Шот при емоционални проблеми

Шот при емоционални проблеми

Това е чудесен шот в случаите, когато:

 • чувствате раздразнителност, хронична неудовлетвореност или сприхавост;
 • се чувствате претоварени и емоционално изтощени;
 • някой, на когото имате доверие, забележи, че не сте себе си;
 • сте мрачни, обезсърчени или унили и имате нужда от повдигане на духа;
 • трудно запазвате емоционално равновесие, чувствате се нестабилни, лесно се палите или имате постоянни пикове и спадове в настроението.

Съставки: 

 • 1 с.л. пресни или размразени диви боровинки, или 1 ч.л. чист сок от диви боровинки, или 1 ч.л. диви боровинки на прах;

 • 1/4 чаша компактно събран див лук; 
 • 1/4 чаша компактно събран пресен босилек;
 • 1/2 чаша компактно събрани пресни кълнове от люцерна (алфа-алфа);
 • 1/2 лайм, обелен;
 • 1 стъбло целина;
 • 1/2 чаша грозде (по избор).

  Начин на приготвяне:

  Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред. Ако използвате сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, ги добавете и разбъркайте, след като всички останали съставки са преминали през сокоизстисквачката.
  Налейте в чаша и сервирайте.


  Количество за 1 до 2 шота.


  СЪВЕТИ:

  • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до пресни или замразени диви боровинки, сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, можете да ги замените с къпини. Въпреки че са алтернатива с високо съдържание на антиоксиданти, къпините нямат силата, която да съответства на начина, по който дивите боровинки защитават клетките от тежки метали, химикали, радиация и други токсини.
  • Ако не можете да намерите или не харесвате кълнове от люцерна, можете да използвате всякакъв вид кълнове или микрозеленчуци в тази рецепта като броколи, детелина, слънчоглед или кейл. Всеки кълн ще придаде различен вкус на този шот. Ако решите да използвате кълнове от репички или синап, имайте предвид, че това ще направи шота много пикантен.

   

  За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог: тук.

  Антъни Уилям използва и препоръчва за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, хоризонталните пресоващи сокоизстисквачки Omega MM900 и новата Omega MM1500.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

   

  За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

  Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

  Подобни публикации

  [ВИДЕО] Новата сокоизстисквачка за целина Omega MM1500
  [ВИДЕО] Новата сокоизстисквачка за целина Omega MM1500
  Компанията Omega пусна на пазара новата хоризонтална нискооборотна сокоизстисквачка MM1500, която също като предшественика си MM900 притежава специален накрайник за извличане на максимално количество сок от всяко стъбло целина. Този нов модел сокоизстисквачка ви дава възможност да правите също и плодови сорбета, ядкови млека и ядкови масла, бебешки храни и паста! Това е цялостна система за хранителни вещества, събрана в едно устройство!
  Прочети още
  [ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
  [ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
  Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки.
  Прочети още
  [ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
  [ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
  Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
  Прочети още

  Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.