ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ ОТ L-ЛИЗИН

ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ ОТ L-ЛИЗИН

L-лизинът е незаменима аминокиселина*, която е най-известна като градивен елемент на протеина и като полезна хранителна добавка за предотвратяване и справяне с появата на херпеси. Но L-лизинът предлага много повече от това.

*Незаменимите аминокиселини са тези аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани в организма. По тази причина е необходимо да бъдат набавяни чрез храната.

Мощно оръжие срещу вируси

L-лизинът не се бори само с вируса херпес симплекс, който причинява херпес. Той възпрепятства и спира всички вируси от херпесната група, което е от решаващо значение, тъй като това семейство вируси е отговорно за стотици различни хронични заболявания и симптоми, от които страдат милиони хора по света. Съвременната медицина и учените все още не знаят това, което е една от основните причини толкова много хора все още да страдат. Ако истинската причина за толкова много заболявания и симптоми все още е неизвестна на научните среди, как някой може да получи от своя лекар или здравен специалист отговорите, които са му нужни, за да се излекува и да сложи край на страданията си? За щастие информацията на Лечителя Медиум достига до все повече лекари и здравни специалисти, които я използват, за да помогнат на своите пациенти да възстановят здравето си.

Има много вируси, които попадат в семейството на херпесните вируси, като всички те имат множество неоткрити щамове. Понастоящем Епщайн-Бар вирусът (ЕБВ) има над 60 щама, херпес зостер има 31 (както причиняващи, така и не причиняващи обриви), херпес симплекс тип 1 (HSV-1) има близо 10 щама, херпес симплекс тип 2 (HSV-2) има около 15 щама, както допълнително и други разновидности на херпес симплекс. Освен това има 20 щама на цитомегаловирус, които причиняват здравословни проблеми, и много неоткрити щамове на човешкия херпесен вирус (HHV). Тези вируси са отговорни за повече симптоми и състояния, отколкото можете да си представите.

Ако вие или някой ваш близък страдате от афти, рани, херпеси, други ранички в устата и езика, хронична умора, рак, екзема, множествена склероза, мигрена, колит, автоимунни заболявания, безсъние, горещи вълни, проблеми с щитовидната жлеза, болки, ревматоиден артрит, проблеми с теглото, мътнини в очите, мравучкане, изтръпване, световъртеж, пареща болка, синдром на замръзналото рамо, сърцебиене, фибромиалгия, лаймска болест, гуша, гърчове, мускулни спазми, синдром на Рейно, псориазис, саркоидоза, намалено зрение, болест на Паркинсон, амиотрофична латерална склероза (АЛС), невропатия, болки в ставите или стотици други състояния, това означава, че в тялото ви има вирус, който причинява здравословните ви проблеми. За да се излекувате и да предотвратите бъдещо влошаване на симптомите или появата на други заболявания и симптоми, е изключително важно да знаете как да намалите вирусния товар в организма си. L-лизинът е една от най-важните хранителни добавки, които могат да ви помогнат да направите това. Той нарушава способността на вирусните клетки да се движат и възпроизвеждат.

L-лизинът е мощно оръжие срещу ракови заболявания, чернодробни заболявания, възпаления и всички симптоми и състояния, причинени от вируси, което означава всичко изброено по-горе, както и още други симптоми и състояния.

Подкрепа за черния дроб и имунната система

Както Антъни Уилям описва в “Помощ за черния дроб” : “L-лизинът прониква в черния дроб и действа като димна завеса за всички вируси, причиняващи чернодробните и автоимунните болести. Вирусите ненавиждат лизина. Той им пречи да се размножават. Укрепва имунната система на черния дроб и подпомага някои от най-важните му функции.”

Противовъзпалително действие

L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и диафрагмалния нерв. Това е така, защото L-лизинът потиска и намалява вирусния товар, което означава, че се произвеждат по-малко вирусни невротоксини, които възпаляват нервната система. За повече информация относно това как вирусите създават невротоксини и заболяванията, до които води това, можете да прочетете в книгата на Антъни Уилям “Thyroid Healing” (все още не преведена на български език).

Допълнителен прием на L-лизин

Ако имате хронично заболяване или симптом, приемът само на 500 милиграма L-лизин дневно (както обикновено се препоръчва) може да не е достатъчен. Ако се борите с Епщайн-Бар или друг неприятен вирус от херпесната група, включително тези, които причиняват херпеси и афти, може да е необходима по-висока доза L-лизин. В такъв случай е важно да обсъдите точната доза, която планирате да приемате, с лекар или специалист, за да можете най-добре да подпомогнете специфичните си здравословни нужди. Ако не се борите с даден симптом или състояние, но искате да се предпазите от реактивирането на някой от стотиците възможни щамове на херпесните вируси, приемането на по-малка доза лизин може да бъде добра превантивна мярка. За повече информация относно конкретни дози хранителни добавки за различни симптоми и състояния, много от които включват L-лизин, прочетете в книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”, а предпочитаната от него хранителна добавка с L-лизин на Vimergy®, може да намерите в нашия магазин prirodnik.com

Храни, богати на L-лизин

Има някои храни, които също съдържат L-лизин, въпреки че ако се борите с вирусни симптоми или заболявания, е препоръчително да приемате и хранителна добавка с L-лизин, освен храните богати на L-лизин.

Картофите са пълни с хранителни вещества, включително L-лизин. Скромният картоф е един от най-добрите убийци на вируси и на ЕБВ и е чудесно да го включите в диетата си, въпреки че е атакуван от много диетични тенденции в днешно време. Тези диети и експертите, които стоят зад тях, не разбират колко често вирусите стоят зад хроничните заболявания и симптоми, нито разбират от какво се нуждае тялото, за да се излекува от тях. Картофите, приготвени на пара, без никакво сирене, сметана, масло, парченца бекон и други проблемни храни, поднесени с тях, са изключително лечебна храна. Кивито, ябълките, черешите и крушите също съдържат L-лизин и е полезно да ги включвате редовно в диетата си.

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за L-лизина като инхибитор на патогени: виж видео тук!

Подобни публикации

[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още