Шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния

Шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния

Светът става все по-сложен в много отношения и ни тласка в толкова различни посоки, че е лесно да се объркаме или да зациклим в модел, който не е полезен за процеса на лечение. Шотовете за мозъка, изменящи определени здравословни състояния, са предназначени да ни помогнат да променим посоката си, така че тялото ни да може да се промени и да се излекува, а емоционалната ни нагласа да може да разчупи модела или ограниченията, които усложненията на този свят са породили.

Тази група шотове за мозъка има широк спектър от приложения. Опитайте ги, когато:

 • се опитвате да разчупите повтарящи се болезнени мисловни модели, породени от трудна ситуация или изпитание;
 • страдате от хронично обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) или преживявате рецидив или засилване на симптомите на ОКР;
 • чувствате раздразнителност, хронична неудовлетвореност или сприхавост;
 • се чувствате мрачни, унили или без настроение и имате нужда от повдигане на духа;
 • изпитвате изненадващи спазми, тремори, тикове или болки из цялото тяло;
 • ще летите или пътувате;
 • усещате, че енергията ви не е на ниво и не сте в кондиция;
 • сте разстроени от това, което сте яли напоследък;
 • изпитвате изблици на гняв, за които има причина;
 • влизате в конфронтации или спорове с други хора.

И много, много други…

Списък на терапевтични шотовете за мозъка, изменящи определени здравословни състояния

 1. Шот при обсесивни мисли
 2. Шот при емоционални проблеми
 3. Шот при неврологични проблеми
 4. Шот при липса на енергия
 5. Шот при страх от определени храни
 6. Шот при патологичен глад
 7. Шот при проблеми с гнева
 8. Шот при чувство на вина и срам
 9. Шот при проблеми с егото
 10. Шот за сънища

Как да използвате терапията на Лечителя Медиум с шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния 

Терапията на Лечителя Медиум с шотове за мозъка изменящи определени здравословни състояния е изключително адаптивна към вашите нужди. Можете да се насочите към две основни възможности:

 • Използвайте тези шотове като самостоятелна терапия на Лечителя Медиум. Прилагайте шотовете за мозъка изменящи определени състояния според нуждите или желанието си, в зависимост от конкретната форма на лечение, която търсите.
 • Използвайте тези шотове в рамките на прочистваща терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум. Системно използвайте шотовете за мозъка изменящи определени състояния като част от 10, 20 или 30-дневно прочистване.

Избор на вашите терапевтични инструменти

Когато става въпрос за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, е важно те да се изпробват. Всеки шот за мозъка може да се приложи за всеки. Чувствайте се свободни да експериментирате с това, кои шотове да изберете. Използвайте ги като терапевтични инструменти, независимо дали се насочвате към конкретна нужда или не, защото независимо дали осъзнавате или не, вероятно имате причина и основание да се нуждаете от тези шотове за мозъка.

Кога да приемате шотовете си

В идеалния случай, пийте шотовете за мозъка 15 до 30 минути след всякаква друга храна и напитки. Тоест, изчакайте минимум 15 до 30 минути след като сте консумирали нещо друго, преди да изпиете шота, а след това изчакайте минимум 15 до 30 минути след консумацията на шота, преди да консумирате нещо друго. Искате да си дадете време да резонирате с всеки мозъчен шот, като позволите на терапията да навлезе в кръвообращението и си дадете време да възприемете честотата на шота метафизически и физически.


Честота на приемане

Вие решавате колко често да приемате тези шотове. Може да решите да приемате шотовете ежедневно. Ако нуждата ви от защита при излагане, изменяне на състояние или стабилизиране на такова, е голяма или се борите с агресивна ситуация, можете да приемате шотовете няколко пъти дневно.

Приготвяне и съхранение

Можете да приготвяте шотовете за мозъка изменящи определени здравословни състояния пресни на момента или предварително. Ако ги приготвяте предварително, може да решите да ги направите предната вечер или да изцедите няколко шота сутринта за предстоящия ден. Ако няма да изпиете шотовете си веднага, съхранявайте ги в херметически затворен контейнер в хладилника или в хладилна или изолираща чанта за обяд, ако сте в движение. Консумирайте в рамките на 24 часа след изцеждането на сока.

Адаптиране на количеството при деца

В зависимост от възрастта и размера на детето сервирайте малка порция от даден шот за мозъка изменящ определено състояние, независимо дали това означава да намалите порцията до 30 мл или дори до една чаена лъжичка.

 
За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.