Шот при емоционални проблеми

Шот при емоционални проблеми

Това е чудесен шот в случаите, когато:

 • чувствате раздразнителност, хронична неудовлетвореност или сприхавост;
 • се чувствате претоварени и емоционално изтощени;
 • някой, на когото имате доверие, забележи, че не сте себе си;
 • сте мрачни, обезсърчени или унили и имате нужда от повдигане на духа;
 • трудно запазвате емоционално равновесие, чувствате се нестабилни, лесно се палите или имате постоянни пикове и спадове в настроението.

Съставки: 

 • 1 с.л. пресни или размразени диви боровинки, или 1 ч.л. чист сок от диви боровинки, или 1 ч.л. диви боровинки на прах;

 • 1/4 чаша компактно събран див лук; 
 • 1/4 чаша компактно събран пресен босилек;
 • 1/2 чаша компактно събрани пресни кълнове от люцерна (алфа-алфа);
 • 1/2 лайм, обелен;
 • 1 стъбло целина;
 • 1/2 чаша грозде (по избор).

  Начин на приготвяне:

  Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред. Ако използвате сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, ги добавете и разбъркайте, след като всички останали съставки са преминали през сокоизстисквачката.
  Налейте в чаша и сервирайте.


  Количество за 1 до 2 шота.


  СЪВЕТИ:

  • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до пресни или замразени диви боровинки, сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, можете да ги замените с къпини. Въпреки че са алтернатива с високо съдържание на антиоксиданти, къпините нямат силата, която да съответства на начина, по който дивите боровинки защитават клетките от тежки метали, химикали, радиация и други токсини.
  • Ако не можете да намерите или не харесвате кълнове от люцерна, можете да използвате всякакъв вид кълнове или микрозеленчуци в тази рецепта като броколи, детелина, слънчоглед или кейл. Всеки кълн ще придаде различен вкус на този шот. Ако решите да използвате кълнове от репички или синап, имайте предвид, че това ще направи шота много пикантен.

   

  За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог: тук.

  Подобни публикации

  [Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
  [Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
  Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
  Прочети още
  [Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
  [Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
  В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
  Прочети още
  [Видео] Имате ли акне?
  [Видео] Имате ли акне?
  Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
  Прочети още

  Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.