Какво е Микро-Ц Immune Power и какви са ползите от него

Какво е Микро-Ц Immune Power и какви са ползите от него

Едно от нещата, които членовете на нашата общност обичат най-много във Vimergy®, е тяхната отдаденост към чистотата на продуктите им. Ние разбираме колко е важно да сте сигурни в това, което влагате в тялото си. Това важи особено за ненужните съставки като рафинирана захар, допълващи вещества, оцветители или аромати. Избягването на ненужните съставки е лесно с новия продукт на Vimergy® Микро-Ц Immune Power на прах.

Насладете се на новата мощна, фокусирана върху ползите формула на Микро-Ц Immune Power на прах, съдържаща само активни съставки. Това е всичко. В него няма никакви боклуци! Тази формула е заредена с две щадящи форми на pH-буфериран витамин Ц. Тя е отличен източник на витамин Ц заедно с 5 допълнителни фитонутриента. Формулата включва специална добавка от органичен бамбуков силициев диоксид. Силициевият диоксид работи с витамин Ц, за да стимулира производството на колаген. Колагенът подпомага за поддържането на здрава коса, кожа, нокти и стави.

КАКВО ИМА В НЕГО

Съставки 

Ползи

Буфериран минерално-аскорбатен комплекс

Витамин Ц е основен хранителен елемент. Той допринася за здравето на всяка клетка в тялото.

Калций и магнезий

Минерали, които се комбинират с витамин Ц под формата на соли. Те спомагат за буфериране и минимизиране на киселинността, за да бъде щадящ за стомаха.

Силициев диоксид

Подпомага производството и функцията на колаген. Помага на колагеновите влакна да се задържат заедно, за по-добрата им здравина и функция.

Рутин

Допълнителен антиоксидант, който може да повлияе благоприятно на маркерите на окисление.

Екстракт от гроздови семена

Мощен антиоксидант, който предпазва от оксидативен стрес.

Шипки

Източник на фитонутриенти за осигуряване на допълнителен източник на антиоксиданти.

Екстракт от плод ацерола

Подпомага антиоксидантната защита.


В обобщение, новият Микро-Ц Immune Power на Vimergy® е уникална и специална формула. Този иновативен продукт уцелва точно в десятката! В нея има всичко, което обичаме във витамин Ц, но внася и нещо допълнително от себе си!

  1. Микро-Ц Immune Power на Vimergy® осигурява 1000 мг. витамин Ц в една доза. Това е еквивалентът на витамин Ц в 2 капсули Микро-Ц. Използва две минерални буферирани форми на витамин Ц. Калциев аскорбат и магнезиев аскорбат, които са известни като соли на витамин Ц. Те са щадящи и не дразнят стомаха и стомашно-чревния тракт.

  2. Възползвайте се и от другите предимства! Микро-Ц Immune Power на прах е обогатен с добавен органичен бамбуков силициев диоксид! Витамин Ц и силициевият диоксид участват в производството на колаген. Колагенът осигурява структурата на косата, кожата, ноктите, костите и др. Силициевият диоксид укрепва тези връзки и поддържа гъвкавостта. Силициевият диоксид е необходим както за изграждането, така и за използването на колагена. Той играе ключова роля в спомагането за слепването на колагена. Казано по-просто, силициевият диоксид е звездния отряд на колагена!

Направете Микро-Ц Immune Power на Vimergy® част от рутинната си програма и се възползвайте от предимствата! Подкрепа за имунната система, клетъчна защита и сърдечно здраве – всичко е осигурено. Хранителни вещества за здрава коса, кожа, нокти, кости и стави – да, всичко това е там! Микро-Ц Immune Power на Vimergy® предлага истински ползи за здравето, които осигуряват основата за постигане на вашите здравни цели. Можете да намерите Микро-Ц Immune Power на Vimergy® в три различни разфасовки: 125 гр. – опаковка за път; 250 гр. – стандартна опаковка и 500 гр. – икономична опаковка.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.