Корен от женско биле – мощно оръжие срещу патогените

Корен от женско биле – мощно оръжие срещу патогените
  • Мощно оръжие срещу Епщайн-бар вирус, човешки херпесен вирус тип 6 и 7 (HHV-6, HHV-7), цитомегаловирус, херпес зостер и други херпесни вируси и патогени
  • Помага при фибромиалгия, синдром на хроничната умора, лаймска болест, различни заболявания на щитовидната жлеза, колит, болест на Крон, СРЧ и др.
  • Важен при борбата с автоимунни заболявания
  • Помага за изчистването на патогени от тялото
  • Невероятен помощник при ниско кръвно налягане
  • Най-важното средство за възстановяване на надбъбречните жлези, с което разполагаме днес
  • Жизненоважна билка за съвременните предизвикателства за здравето
  • Помага за спиране размножаването на патогените

Коренът от женско биле е най-доброто оръжие срещу разпространението на патогени. Херпесните вируси (включително Епщайн-Бар, HHV-6, цитомегаловирус и херпес зостер) толкова често стоят зад мистериозни заболявания като фибромиалгия, синдром на хроничната умора, лаймска болест, болест на Мениер и надбъбречна умора, както и симптоми като вертиго, световъртеж, болки в различни части на тялото и неврологични болки в челюстта, шията, рамото и не на последно място – автоимунните заболявания. Тялото не атакува само себе си! Различните щамове и мутациите на тези херпесни вируси го правят – ето защо се нуждаем от мощно оръжие на наша страна в борбата срещу тях.

Фитохимикалите и антипатогенните свойства на женското биле спират размножаването на патогените и в същото време ги изтласкват от тялото, правейки организма ви възможно най-негостоприемен за патогени, които искат да се заселят там.

Коренът от женско биле е невероятен за хора с ниско кръвно налягане и помага за успокояване на черния дроб, като намалява топлината му.

Женското биле е най-важното възстановяващо средство за надбъбречните жлези, с което разполагаме днес. Коренът от женско биле действа като зарядно устройство за тях, като ги извежда от състояние на умора и увеличава капацитета им да функционират във ваша полза.

Имайте предвид, че има противоречиви мнения за женското биле, включително и много заблуждаваща информация. Опитайте се да отсеете предоставената информация и да не се подведете от негативните мнения, за да не се отклоните от правилният път на изцеление. 

Начин на употреба:

Можете да използвате корен от женско биле като безалкохолен екстракт или като билков чай. В книгата "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве" ще откриете протоколи с конкретни хранителни добавки и препоръки за дозиране за над 200 симптома и състояния, много от които включват количества за безалкохолен екстракт и/или чай от корен от женско биле. Конкретните висококачествени хранителни добавки, които Антъни Уилям препоръчва, можете да видите като посетите директорията за хранителни добавки в неговата страница: https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements 

В магазина на Природник можете да намерите голяма част от хранителните добавки, които Лечителят Медиум препоръчва, включително Органично женско биле, безалкохолен екстракт 10:1 на Vimergy®.

Научете повече за лечебните сили на корен от женско биле, както и за други билки, плодове и зеленчуци в книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Подобни публикации

[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още
[Видео] Лечебни свойства на чая от рейши и чага и как кофеинът разрушава имунната ни система
[Видео] Лечебни свойства на чая от рейши и чага и как кофеинът разрушава имунната ни система
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъ
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.