ШОТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА СЪНЯ И ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

ШОТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА СЪНЯ И ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Насочете се към този шот за мозъка, когато:

 • смятате да си вземете следобедна дрямка;
 • искате бързо да се заредите с енергия (вижте също и рецептата за “Шот при липса на енергия”);
 • чувствате постоянно изтощение;
 • лесно се събуждате по време на сън (вижте също и рецептата за “Шот за сънища”);
 • не се чувствате заредени, след като се събудите от сън (можете да изпиете шота или след като сте се събудили, или преди да заспите);
 • сте имали натоварващ ден и искате да възстановите силите си.

Една от лечебните техники е да изпиете този шот за мозъка, да се настаните удобно и да затворите очи. Дори и да не заспите по време на тази почивка, шотът ще донесе своите ползи.

Съставки:

 • 3/4 чаша прясно или размразено манго;
 • 1/8 чаша компактно събран пресен копър;
 • 1/4 чаша нарязана краставица;
 • 1/2 чаша компактно събрана, нарязана на едро маруля (за предпочитане салата зимна маслена глава);
 • 1/2 ч.л. чист кленов сироп (по избор)

Начин на приготвяне:

Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред. Добавете и разбъркайте кленовия сироп (ако използвате).
Налейте в чаша и сервирайте.

Количество за 1 до 2 шота.

СЪВЕТ:

 • Търсете чист кленов сироп, който е произведен само от 100-процентов кленов сироп. Избягвайте да използвате сиропи с вкус на клен, които не са същите и често съдържат вредни съставки.
За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон помага на невротрансмитерите и глиалните клетки, което го прави полезен за хора, живеещи с проблеми с психичното здраве като депресия, тревожност, биполярно разстройство, деперсонализация, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), необяснима дълбока тъга, чувство на изгубеност, мозъчна мъгла, проблеми с паметта, пристъпи на паника, нервност, лека умора и др. Мелатонинът може също така да спре свиването и атрофията на мозъка и да помогне за намаляване на туморите и кистите, както и за предотвратяване на техния растеж.
Прочети още