[ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ

[ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ

Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. Адреналинът излиза от надбъбречните ни жлези в специфични смеси, за да помогне на мозъка и тялото ни да преодолеят стреса, но този адреналин също така е разяждащ за тялото ни и може да предизвика и влоши симптомите. Електрическите импулси преминават през мозъка ни с по-висока интензивност и скорост, защото адреналинът едновременно увеличава сърдечната честота и навлиза в мозъка, повишавайки нивата на топлина в мозъка.

Съществуват здравословни нива на щадящи тялото ежедневни смеси от адреналин. По-агресивните смеси от адреналин се произвеждат по време на стрес и трудности. Имунната система може да се срине и вирусите, които стоят зад толкова много хронични заболявания, да се развият, размножат и нараснат, което води до пристъпи на мозъчно възпаление и неврологични симптоми.

Антъни Уилям – Лечителят Медиум, винаги е препоръчвал специфични инструменти, които ще ви помогнат да се подкрепите в такива моменти. Маточината е начело на този списък заради качествата си за облекчаване на стреса и напрежението. Тя е една от любимите му билки, които той съветва да държите под ръка и да приемате ежедневно. Полезно е да държите шишенце от екстракта от маточина в колата, чантата, вкъщи и/или на работното си място за случаите, когато ви връхлети неочакван стрес. Внимавайте да не попаднете на екстракти от маточина с алкохол, естествени или изкуствени аромати и лимонена киселина. Екстрактът от маточина, на който Антъни Уилям се доверява и който използва, е на Vimergy®. Той напълно одобрява и препоръчва продуктите на Vimergy®, защото техните продукти не приличат на никои други, както по отношение на качеството, така и на чистотата. Безалкохолният екстракт от маточина на Vimergy® е направен с екстракт от органична маточина в съотношение 10:1. Няма скрити съставки, които да не са посочени на етикетите му, което е често срещана практика сред компаниите за хранителни добавки.

Друго средство за справяне със стреса и емоционалните трудности е ашваганда заради качествата ѝ на адаптоген и подкрепата за мозъка, тялото и настроението в тези критични моменти. Ашваганда се е превърнала в популярна хранителна добавка, но много марки имат проблемни съставки, някои от които не са посочени на етикета. Според Антъни Уилям ашваганда на Vimergy® е най-добрият и най-чистият наличен продукт и този, който той и семейството му използват. Можете да намерите и двата екстракта на Vimergy® на prirodnik.com.


Видеото е публикувано от Антъни Уилям на 15-ти май 2023 г.

Линк към оригиналното видео на английски език:  https://www.instagram.com/reel/CsRc_Xov9BX/ 

За повече и по-подробна информация относно лечебните свойства на маточината и ашваганда, прочетете в статиите:

“Маточина – билка, променяща живота”
“Шокова терапия с маточина”
“Ашваганда”

Related articles

[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Read more
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Read more
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Read more

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.