[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц

[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц

Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц (Антъни Уилям не препоръчва употребата на витамин Ц под формата на аскорбинова киселина) и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.

Повече за витамин Ц можете да прочетете в статията в блога ни: "ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ ОТ ВИТАМИН Ц".

Витамин Ц под формата на Микро-Ц на Vimergy® не само помага в борбата с настинките и грипа, но и укрепва цялата имунна система, особено клетките-убийци, които преследват вируси, бактерии, дрожди, плесени и други нежелани гъбички, които могат да отслабят имунната система през цялата година. Силата на имунната ви система е пряко свързана с това колко често се разболявате от настинки и простудни заболявания и колко тежки са те. Витамин Ц ускорява възстановяването на белите кръвни клетки и времето за възстановяване от настинки и простуди.

Микро-Ц на Vimergy® е най-препоръчваната форма на витамин Ц от Антъни Уилям за шоковата терапия с витамин Ц, защото е щадяща за храносмилателната система и достатъчно нежна за много чувствителни хора. Това го прави идеален за случаите, когато сте в отслабено състояние и може да имате храносмилателни симптоми от настинка или грип.

Повече за шоковата терапия с витамин Ц можете да научите от статията в блога ни: "ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН Ц".

Подробна информация за всички шокови терапии на Антъни Уилям, можете да намерите в статията в блога ни: "ШОКОВИ ТЕРАПИИ НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ".

В това видео Антъни Уилям показва как приготвя шоковата терапия с витамин Ц и обяснява, колко често се приема, и защо Микро-Ц е най-предпочитания от него витамин Ц за този лечебен протокол.

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още