Корен от женско биле – мощно оръжие срещу патогените

Корен от женско биле – мощно оръжие срещу патогените
  • Мощно оръжие срещу Епщайн-бар вирус, човешки херпесен вирус тип 6 и 7 (HHV-6, HHV-7), цитомегаловирус, херпес зостер и други херпесни вируси и патогени
  • Помага при фибромиалгия, синдром на хроничната умора, лаймска болест, различни заболявания на щитовидната жлеза, колит, болест на Крон, СРЧ и др.
  • Важен при борбата с автоимунни заболявания
  • Помага за изчистването на патогени от тялото
  • Невероятен помощник при ниско кръвно налягане
  • Най-важното средство за възстановяване на надбъбречните жлези, с което разполагаме днес
  • Жизненоважна билка за съвременните предизвикателства за здравето
  • Помага за спиране размножаването на патогените

Коренът от женско биле е най-доброто оръжие срещу разпространението на патогени. Херпесните вируси (включително Епщайн-Бар, HHV-6, цитомегаловирус и херпес зостер) толкова често стоят зад мистериозни заболявания като фибромиалгия, синдром на хроничната умора, лаймска болест, болест на Мениер и надбъбречна умора, както и симптоми като вертиго, световъртеж, болки в различни части на тялото и неврологични болки в челюстта, шията, рамото и не на последно място – автоимунните заболявания. Тялото не атакува само себе си! Различните щамове и мутациите на тези херпесни вируси го правят – ето защо се нуждаем от мощно оръжие на наша страна в борбата срещу тях.

Фитохимикалите и антипатогенните свойства на женското биле спират размножаването на патогените и в същото време ги изтласкват от тялото, правейки организма ви възможно най-негостоприемен за патогени, които искат да се заселят там.

Коренът от женско биле е невероятен за хора с ниско кръвно налягане и помага за успокояване на черния дроб, като намалява топлината му.

Женското биле е най-важното възстановяващо средство за надбъбречните жлези, с което разполагаме днес. Коренът от женско биле действа като зарядно устройство за тях, като ги извежда от състояние на умора и увеличава капацитета им да функционират във ваша полза.

Имайте предвид, че има противоречиви мнения за женското биле, включително и много заблуждаваща информация. Опитайте се да отсеете предоставената информация и да не се подведете от негативните мнения, за да не се отклоните от правилният път на изцеление. 

Начин на употреба:

Можете да използвате корен от женско биле като безалкохолен екстракт или като билков чай. В книгата "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве" ще откриете протоколи с конкретни хранителни добавки и препоръки за дозиране за над 200 симптома и състояния, много от които включват количества за безалкохолен екстракт и/или чай от корен от женско биле. Конкретните висококачествени хранителни добавки, които Антъни Уилям препоръчва, можете да видите като посетите директорията за хранителни добавки в неговата страница: https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements 

В магазина на Природник можете да намерите голяма част от хранителните добавки, които Лечителят Медиум препоръчва, включително Органично женско биле, безалкохолен екстракт 10:1 на Vimergy®.

Научете повече за лечебните сили на корен от женско биле, както и за други билки, плодове и зеленчуци в книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки.
Прочети още
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
Прочети още
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
“Ако все още не сте били възпрепятствани от симптом или здравословно състояние, значи не сте се сблъскали с истинската реалност, в която милиони хора страдат ежедневно и често са лишени от възможността да функционират и да живеят пълноценно. Такава е реалността за хронично болните, които се борят да намерят отговор на въпроса защо са болни. Невъзможно е да знаете, ако не сте били на тяхно място и няма да разберете, докато не го преживеете сами.
Прочети още