[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ

[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ

Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните проблеми и автоимунните заболявания. Патогените, особено тези от семейството на херпесните вируси като Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV-6, HHV-7 и неоткритите HHV-10, HHV-11, HHV-12, HHV13, HHV-14, HHV-15 и HHV-16 ненавиждат лизина. Той е като сместа, която излиза от пожарогасителя – инхибитор, който възпира размножаването на тези микроби.

Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други патогени.

Л-лизинът укрепва имунната система и подпомага някои от най-важните функции на черния дроб. Помага при автоимунни нарушения, чернодробни заболявания, парализа на Бел, ишиас, лаймска болест, фибромиалгия, екзема, умора, шум в ушите, проблеми с равновесието, мигрена, проблеми с щитовидната жлеза, възли, кисти, ендометриоза, ревматоиден артрит, лупус, множествена склероза, херпес зостер, херпеси, невропатия, мътнитни в очите, фиброми, афти, рани и язви в устата и езика и др.

Когато приемате L-лизин целогодишно, вероятността да се разболеете от грип или да се размножи патоген, като например ЕБВ или херпес зостер – независимо дали вече имате такъв или е нов щам, който сте прихванали – и да предизвика нови симптоми или влошаване на съществуващите симптоми, е по-малка.

Повече за Л-лизинът можете да научите от статията в блога ни: "ЛЕЧЕБНИ ПОЛЗИ ОТ L-ЛИЗИН".

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за всички тези неща, както и защо предпочита и препоръчва капсулите L-лизин на Vimergy®.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.