[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®

Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност! 

Кое прави този сироп от черен бъз толкова специален? Като начало, той е 100% органичен продукт, сертифициран от Министерството на земеделието на САЩ и е с изключително висока ефикасност. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е направен от екстракт от сок от черен бъз, а не просто от сварени плодове. Това означава, че сокът се извлича от целите пресни плодове на черния бъз (където се съдържат хранителните вещества) и след това се концентрира в екстракт 16:1. Това прави този сироп от черен бъз високоефикасен, с превъзходно качество и осигурява 15 040 мг билкова равностойност на органични пресни плодове от черен бъз с всеки прием от 1 ч.л.

Освен това сиропът от черен бъз на Vimergy® съдържа 100 мг буфериран витамин Ц (Микро-Ц) във всяка доза! Това дава допълнителен тласък на имунната система и е лесен начин да набавите допълнително витамин Ц за вас, вашето семейство и децата ви. Буферираният витамин Ц е нежен за стомаха и лесно смилаем, така че е чудесен избор дори и за най-чувствителните хора. Заедно с витамин Ц сиропът от черен бъз на Vimergy® съдържа и екстракт от органична черница, който е източник на антиоксиданти.

Много сиропи от черен бъз на пазара често са разредени с вода или са направени с тръстикова захар, високофруктозен царевичен сироп или агаве. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е направен с органичен суров мед и никога не включва преработени захари, ароматизатори, лимонена киселина, алкохол или други заместители или изкуствени добавки. Той също така не съдържа изкуствени или естествени аромати и е без глутен, без ГМО, без царевица и без соя!

Повече за лечебните свойства на черния бъз, прочетете в статията в блога ни: "ЧЕРЕН БЪЗ".

В това видео Антъни Уилям обяснява лично, защо сиропът от черен бъз на Vimergy® е най-предпочитаният от него продукт на пазара и кое го отличава толкова от другите.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още