[Видео] L-лизин - инхибитор на патогени

[Видео] L-лизин - инхибитор на патогени

Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните проблеми и автоимунните заболявания. Патогените, особено тези от семейството на херпесните вируси като Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV-6, HHV-7 и неоткритите HHV-10, HHV-11, HHV-12, HHV13, HHV-14, HHV-15 и HHV-16 ненавиждат лизина. Той е като сместа, която излиза от пожарогасителя – инхибитор, който възпира размножаването на тези микроби.

Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други патогени.

Л-лизинът укрепва имунната система и подпомага някои от най-важните функции на черния дроб. Помага при автоимунни нарушения, чернодробни заболявания, парализа на Бел, ишиас, лаймска болест, фибромиалгия, екзема, умора, шум в ушите, проблеми с равновесието, мигрена, проблеми с щитовидната жлеза, възли, кисти, ендометриоза, ревматоиден артрит, лупус, множествена склероза, херпес зостер, херпеси, невропатия, мътнитни в очите, фиброми, афти, рани и язви в устата и езика и др.

Когато приемате L-лизин целогодишно, вероятността да се разболеете от грип или да се размножи патоген, като например ЕБВ или херпес зостер – независимо дали вече имате такъв или е нов щам, който сте прихванали – и да предизвика нови симптоми или влошаване на съществуващите симптоми, е по-малка.

Повече за Л-лизинът можете да научите от статията в блога ни: "ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ ОТ L-ЛИЗИН".

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за всички тези неща, както и защо предпочита и препоръчва капсулите L-лизин на Vimergy®.

Продукти от статията

L-Лизин, 90 капсули, Vimergy®
За път
Изчерпан
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
52.79 лв.
Промоционална цена
52.79 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
L-Лизин, 270 капсули, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
105.59 лв.
Промоционална цена
105.59 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.