Прочистващи терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум

Прочистващи терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум

Тези прочистващи терапии са задължителни за това, което предстои в наши дни. Настъплението на войната с битовите химикали в домовете ни, в училищата ни, в институциите ни, в обществото ни днес е достигнало катастрофални размери. Когато се впуснете в тези варианти на прочистващи терапии, вие използвате свободната си воля и намерението си да прочистите и защитите органа, който съхранява знанието за миналото, настоящето и скорошното бъдеще на вашия живот и приютява душата ви. Прочистващите терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум са отвъд просто физическото. Премахването на отровите от мозъка отваря вратите на съзнанието и подсъзнанието ви да се пречистят, което ви позволява да постигнете просветление в света на токсичната поквара, която ни пречи да се просветлим.

Просветлението не е свързано с това да бъдеш всезнаещ. Просветлението е свободата да бъдеш спокоен, защото имаш пълен контрол върху това, което се намира в мозъка ти, тъй като нямаме контрол върху това, което се намира около нас. Тези прочистващи терапии пречистват мозъчния ви храм. Премахвате отровите от мозъка си, които замъгляват яснотата ви. Вашите интуитивни, психически, телепатични и ясновидски умения ще започнат да изпъкват. Ще можете да виждате истината лесно и ясно, ще можете да изразявате себе си, да увеличавате креативността си и да изпитвате радост от най-простите неща, които другите не осъзнават, че са радващи. Ще отворите третото си око и ще развиете уменията си на ясновидец, когато се избавите от отровите на индустриите, които са били целенасочено поставени в мозъците ни, за да ни държат в окови и да ни подтискат. Тези терапии са прочистващи и за духа, освен за тялото.

Физическите ползи са наистина мощни и специални. С прочистващите терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум започвате да премахвате токсините и отровните химикали от мозъка, които никога не е трябвало да бъдат там. С тях помагате да се възстанови баланса и нормалното състояние на мозъка ви. Тези антипатогенни прочистващи терапии са предназначени за това, с което се сблъскваме ежедневно - всичко от дефицити до прегаряне, от мозъчни киселини до емоционални мозъчни травми. Тези прочистващи терапии са предназначени да ни избавят от много различни симптоми, състояния и заболявания. Опциите за напреднали и високоинтензивната терапия имат способността да избавят от 100 симптома, които някой може да има. (За дългосрочна подкрепа, особено за патогени, протоколите с хранителни добавки са описани в специална глава на новата книга “Brain Saver Protocols” все още не преведена на български език.)

Във всеки един момент можете да решите кое от седемте нива на прочистване да изберете. Можете също така да изкачите стълбата, като преминете през всяко едно от тях. Всичко това е част от начина, по който прочистващите терапии на Лечителя Медиум могат да се персонализират, за да ви отведат толкова далеч, колкото ви е необходимо. Колкото по-високо преминавате през нивата на прочистване, толкова повече симптоми и състояния могат да се разсеят.

НАСОКИ ЗА ПРОЧИСТВАЩИТЕ ТЕРАПИИ

Избор на терапия с шотове за мозъка

 • Повечето нива на прочистващите терапии с шотове за мозъка на Лечителя Медиум предлагат възможност за избор от 10, 20 или 30 дни на продължителност. В описанието на всяко ниво са посочени всички възможности.
 • В опциите за прочистване също така ще бъде посочено дали можете да решавате ден за ден кой шот да опитате или трябва да избирате нова рецепта за шот за мозъка от определена група.
 • Ако в ръководството се казва, че можете да решавате кой шот да опитате всеки ден, това означава, че имате възможност да си избирате между шотовете, както желаете. Това е ваш избор. Можете да прескачате или да повтаряте рецепти от ден за ден.
 • Ако в ръководството е посочено да избирате нова рецепта за мозъчен шот от определена група, преминете към шотовете в рамките на една група за дадена терапия. Например, за 10-дневна прочистваща терапия изберете една от групите шотове при излагане на фактори от околната среда, шотове изменящи определени състояния или стабилизиращите шотове (пълните списъци с рецепти за трите групи шотове за мозъка от терапията на Лечителя Медиум, ще намерите в уводната ни статия “Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум”), като избирате по една нова рецепта за шот на ден, така че до края на 10-те дни да сте преминали през всичките 10 шота от групата. За 20-дневна или 30-дневна прочистваща терапия ще изберете две или три групи шотове за мозъка, като преминавате през една група наведнъж. Не е проблем да не спазвате последователността на рецептите в рамките на една група. Не е необходимо да преминавате през тях в точния ред, посочен в уводната статия “Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум” - стига да опитате всички шотове от дадена група в рамките на всеки сегмент от 10 дни.
 • Например, ако провеждате 30-дневна прочистваща терапия, която е с инструкция да избирате нов шот за мозъка всеки ден, можете да преминете през Шотовете променящи определени състояния (в какъвто и да е ред), след това през Стабилизиращите шотове (в какъвто и да е ред) и накрая през Шотовете при излагане на фактори от околната среда (в какъвто и да е ред), докато не преминете през всичките 30 рецепти за шотове за мозъка за 30 дни.

Брой шотове на ден

 • Когато дадено ниво на прочистваща терапия изисква 2 или повече шота на ден, всички шотове трябва да са от един и същи вид в рамките на деня. Тоест, ако сте избрали ниво, което изисква 3 шота на ден, и трите шота трябва да бъдат направени по една и съща рецепта.

Кога да приемате шотовете си

 • Изпийте шотовете си с интервал от поне 15 до 30 минути след прием на храна или напитки. Тоест, изчакайте минимум 15 до 30 минути след консумацията на нещо друго, преди да изпиете шота и след това изчакайте минимум 15 до 30 минути след приема на шота, за да консумирате каквото и да било.
 • Това важи за всяко ниво на пречистващите терапии с шотове за мозъка. Искате да си дадете време да резонирате с всеки шот, да позволите на терапията да навлезе в кръвообращението и да си дадете време да уловите честотата на шота метафизически и физически. Това ви осигурява времето, в което да го приемете и да усетите ефекта на шота.
 • Например една сутрешна рутина, която включва други протоколи на Лечителя Медиум, може да изглежда по следния начин: изпийте вода с лимон или лайм при събуждане, след това изчакайте 15-30 минути, изпийте пресен сок от стъблена целина, след което изчакайте още 15-30 минути, изпийте своя шот за мозъка и след като изчакате поне още 15-30 минути, чак тогава закусете.
 • Когато дадено ниво на прочистваща терапия изисква няколко приема на ден, разпределете приема на интервали от поне 4 часа през деня. (Мозъкът започва да се връща към старите си модели след 4 часа, така че трябва да изчакате това да се случи, преди да приемете поредния шот.) Например, ако трябва да приемате 3 шота на ден, не ги приемайте по-рано един от друг от 8 ч. сутринта, 12 ч. на обяд и 16 ч. следобед. Имате възможност да разпределите приема на шотовете на повече от минималните 4 часа. Например можете да правите шотовете си в 7 ч. сутринта, 13 ч. на обяд и 19 ч. надвечер. Как искате да персонализирате времето на прием на вашите шотове, зависи само от вас.
 • Ако приемате хранителна добавка по протокол на Лечителя Медиум, можете да продължите да я приемате и по време на прочистващата терапия с шотове за мозъка. Не приемайте хранителните добавки заедно с шотовете. Разпределяйте ги през определен интервал от време според указанията по-горе.

Повтаряне на прочистваща терапия

 • Няма никакъв проблем да направите една след друга прочистващите терапии с шотове за мозъка. Можете също така да провеждате прочистваща терапия периодично, като правите почивки между нивата и след това да се връщате към нивото на прочистваща терапия по ваш избор. Можете да повтаряте едно и също ниво на прочистваща терапия колкото пъти пожелаете или да опитате да преминете от едно ниво на друго. Опитайте което и да е ниво на прочистваща терапия по всяко време.

Липсващи съставки

 • Ако имате затруднения с набавянето на съставките от рецепта за шот за мозъка, ако ви липсва някой елемент, използвайте това, което имате и продължете напред. 
 • За въпроси относно заместването на съставки в рецепти като вода с лимон или лайм, сок от стъблена целина и Смутито за детоксикация от тежки метали, вижте съветите към отделните рецепти. Ако е възможно, опитайте се да не придобивате навика да разчитате на заместители, особено за сока от стъблена целина. Продължавайте да се опитвате да постигнете целта, да използвате правилните съставки за прочистващите терапии.

Прекъсване на прочистваща терапия

 • Ако по някаква причина ще ви вземат кръв в рамките на периода на прочистваща терапия, попитайте дали можете да преместите изследването си за време, когато няма да правите прочистваща терапия или научете как да поискате четвърт или половин епруветка от главата "Програма за вземане на кръв" в придружаващото заглавие на новата книга на Антъни Уилям "Brain Saver" (все още не преведена на български език). Ако нямате книгата под ръка и имате непосредствена нужда да приложите информацията от тази глава поради медицински причини, изслушайте епизода "Вземане на кръв" от подкаста на Лечителя Медиум. Относно протоколи за храни и хранителни добавки, за да избегнете отслабването на имунната си система, вижте глава 4 на новата книга на Антъни Уилям "Brain Saver Protocols" (все още не преведена на български език).
 • За всякакви общи въпроси, свързани с пречистващите терапии, които не са разгледани в тази книга, можете да ползвате книгата "Прочистване за здраве" като допълнителен източник.

Адаптиране на количеството при деца

Можете да използвате прочистваща терапия с шотове за мозъка при деца, като имате предвид следното:

 • Не е проблем да не добавяте вода с лимон или лайм за деца, както и да намалите количеството на сока от стъблена целина според това, което е подходящо за вашето дете.
 • В зависимост от възрастта и размера на детето сервирайте малка порция от даден шот за мозъка, независимо дали това означава да намалите порцията до 30 мл или дори до една чаена лъжичка.

НИВА НА ПРОЧИСТВАЩИТЕ ТЕРАПИИ С ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА

1. Прочистваща терапия с шотове за мозъка за начинаещи

Добавете следните стъпки към обичайния си хранителен режим:

 • Пийте по 1 шот за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум").
 • Можете да избирате между 10, 20 или 30 дни на продължителност.
 • Можете да избирате всеки ден различен шот за мозъка.
 • По желание: включете колкото се може повече протоколи и рецепти на Лечителя Медиум.
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва и кокосова вода). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

2. Основна прочистваща терапия с шотове за мозъка

Добавете следните стъпки към обичайния си хранителен режим:

 • Пийте по 2 еднакви шота за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум"), с интервал между тях от поне 4 часа.
 • Можете да избирате между 10, 20 или 30 дни на продължителност.
 • Можете да избирате всеки ден различен шот за мозъка.
 • По желание: включете колкото се може повече протоколи и рецепти на Лечителя Медиум.
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва и кокосова вода). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

3. Опростена прочистваща терапия с шотове за мозъка

Добавете следните стъпки към обичайния си хранителен режим:

 • Пийте по 2 еднакви шота за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум"), с интервал между тях от поне 4 часа.
 • Можете да избирате между 10, 20 или 30 дни на продължителност.
 • Можете да избирате всеки ден различен шот за мозъка.
 • Започнете всеки ден с 0,5 1 литър прясна вода с лимон или лайм, след като се събудите (рецепти с правилното съотношение между лимон или лайм и вода, можете да намерите в книгите на Антъни Уилям или в нашия блог).
 • Поне 15 до 30 минути по-късно изпийте 0,5 – 1 литър пресен сок от стъблена целина на гладно (след което изчакайте още 15 до 30 минути, преди да изпиете първия си шот за мозъка или да закусите).
 • По желание: пийте Смути за детоксикация от тежки метали по всяко време. Не трябва да се консумира непосредствено след хранене богато на мазнини.
 • Не консумирайте мазнини поне до обяд.
 • По желание: За още по-добри резултати разгледайте храните, които предават мозъка и хранителните химикали в глави 5 и 7 на новата книга на Антъни Уилям "Brain Saver Protocols" (все още не преведена на български език). Разгледайте списъците, за да видите кои храни бихте искали да избягвате по време на прочистващата терапия. Колкото по-малко са храните, които предават мозъка, като яйца, млечни продукти, глутен, царевица, соя, риба тон, агнешко и свинско месо в хранителния ви режим, толкова по-ефективни могат да бъдат шотовете за мозъка.
 • Опитайте се да включите колкото се може повече рецепти от книгите на Лечителя Медиум ("Прочистване за здраве", "Най-полезните храни" и преработеното и допълнено издание на "Лечителят Медиум") в храненията си през деня.
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва кокосова вода или сутрешната ви вода с лимон). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

4. Междинна прочистваща терапия с шотове за мозъка

Превърнете тези стъпки в рутинни за вашия хранителен режим:

 • Пийте по 3 еднакви шота за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум"), с интервал между тях от поне 4 часа.
 • Можете да избирате между 10, 20 или 30 дни на продължителност.
 • Можете да избирате всеки ден различен шот за мозъка.
 • Започнете всеки ден с 0,5 1 литър прясна вода с лимон или лайм, след като се събудите (рецепти с правилното съотношение между лимон или лайм и вода, можете да намерите в книгите на Антъни Уилям или в нашия блог).
 • Поне 15 до 30 минути по-късно изпийте 0,5 – 1 литър пресен сок от стъблена целина на гладно (след което изчакайте още 15 до 30 минути, преди да изпиете първия си шот за мозъка или да закусите).
 • По желание: пийте Смути за детоксикация от тежки метали по всяко време. Не трябва да се консумира непосредствено след хранене богато на мазнини.
 • Избягвайте яйца, млечни продукти, глутен, царевица, соя, риба тон, агнешко и свинско месо.
 • Използвайте единствено рецепти от книгите на Лечителя Медиум ("Прочистване за здраве", "Най-полезните храни" и преработеното и допълнено издание на "Лечителят Медиум").
 • Не консумирайте мазнини поне до обяд.
 • Ограничете мазнините до едно хранене (ако изобщо ги консумирате), което да е след обяд, за предпочитане в края на деня. Ако сте на растителна диета, не е проблем да включите една порция растителни мазнини, като например авокадо, ядки или тахани от ядки, семена, кокос, кокосово масло, маслини или зехтин, в рецепта на Лечителя Медиум. Ако консумирате животински продукти, не е проблем да включите едно хранене с животински мазнини, като пилешко месо, говеждо месо, пуешко месо, сьомга или сардини, към рецепта на Лечителя Медиум.
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва кокосова вода или сутрешната ви вода с лимон). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

5. Специализирана прочистваща терапия с шотове за мозъка

Превърнете тези стъпки в рутинни за вашия хранителен режим:

 • Пийте по 3 еднакви шота за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум"), с интервал между тях от поне 4 часа.
 • Можете да избирате между 10, 20 или 30 дни на продължителност.
 • Избирайте различен шот за мозъка всеки ден, като методично работите с рецептите само на една група, за даден 10-дневен период на терапията (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум". Не е проблем да ги избирате различно от зададения ред на групата).
 • Започнете всеки ден с 1 литър прясна вода с лимон или лайм, след като се събудите (рецепти с правилното съотношение между лимон или лайм и вода, можете да намерите в книгите на Антъни Уилям или в нашия блог).
 • Поне 15 до 30 минути по-късно изпийте 1 литър пресен сок от стъблена целина на гладно (след което изчакайте още 15 до 30 минути, преди да изпиете първия си шот за мозъка или да закусите).
 • По желание: пийте Смути за детоксикация от тежки метали по всяко време. Не трябва да се консумира непосредствено след хранене богато на мазнини.
 • Избягвайте всички храни и хранителните химикали от глави 5 и 7 на новата книга на Антъни Уилям "Brain Saver Protocols" (все още не преведена на български език), включително и кофеина.
 • Използвайте единствено рецепти от книгите на Лечителя Медиум ("Прочистване за здраве", "Най-полезните храни" и преработеното и допълнено издание на "Лечителят Медиум").
 • Не консумирайте мазнини поне до обяд.
 • Ограничете мазнините до едно хранене (ако изобщо ги консумирате), което да е след обяд, за предпочитане в края на деня. Ако сте на растителна диета, не е проблем да включите една порция растителни мазнини, като например авокадо, ядки или тахани от ядки, семена, кокос, кокосово масло, маслини или зехтин, в рецепта на Лечителя Медиум. Ако консумирате животински продукти, не е проблем да включите едно хранене с животински мазнини, като пилешко месо, говеждо месо, пуешко месо, сьомга или сардини, към рецепта на Лечителя Медиум.
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва кокосова вода или сутрешната ви вода с лимон). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

6. Прочистваща терапия с шотове за мозъка за напреднали

Превърнете тези стъпки в рутинни за вашия хранителен режим:

 • Пийте по 3 еднакви шота за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум"), с интервал между тях от поне 4 часа.
 • Можете да избирате между 20 или 30 дни на продължителност.
 • Избирайте различен шот за мозъка всеки ден, като методично работите с рецептите само на една група, за даден 10-дневен период на терапията (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум". Не е проблем да ги избирате различно от зададения ред на групата).
 • Започнете всеки ден с 1 литър прясна вода с лимон или лайм, след като се събудите (рецепти с правилното съотношение между лимон или лайм и вода, можете да намерите в книгите на Антъни Уилям или в нашия блог).
 • Поне 15 до 30 минути по-късно изпийте 1 литър пресен сок от стъблена целина на гладно (след което изчакайте още 15 до 30 минути, преди да изпиете първия си шот за мозъка или да закусите).
 • Пийте ежедневно Смутито за детоксикация от тежки метали. (По желание: можете да спрете приема на смутито за един ден на всеки 10 дни.)
 • Избягвайте всички храни и хранителните химикали от глави 5 и 7 на новата книга на Антъни Уилям "Brain Saver Protocols" (все още не преведена на български език), включително и кофеина.
 • Използвайте единствено рецепти без мазнини, от книгите на Лечителя Медиум ("Прочистване за здраве", "Най-полезните храни" и преработеното и допълнено издание на "Лечителят Медиум").
 • Откажете се от всички храни, съдържащи мазнини, както растителни (ядки, семена, авокадо), така и животински (свинско, пилешко, риба).
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва кокосова вода или сутрешната ви вода с лимон). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

7. Високоинтензивна прочистваща терапия с шотове за мозъка

Превърнете тези стъпки в рутинни за вашия хранителен режим:

 • Пийте по 3 еднакви шота за мозъка на ден (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум"), с интервал между тях от поне 4 часа.
 • 30 дни на продължителност.
 • Избирайте различен шот за мозъка всеки ден, като методично работите с рецептите само на една група, за даден 10-дневен период на терапията (пълен списък с рецептите, както и линкове към тях, ще намерите в уводната статия "Терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум". Не е проблем да ги избирате различно от зададения ред на групата).
 • Започнете всеки ден с 1 литър прясна вода с лимон или лайм, след като се събудите (рецепти с правилното съотношение между лимон или лайм и вода, можете да намерите в книгите на Антъни Уилям или в нашия блог).
 • Поне 15 до 30 минути по-късно изпийте 1 литър пресен сок от стъблена целина на гладно (след което изчакайте още 15 до 30 минути, преди да изпиете първия си шот за мозъка или да закусите).
 • Пийте ежедневно Смутито за детоксикация от тежки метали. (По желание: можете да спрете приема на смутито за един ден на всеки 10 дни.)
 • Избягвайте всички храни и хранителните химикали от глави 5 и 7 на новата книга на Антъни Уилям "Brain Saver Protocols" (все още не преведена на български език), включително и кофеина.
 • Използвайте единствено рецепти без мазнини, от книгите на Лечителя Медиум ("Прочистване за здраве", "Най-полезните храни" и преработеното и допълнено издание на "Лечителят Медиум").
 • Откажете се от всички храни, съдържащи мазнини, както растителни (ядки, семена, авокадо), така и животински (свинско, пилешко, риба).
 • Премахнете ароматизираните свещи, одеколоните, парфюмите, ароматизираните перилни препарати, омекотителите за тъкани, освежителите за въздух, ароматизираните афтършейви, ароматизираните дезодоранти, ароматизираните сапуни, ароматизираните спрейове за тяло, ароматизираните лосиони за тяло, ароматизираните масла за тяло, ароматизираните продукти за коса, тамяна и ароматизаторите за автомобили.
 • Опитайте се да пиете минимум 1,5 литра вода през деня (това количество може да включва кокосова вода или сутрешната ви вода с лимон). Внимавайте да не пиете водата твърде рано преди или след приема на шот за мозъка. Уверете се, че между тях има поне 15-30 минути.

Подобни публикации

[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.