[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина

[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина

Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Това помага да се запазят възможно най-много хранителни вещества в сока от стъблена целина и да се сведе до минимум окисляването. 

Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - толкова е добра, че той е лицензирал името си за използването на този модел. Тази сокоизстисквачка е проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки. Това означава, че ще използвате по-малко целина, за да получите своя половин литър или повече сок от целина, отколкото ако използвате друг модел сокоизстисквачка. Резултатът е, че харчите по-малко пари за стъблена целина. 

Нискооборотните студено пресоващи сокоизстисквачки като тази също така изцеждат сок от целина с много малко отделена топлина. Когато сокоизстисквачката генерира твърде много топлина в процеса на изцеждане, тя окислява целината и намалява хранителната ѝ стойност по-бързо. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS произвежда висококачествен студено пресован сок. Тя използва ниска скорост от 80 оборота в минута, което води до минимално натрупване на топлина и окисляване и по-богат на хранителни вещества сок. 

Тази сокоизстисквачка е двустепенна, което означава, че сокът първо се извлича чрез смачкване на плода или зеленчука. След това, преди пулпата да бъде изхвърлена, тя се изстисква по време на втория етап на пресоване. Това води до по-голям добив на сок и много суха пулпа. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS с ниска скорост има регулируема приставка за стъблена целина за извличане на максимално количество сок, а също така включва стандартна регулируема приставка за сокоизстискване на други продукти. Всяка от тях има 3 регулируеми степени за налягане.

Друго предимство на хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е, че тя е тиха. Това я прави идеалната сокоизстисквачка за приготвяне на сок от целина рано сутрин, защото сокът от стъблена целина е най-добре да се консумира сутрин на гладно, без да събуждате никого в дома си. 

Центробежните сокоизстисквачки също ще изцедят сок от целина, но просто няма да извлекат толкова много сок и да запазят толкова много хранителни вещества. Сокът от стъблена целина, приготвен в центробежна сокоизстисквачка и консумиран веднага, е все така лечебен. Ако обаче успеете да използвате нискоскоростната хоризонтална сокоизстисквачка за стъблена целина Omega MM900HDS, произведеният сок ще бъде с по-високо качество, по-богат на хранителни вещества, ще получите повече сок от по-малко целина.

Както вече стана дума, хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е създадена, за да извлече максимално количество сок от целина, но също така изцежда сокове от плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и пшенична трева, така че можете да я използвате за всеки сок, който желаете. Можете да научите повече за хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS на уебсайта ни prirodnik.com.

 

Любимата сокоизстисквачка на Антъни Уилям за сок от стъблена целина е нискооборотната сокоизстисквачка Omega MM900HDS - специално проектирана да извлича възможно най-много сок от стъблена целина - повече от всяко друго устройство.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Мелатонин: нещо повече от средство за сън
[ВИДЕО] Мелатонин: нещо повече от средство за сън
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон помага на невротрансмитерите и глиалните клетки, което го прави полезен за хора, живеещи с проблеми с психичното здраве като депресия, тревожност, биполярно разстройство, деперсонализация, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), необяснима дълбока тъга, чувство на изгубеност, мозъчна мъгла, проблеми с паметта, пристъпи на паника, нервност, лека умора и др. Мелатонинът може също така да спре свиването и атрофията на мозъка и да помогне за намаляване на туморите и кистите, както и за предотвратяване на техния растеж.
Прочети още
[ВИДЕО] Новата сокоизстисквачка за целина Omega MM1500
[ВИДЕО] Новата сокоизстисквачка за целина Omega MM1500
Компанията Omega пусна на пазара новата хоризонтална нискооборотна сокоизстисквачка MM1500, която също като предшественика си MM900 притежава специален накрайник за извличане на максимално количество сок от всяко стъбло целина. Този нов модел сокоизстисквачка ви дава възможност да правите също и плодови сорбета, ядкови млека и ядкови масла, бебешки храни и паста! Това е цялостна система за хранителни вещества, събрана в едно устройство!
Прочети още
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.