[ВИДЕО] НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500

[ВИДЕО] НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500

Компанията Omega пусна на пазара новата хоризонтална нискооборотна сокоизстисквачка MM1500, която също като предшественика си MM900 притежава специален накрайник за извличане на максимално количество сок от всяко стъбло целина. Този нов модел сокоизстисквачка ви дава възможност да правите също и плодови сорбета, ядкови млека и ядкови тахани, бебешки храни и паста! Това е цялостна система за хранителни вещества, събрана в едно устройство!

Omega разработи тази сокоизстисквачка в отговор на вашите изисквания за сокоизстисквачка, която да изцежда стъблена целина толкова ефективно, колкото модела MM900, който толкова много от вас обичат да използват за ежедневния си сок от целина, но и да има възможността да приготвя и други видове храни като сорбета, ядкови млека, бебешки храни и др.

Omega MM1500 е специално проектирана и тествана, за да извлече възможно най-много сок конкретно от стъблена целина. Това означава, че ще ви е нужна по-малко целина, за да получите вашия половин литър или повече сок, отколкото необходимото количество целина, ако използвате друг модел сокоизстисквачка. Резултатът е, че харчите по-малко пари за стъблена целина. И тъй като цените на целината вероятно ще се покачат в близко бъдеще, като всичко останало, това ще ви позволи да спестите хиляди левове от целина през годините, като използвате тази сокоизстисквачка всеки ден в сравнение с друга.

Omega MM1500 изстисква стъблена целина с много малко генериране на топлина. Когато сокоизстисквачката генерира твърде много топлина в процеса на изстискване, тя окислява целината и намалява нейната хранителна стойност по-бързо. Сокоизтисквачката за стъблена целина Omega MM1500 произвежда висококачествен студено пресован сок. Тя използва ниска скорост от 80 оборота в минута, което води до минимално натрупване на топлина и окисляване и по-богат на хранителни вещества сок. Това е толкова добра сокоизстисквачка, че лично Антъни Уилям слага името си зад нея, като гарантира нейната ефективност. 

Този модел изцежда ефективно не само целина, но и плодове, зеленолистни зеленчуци, зеленчуци и други билки. Има специална капачка за сокоизстискване на стъблена целина и включва стандартна регулируема капачка за сокоизстискване на други продукти, така че да получите най-много сок от продуктите си.

Тази сокоизстисквачка е пълна хранителна система с шест дюзи. Тя е чудесен избор, ако искате не само да изцеждате сок, но и да приготвяте бебешка храна, тахани и млека от ядки и семена, паста, бананов сладолед, сорбета, ябълково пюре и др. Може би най-хубавото е, че тази сокоизстисквачка е много по-тиха от други сокоизстисквачки и се почиства лесно.

Уреди за поддържане и защита на живота, като сокоизстисквачките, са нужни повече от всякога в наши дни, за да ни помогнат да възстановим здравето си. Сокоизстисквачките са инструмент за производство на лечебни и богати на хранителни вещества пресни сокове, които могат да ни дадат шанс да се издигнем от пепелта на нашите здравословни състояния, болести и страдания и да се придвижим към надеждата, изцелението и свободата. 

Вижте и видеото на Антъни Уилям за OMEGA MM1500: "НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА".

Повече за лечебните свойства на стъблената целина и всички други въпроси свързани с нея можете да прочетете в следните статии от нашия блог:

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.