Застоял черен дроб се развива с течение на времето в резултат на продължителна диета с твърде високо съдържание на мазнини/протеини, съчетано с натоварване на черния дроб с токсини като пестициди и хербициди; токсични тежки метали като живак, алуминий и мед; пластмаси и други продукти на нефтохимическата промишленост; стари фармацевтични продукти; хронични вирусни и бактериални инфекции с ниска степен на активност; одеколони, парфюми, освежители за въздух и ароматни свещи. Излишният адреналин също натоварва черния дроб. Проблемните храни като яйца, млечни продукти, глутен, царевица, соя, рапично масло и свинско месо влошават тези чернодробни състояния.

Освен това не става въпрос само за това, на което сме изложени през живота си. Можем също така да наследим патогени и токсини от нашите родители, които са ги получили от своите родители и т.н, което означава, че част от живака, ДДТ или ЕБВ, които черният ни дроб се бори да удържи, идват от миналото. Това е тежка работа и черният дроб се справя чудесно с нея.

В един момент обаче тази работа може да се окаже прекалено тежка. Не се научаваме как да даваме почивка на черния си дроб от време на време или поне да го улесняваме. Черният дроб се натоварва, тъй като всичко, на което сме изложени, се натрупва и увеличава. Всичко това води до състояние, което Антъни Уилям нарича застоял черен дроб, при което той вече не може да ви защитава толкова добре. В резултат на това болестите могат да се възползват от него.

Симптомите и състоянията, които са резултат от отслабен черен дроб, не са само тези, които бихте очаквали, или тези, които медицинските проучвания и науката са документирали. Противно на общоприетото схващане, например екземата и псориазисът всъщност възникват от определен тип претоварен черен дроб. Акнето – проблем, за който ни казват, че е само хормонален или свързан с кожата, също е признак за черен дроб, който е подложен на друг вид натоварване. Загадъчно високо кръвно налягане, загадъчно сърцебиене, диабет тип 2, сезонно афективно разстройство (SAD), тъмни кръгове под очите, хронична дехидратация, разширени вени, наддаване на тегло, чувствителност към химикали, подуване на корема, запек – не е известно, че тези и други проблеми произлизат от черния дроб. И преди да се превърнат в разпознаваеми здравословни проблеми, те започват от черния дроб, на който се налага да се справя с твърде много задачи и с твърде малко подкрепа. Те започват като застоял черен дроб.

Научете повече в книгите на Антъни Уилям " Прочистване за здраве" и “Помощ за черния дроб”.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки.
Прочети още
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
Прочети още
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
“Ако все още не сте били възпрепятствани от симптом или здравословно състояние, значи не сте се сблъскали с истинската реалност, в която милиони хора страдат ежедневно и често са лишени от възможността да функционират и да живеят пълноценно. Такава е реалността за хронично болните, които се борят да намерят отговор на въпроса защо са болни. Невъзможно е да знаете, ако не сте били на тяхно място и няма да разберете, докато не го преживеете сами.
Прочети още