа, общо 10-12 капкомера дневно) в продължение на 2 дни. Продължете да правите тази терапия 3 или дори 4 дни, ако тежките симптоми продължават.
  • Ако небцето ви е по-чувствително, може да опитате по-лека форма на тази терапия: по 1 капкомер на всеки 3 часа, общо 5 пъти дневно или по 2 капкомера 3 пъти дневно.
  • Който и вариант да изберете, след двата дни намалете дозата на цинка до указаната в списъка с хранителни добавки на протокола, който следвате.
  • При сериозни хронични състояния, изчакайте една 1 седмица и повторете още един цикъл от шоковата терапия с цинк. 

Ето какви са адаптираните количества за деца с течен цинков сулфат за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 2 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 3 малки капки (не капкомери) в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 4 малки капки (не капкомери) в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • над 12 години: 1 капкомер в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно.

Поради особената чувствителност на децата е много важно да давате подходящия вид цинков сулфат. Препоръчаният от Антъни Уилям е органичен течен цинков сулфат на Vimergy®

Ако изпитвате първите признаци на развиваща се настинка или грип, можете да направите Шокова терапия с витамин Ц заедно с Шоковата терапия с цинк за допълнителна подкрепа в борбата с грипа.

Научете повече за това как можете да се излекувате от бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “Лечителят Медиум: Прочистване за здраве”.

Ежедневна подкрепа с цинк

Цинкът също е важно да се включва в по-малки количества като ежедневна добавка, защото недостигът на цинк е отключващ фактор за всички видове хронични заболявания и симптоми.

При остър недостиг на цинк може да се стигне до тежки заболявания. Цинкът е от решаващо значение за здравето на черния дроб, при автоимунни заболявания, акне, проблеми с надбъбречните жлези, артрит, рак, екзема, псориазис, мозъчна мъгла, детски и бебешки чернодробен поблем (име, което е дадено от Антъни Уилям на определен набор от здравословни предизвикателства, от които страдат много бебета и деца – прочетете повече в книгата “Помощ за черния дроб”), диабет, умора, чести промени в настроението, подагра, сърцебиене, хепатит, високо кръвно налягане, висок холестерол, горещи вълни, възпаление, мигрена, SIBO (бактериален свръхрастеж в тънките черва), инфекции на синусите, проблеми с теглото, световъртеж, шум в ушите, множествена склероза, лупус, лаймска болест, проблеми със щитовидната жлеза, Епщайн-Бар вирус, херпес зостер, инфекции на пикочните пътища, кандида и всички други съществуващи симптоми и състояния.

Ако имате какъвто и да е симптом или желаете да предотвратите симптомите в бъдеще, превърнете правилния вид цинк във ваш най-добър приятел.
Научете повече за това как цинкът подпомага здравето ви тук: “Цинк: основен минерал за здравето”

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Продукти от статията

Органичен цинк (цинков сулфат), течен, 60 мл, Vimergy®
За път
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
45.94 лв.
Промоционална цена
45.94 лв.
Обичайна цена
54.05 лв.
Translation missing: bg-BG.products.product.discount_percent
Единична цена
за 
Изчерпан
Органичен цинк (цинков сулфат), течен, 115 мл, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
76.49 лв.
Промоционална цена
76.49 лв.
Обичайна цена
89.99 лв.
Translation missing: bg-BG.products.product.discount_percent
Единична цена
за 
Изчерпан
Детски цинк, течен, 55 мл, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
55.58 лв.
Промоционална цена
55.58 лв.
Обичайна цена
65.39 лв.
Translation missing: bg-BG.products.product.discount_percent
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.