ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ХИДРАСТИС

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ХИДРАСТИС

Хидрастисът притежава антибактериални и антивирусни свойства, в резултат на което действа противовъзпалително, тъй като намалява броя на патогените и подпомага възстановяването на отслабените имунни клетки. Белите кръвни телца използват антивирусните и антибактериалните съединения на хидрастиса, като пренасят и след това освобождават тези съединения на бойното поле – областите на тялото, където белите кръвни телца воюват с патогените. Шоковата терапия с хидрастис на Лечителя Медиум може да се използва както при остри здравословни състояния, така и при продължаващи хронични заболявания.

Съвети за приложение на шоковата терапия с хидрастис на Лечителя Медиум


При настинка, грип, ковид, запушване на синусите, алергии, бронхит, пневмония, белодробни инфекции, остра кашлица или хронична кашлица, болки в ушите, ушни инфекции, стрептококи в гърлото, възпалено гърло, хрема, постназална капка, стерилитет, конюнктивит, инфекции на пикочния мехур, инфекции на бъбреците, бактериална вагиноза (БВ), тазово-възпалителна болест (ТВБ), инфекции с дрожди, всички разновидности на акне, херпеси/стресници, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2, херпес зостер, остри неврологични симптоми, затруднен менструален цикъл, хеликобактер пилори, метицилин-резистентен златист стафилокок (MRSA), мононуклеоза.

Указания за шокова терапия с хидрастис на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 6 капкомера безалкохолен екстракт от хидрастис в 50 мл или повече вода или сок (или директно в устата, по желание със сок или вода) на всеки 4 часа докато сте будни.
  • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, след което да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
  • Както и при всички останали шокови терапии на Лечителя Медиум, ако сте чувствителни, можете да намалите количеството до доза, която ви е поносима.
  • Ако пристъпът на заболяване, инфекция или симптоми все още не са отшумяли седмица или повече след приключване на пълен цикъл от шоковата терапия с хидрастис, можете да продължите да прилагате терапията още от 3 до 5 дни. Изчаквайте минимум 1 седмица между отделните цикли на тази терапия.

Ето какви са адаптираните количества за деца с безалкохолен екстракт от хидрастис за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 20 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 2 капкомера в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 3 капкомера в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още