Застоял черен дроб се развива с течение на времето в резултат на продължителна диета с твърде високо съдържание на мазнини/протеини, съчетано с натоварване на черния дроб с токсини като пестициди и хербициди; токсични тежки метали като живак, алуминий и мед; пластмаси и други продукти на нефтохимическата промишленост; стари фармацевтични продукти; хронични вирусни и бактериални инфекции с ниска степен на активност; одеколони, парфюми, освежители за въздух и ароматни свещи. Излишният адреналин също натоварва черния дроб. Проблемните храни като яйца, млечни продукти, глутен, царевица, соя, рапично масло и свинско месо влошават тези чернодробни състояния.

Освен това не става въпрос само за това, на което сме изложени през живота си. Можем също така да наследим патогени и токсини от нашите родители, които са ги получили от своите родители и т.н, което означава, че част от живака, ДДТ или ЕБВ, които черният ни дроб се бори да удържи, идват от миналото. Това е тежка работа и черният дроб се справя чудесно с нея.

В един момент обаче тази работа може да се окаже прекалено тежка. Не се научаваме как да даваме почивка на черния си дроб от време на време или поне да го улесняваме. Черният дроб се натоварва, тъй като всичко, на което сме изложени, се натрупва и увеличава. Всичко това води до състояние, което Антъни Уилям нарича застоял черен дроб, при което той вече не може да ви защитава толкова добре. В резултат на това болестите могат да се възползват от него.

Симптомите и състоянията, които са резултат от отслабен черен дроб, не са само тези, които бихте очаквали, или тези, които медицинските проучвания и науката са документирали. Противно на общоприетото схващане, например екземата и псориазисът всъщност възникват от определен тип претоварен черен дроб. Акнето – проблем, за който ни казват, че е само хормонален или свързан с кожата, също е признак за черен дроб, който е подложен на друг вид натоварване. Загадъчно високо кръвно налягане, загадъчно сърцебиене, диабет тип 2, сезонно афективно разстройство (SAD), тъмни кръгове под очите, хронична дехидратация, разширени вени, наддаване на тегло, чувствителност към химикали, подуване на корема, запек – не е известно, че тези и други проблеми произлизат от черния дроб. И преди да се превърнат в разпознаваеми здравословни проблеми, те започват от черния дроб, на който се налага да се справя с твърде много задачи и с твърде малко подкрепа. Те започват като застоял черен дроб.

Научете повече в книгите на Антъни Уилям " Прочистване за здраве" и “Помощ за черния дроб”.

Подобни публикации

[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.