ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МАТОЧИНА

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МАТОЧИНА

Маточината стабилизира нервните клетки. Тя навлиза в нервните клетки, калибрира ги и възстановява баланса, след като нервните клетки са били подтикнати към високоинтензивна реакция. Маточината също така предпазва нервните клетки от разяждащия адреналин, който се освобождава по време на емоционална криза - адреналин, който всъщност е настроен вражески към нервните клетки.

Съвети за приложение на шоковата терапия с маточина на Лечителя Медиум

При стрес, емоционални сътресения, емоционални предизвикателства, емоционални травми, емоционални събития, епизоди на обсесивно-компулсивно разтройство (ОКР), изострен синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), тревожност, депресия, емоционални конфронтации, предателство, емоционална криза, неврологични епизоди, симптоми преди и след пристъп, инциденти, физически инциденти, неврологични болки, огнища на херпес зостер, след херпесни симптоми, биполярни епизоди, мания, психоза, нервност, безпокойство, тревожност, нервен стомах, възпаление на черепномозъчните нерви, болки в тялото.

Шоковата терапия с маточина може да се използва и като основа за спиране употребата на психиатрични лекарства, като антидепресанти, лекарства против тревожност и бензодиазепини, под ръководството и с помощта на вашия лекар.

Указания за шокова терапия с маточина на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 4 капкомера безалкохолен екстракт от маточина в 50 мл или повече вода или сок (или директно в устата, по желание със сок или вода) на всеки 3 часа докато сте будни.
  • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, след което да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
  • Добре е да прилагате шоковата терапия с маточина продължително, за да стабилизирате нервната система, ако емоционалните събития в живота ви продължават. Ето как: прилагайте шоковата терапия с маточина за период от 3 до 5 дни, след което преминете към дозата, посочена в индивидуалния списък с добавки, за 3 дни. След това можете да повторите протокола на шоковата терапия с маточина за 3 до 5 дни и т.н.
  • Също така имате възможност да намалите дозата на шоковата терапия с маточина, докато стабилизирате нервната си система и се справяте с емоционалната криза.

Ето какви са адаптираните количества за деца с безалкохолен екстракт от маточина за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 12 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 20 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 2 капкомера в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 3 капкомера в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още