[Видео] Единственият по рода си сироп от черен бъз на Vimergy®

[Видео] Единственият по рода си сироп от черен бъз на Vimergy®

Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност! 

Кое прави този сироп от черен бъз толкова специален? Като начало, той е 100% органичен продукт, сертифициран от Министерството на земеделието на САЩ и е с изключително висока ефикасност. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е направен от екстракт от сок от черен бъз, а не просто от сварени плодове. Това означава, че сокът се извлича от целите пресни плодове на черния бъз (където се съдържат хранителните вещества) и след това се концентрира в екстракт 16:1. Това прави този сироп от черен бъз високоефикасен, с превъзходно качество и осигурява 15 040 мг билкова равностойност на органични пресни плодове от черен бъз с всеки прием от 1 ч.л.

Освен това сиропът от черен бъз на Vimergy® съдържа 100 мг буфериран витамин Ц (Микро-Ц) във всяка доза! Това дава допълнителен тласък на имунната система и е лесен начин да набавите допълнително витамин Ц за вас, вашето семейство и децата ви. Буферираният витамин Ц е нежен за стомаха и лесно смилаем, така че е чудесен избор дори и за най-чувствителните хора. Заедно с витамин Ц сиропът от черен бъз на Vimergy® съдържа и екстракт от органична черница, който е източник на антиоксиданти.

Много сиропи от черен бъз на пазара често са разредени с вода или са направени с тръстикова захар, високофруктозен царевичен сироп или агаве. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е направен с органичен суров мед и никога не включва преработени захари, ароматизатори, лимонена киселина, алкохол или други заместители или изкуствени добавки. Той също така не съдържа изкуствени или естествени аромати и е без глутен, без ГМО, без царевица и без соя!

В това видео Антъни Уилям обяснява лично, защо сиропът от черен бъз на Vimergy® е най-предпочитаният от него продукт на пазара и кое го отличава толкова от другите.

Повече за лечебните свойства на черния бъз, прочетете в статията в блога ни: "ЧЕРЕН БЪЗ".

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.